Kurbağaya dönüşmüş görseller için yapılması gereken

Arkadaşlar İE8 de Açık olan görsellerim tekrar kurbağaya dönüşünce BEYZUS arkadaşımızın
tavsiye ettiği OPERAyı yükledim. İmageshack üyeliğimi OPERA dan
girdim ve kurbağalardan kurtuldum.

OPERA yı indirmek isterseniz...

Opera - nternet Taraycs - TAM indir

Canım KULİTTAM;

Senin yazdıklarının tamamını yaptıktan sonra yine açılmayınca;Mozilla ve Operayı denemek aklıma geldi ve Operada açılınca sevindirik oldum.Ben pek bu işlerden anlamam aslında tamamen el yordamı ile oldu.Şans diyelim...
Sen bu sorunu çözmek için ön ayak olmasan ve emek vermesen inan uğraşmazdım bile nasılsa ben yapamam boşverrr der otururdum.
Bundan daha da önemlisi aslında senin yüklediğin şahane şeylere erişememek düşüncesi beni harekete geçirdi galiba.
SENİ SEVİYORUM.......

Oy BEYZUS cuğum, çok duygulandım. Sık söyleşemesek de aramızda bir gönül bağı oluştu.
Nikin ve avatarınla her karşılaştığımda huzurla gülümserim, selam veririm sana, senden habersiz.
Bende seni seviyorum canım arkadaşım. İyi ki varsın. Herşey gönlünce olsun meleğim.

bu imageshack in yaptığıda işmi yani şimdi çok ayıp

kulitta'cığım senin yazmış olduğun linki de tekrardan verelim,herkes ilk mesaj ve son mesaj da görsün bu durumu..

Linklere tıklayarak forumda ki resim görüntüleme sorununu çözümleyebilirsiniz..
Konu yorumlara kapatılmıştır..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…