Kurban Bayramı

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
Arkadaşlar konum dini olarak algılanmasın lütfen . Konum kurban yerine geçip geçmesi değil . Derdim kurban bağışı için önerebileceğiniz , güvenilir bir kurum var mı ? Her yıl keserdik ama artık bağış düşünüyoruz . Ve kafamız karıştı neresi olmalı ?

Ben de lösev düşünüyordum. Ama 2009 yılında başkanı yolsuzluk yapmış . Gerçi çok eski şu anki durumu nasıl bilmiyorum
Hic duymadim bu olayi , senelerdir loseve yaparim bagislarimi , bagislar sayesinde cocuk hastanesi yaptilar , binlerce cocugu tedavi ettiriyorlar senelerdir

LÖSEV tek geçerim. Arkadaşım çocuğunu orada tedavi ettirdi. O anlattı ben ağladım. Müthiş özverili çalışıyorlar.

Losev diyecektim ben de,
Darüşşafaka da kurban bagisi kabul ediyor.

En makbulu kendin kestirip ihtiyacı olanlara dağıtman ki Kurbanın anlamı da bu.Çünkü onemli bir vazife kurban ve başında bulunmak gerekir birebir ilgilenmek gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca evine et girmeyen durumu kötü olana aileler mevcut belki çevremizde araştırmak lazım. Yanlış anlaşılmasın ama bazı insanlar uğraşmak istemeyip bağışlıyorlar sözüm meclisden dışarı.Böyle kurumlara başka zamanlarda başka şekillerde yardım edilebebilirsiniz.Allah kabul etsin simdiden kurbaninizi.

Son düzenleme:
Konu dine çekilmesin hakikaten dini değil çünkü, konunun özü bağış yapılacak kurum tavsiyesi.

Haklısınız . Dini yönden doğru olan o . Ama artık çevremizde gerçekten ihtiyaç sahibi bulamıyoruz ve içinize sinmiyor . Bu yıl kurum düşünüyoruz

En güzeli kendiniz kesip dağıtmanız. Lösevin internet sitesinde eğer ihtiyaç fazla ise kurban yerine para başka ihtiyaçlar için kullanırız yazıyor o yüzden kurban olarak emin olmazsınız. İbadet yerine gelmemiş olur. En uygunu kendiniz kesmeniz. Zira hiç birinden emin olmazsınız.

Kesilen kurbanınızın videosunu atan stklar var ve özellikle mazlum coğrafyalara göndermenizi tavsiye ederim. Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…