• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurbağaya dönüşmüş görseller için yapılması gereken

bir deemin değilim ama forumun domainini image shacke kayıt ettirmek lazım sanırım...

Evet canım yönetim tarafından site üyelik alırsa KK görselleri kişisel üyelik olmadan açılıyormuş.
Nette dolaşırken, başka formları turlarken görsel sorun yaşamamak için kişisel üyelik gerekecek.
Üye olup sorunu halletmek en iyisi de, sende niye açılmıyor görseller?
Açıl susam açııııııııl...
Üye olduktan sonra KK çıkış - giriş yaptın mı tatlım?

Üye olur olmaz mail aktivasyonuna bile gerek olmadan herşey normale döndü..:27:

Aaaa...bu haksızlık değil mi? :34:
Ben aktivasyonu tıklamadan göremedim. :50:
Tıkladığı halde göremiyenler var. :32:
Gözün aydın canım, görseller açıldı müjdesi beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin.
Üye olan herkes için görsel dünyanın aydınlanmasını diliyorum. :71:

Aaaa...bu haksızlık değil mi? :34:
Ben aktivasyonu tıklamadan göremedim. :50:
Tıkladığı halde göremiyenler var. :32:
Gözün aydın canım, görseller açıldı müjdesi beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin.
Üye olan herkes için görsel dünyanın aydınlanmasını diliyorum. :71:

:34: :34: :34: :34: :34: :34:

ayyy çok şükür geçmişi sildim düzeldi sonunda...
sağol canım yardımların için...

ayyy çok şükür geçmişi sildim düzeldi sonunda...
sağol canım yardımların için...

Oleeey :46: :46: :46:

Üye olup göremiyenler için denemeleri gereken bir şey daha....

GEÇMİŞ SİLİNECEK
Gözün aydın canım, Keyifli paylaşımlar. :71:

Teşekkürler bilgi için.Dünden beridir bu kurbağa akınının nasıl yok edebiliriz diye düşünüyordum.:66:

Bence sonradan böyle değişiklikler yapan sitelere karşı biraz tepkili olunması gerek.. Ya hiç yapılmayacak ya da belirli bir zaman sonra üyelik sistemiyle girilecegi belirtilmeli..

Tüm forumlar bu fotoğraf kirliliğini yaşamak zorunda kaldı..

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting sitesini öneriyorum , şimdilik en iyilerden.

Büyük bi savaşın sonunda bende kazandım. :31::31::31::31:
kkdaki üyeliğime giriş- çıkış yaptım düzeldi rahatladım :61:

Yaşasıııın...:46::46::46: bir mutlu son daha.
Gayret Arkadaşlar başaracağız. Bir öneri daha...
" KK üyeliğimize çıkış giriş yapacağız "

üyelik aldım, bilgisayarı tekrar başlattım, kk üyeliğime giriş çıkış yaptım , geçmişi sildim , sayfayı yeniledim... olmuyor! sadece üstüne tıkladığım resim açılıyor onun dışında sitedeki resimleri göremiyorum:25:

Yaşasıııın...:46::46::46: bir mutlu son daha.
Gayret Arkadaşlar başaracağız. Bir öneri daha...
" KK üyeliğimize çıkış giriş yapacağız "

aynen vallahi teşekkür ederim :54::54::54:

üyelik aldım, bilgisayarı tekrar başlattım, kk üyeliğime giriş çıkış yaptım , geçmişi sildim , sayfayı yeniledim... olmuyor! sadece üstüne tıkladığım resim açılıyor onun dışında sitedeki resimleri göremiyorum:25:

üyelik aktivasyonuna da tıklamayı unutma :61:

üyelik aktivasyonuna da tıklamayı unutma :61:

Evet canım üyelik aktivasyonun Email gereksizdeyse, gereksiz değil yapıp aktifleştireceksin.
İmadeshack beni hatırla kutucuğunu okeyleyip daima aktif olmalısın.

zor oldu ama bende çözdüm:66::66:
kk ye giriş çıkış yaptım olmadı...
geçmişi sildim olmadı...

image ye üye oldum yine olmadı...
ama image ye giriş çıkış yaptım oldu...

Yazdığınız bütün önerileri yaptım ama hiçbirinde başarılı olamadım

Mozilladan girsem bile sonuç değişmedi...Sinir oldum,huzurumu kaçırdılar ya!:14:

Teşekkürler bilgi için.Dünden beridir bu kurbağa akınının nasıl yok edebiliriz diye düşünüyordum.:66:

Bence sonradan böyle değişiklikler yapan sitelere karşı biraz tepkili olunması gerek.. Ya hiç yapılmayacak ya da belirli bir zaman sonra üyelik sistemiyle girilecegi belirtilmeli..

Tüm forumlar bu fotoğraf kirliliğini yaşamak zorunda kaldı..

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting sitesini öneriyorum , şimdilik en iyilerden.

Bu önerdiğiniz site de bir süre sonra kurbağa değil de kaplumbağa çıkarmaya başlayabilir. O yüzden siteye ekleyeceğiniz resimler için lütfen aşağıdaki linki kullanınız:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/406186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html#post16553033

Arkadaşlar OPERA yı deneyin.Bende operadan açınca düzeldi.....

Çok teşekkür ederim BEYZUScum. Bugün evde yoktum ve döndüğümde yeniden görseller
kurbağaya dönüşmüş. Bu topikte önerdiğim herşeyi denedim ama kurbağalardan kurtulamadım.
Bu mesajın cankurtaran gibi yetişti. OPERAyı yükledim ve kurbağalardan kurtuldum.
Sağol varol canım, elele vererek tüm sorunları aşacağız İnşaallah.
:16: :kkk: :72:

Back