Bu dediklerinize osur osur ipe diz denir. Saçma sapan şeylere ne inanıyorsunuz anlamadım ki.Mesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
Napak ölü balık gibi yatak mi? Sacma bunlar ya hu.Mesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
Kötü insanların kötü olma nedenini salıyı çarşambaya bağlayan gece yapılmalarına bağlayabilir miyiz o halde?
Ay lütfen bunlara inandığınız söylemeyin.Mesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
Kalan son sinir hucrelerim de yok oluyor boyle boyle.İslamı usüllere göre çocuk nedir ? İslami usüllere göre kesilen et gibi
Yaptığınız gün dollenmenin gerçekleşeceğini nerden biliyorsunuz peki?Herhangi bir kitap ornegi vermeme gerek yok internete de yazsanız cikar zaten. Tum aile ilmihallerinde yazar bunlar. Mesela salıyı carsambaya baglayan gece yapilan cocuk hayirsiz olur gibi. Hergun cocuk yapilabilir ama bazi gun ve zamanlarda yapilan cocuk hayirli evlat olur gibisinden.
Böyle saçma şey duymadım. Siz sorunuza cevap ararken insanlardan duyduğunuz şeylerin doğruluğunu kabul edip ona göre yorum yapmalarını bekliyorsunuz. Ama kimse doğruluğuna inanmıyor gördüğünüz üzere -ki mecbur da değiller- Gerçekten kaynaklarınızı gözden geçirin bence de. Din diye safsataları döşemişler resmen. İslam bilimi dışlamaz, safsatalardan beslenmez. Kocakarı tavsiyesi gibi tüm söyledikleriniz, dini hiçbirşeyle yakından uzaktan alakası olduğunu sanmıyorumMesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
kızlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim
Benim kafamı kurcalayan bir soru var. Bir süredir cocuk denemelerindeyiz ve bunu islami kurallara bağlı kalarak yapmaya çalışıyorum. Ancak kitaplarda Ramazan ve Kurban bayramı geceleri olan iliskiden doğan cocuk 4 veya 6 parmaklı doğar diye bir hadis var. Benim kafamı karistiran şey; arife gecesini mi kastediyor yoksa tüm bayram boyunca mı yapilmasini mi kastediyor? Eğer aranızda bilgisi olanlar var ise paylaşabilir mi lutfen? Alo diyanet hattini da aradim ancak süreklı meşgul
Tesekkur ederim.
Hadis gercek midir degil midir bilemem de madem icinize suphe dustu bayramdan sonra denemelere devam edin. Olmaz mi oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?