İlk defa duyuyorum ve çok saçma geldi. Oğlumun yapım aşaması kurban bayramı zamanıydıparmakları gayet normal
Amin Allah size de nasip etsin inşallah.Saçmadir degildir bunu tartismicam ama sadece merak ettigimden ve emin olmak istedigimden sordum. allah bagislasin bu arada
Kötü insanların kötü olma nedenini salıyı çarşambaya bağlayan gece yapılmalarına bağlayabilir miyiz o halde?Herhangi bir kitap ornegi vermeme gerek yok internete de yazsanız cikar zaten. Tum aile ilmihallerinde yazar bunlar. Mesela salıyı carsambaya baglayan gece yapilan cocuk hayirsiz olur gibi. Hergun cocuk yapilabilir ama bazi gun ve zamanlarda yapilan cocuk hayirli evlat olur gibisinden.
Çok saçma
Hiç böyle birhadis olacagına inanmıyorum
İslami kosullara göre cocuk yapmaktan kastınız ne
Bizim cocugumuz olmuyor da belki biz de faydalanırız cidden mtk ettim ?
kızlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim
Benim kafamı kurcalayan bir soru var. Bir süredir cocuk denemelerindeyiz ve bunu islami kurallara bağlı kalarak yapmaya çalışıyorum. Ancak kitaplarda Ramazan ve Kurban bayramı geceleri olan iliskiden doğan cocuk 4 veya 6 parmaklı doğar diye bir hadis var. Benim kafamı karistiran şey; arife gecesini mi kastediyor yoksa tüm bayram boyunca mı yapilmasini mi kastediyor? Eğer aranızda bilgisi olanlar var ise paylaşabilir mi lutfen? Alo diyanet hattini da aradim ancak süreklı meşgul
Tesekkur ederim.
Mesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
Mesela kitaplarda soyle yaziyor, tam erkegin bosaldigi anda konusursaniz cocuk dilsiz oluyor, opusurseniz sagir oluyor gibi. Bilemedim ben dogrulugunu sormadim sadece soruma cevap aradim ama herkes ustume geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?