Kurbağaya dönüşmüş görseller için yapılması gereken

bende kayıt oldum.
ama hala kk daki resimleri göremiyorum özel bi nedeni var mı acaba?

cnm ben hepsini yaptım ama hala kurbağalar çıkıyo bende. :26:

ben üyeyim zaten giriş yaptım orada login olduğum halde yine göremiyorum.

bende 50 msjı doldurmaya çalışıyorum bunun için ama herkeste varmış anladığım kadarıyla neler oluyor yetkililer duyun sesimizi

Ben üye olduğumda sorun çözüldü. Sonra bir kaç arkadaş denedi ve sorun çözülünce,
yardımcı olmak amacıyla bu topiği açtım. Üye olduğunuz halde kurbağaların duruyor olması,
kafamı karıştırdı. Nerde hata yapıyoruz acaba? Nette araştırıyorum, Medya siteleri de resimleri
görebilmek için üye olmak gerektiğini belirtmişler.
Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyoruz.

İmageshack Sitesinin Resimleri Neden Kurbağa Seklinde? Merhaba arkadaşlar Türkiye’de bir çok site gibi bizimde sitenin resimleri kurbağa seklinde gözüküyor. Çok site var hepside sitesinde imageshackı kullandıklarından dolayı resimlerin hepsi kurbağa olmuş.

Tek yapmanız gereken imageshack.us sitesine üye olmak ile daha sonra sitemizdeki kurbağa resimleri de normal şekilde gözükür tabiî ki üyelik girişi yaparak ben denedim o şekilde ancak gözüküyor.

Bütün imageshack kullanan internet sitelerinde resimleri görmek çok kolay. Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de imageshack siteye üye olma zorunluluğu getirdi. Artık haberlerin ayrıntısındaki resimleri görebilmeniz için mutlaka ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sitesine girip üye olmanız. Devamlı bu site açık kalarak, işlem yapsanız da yapmasanız da resimleri görebilmek için üyelik açık olması gerekmektedir. Bunu test etmek için şöyle bir uygulama yapın. İmageshack sitesine üye olun. Artık bundan sonra bol fotolu haber okumak için mutlaka ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sitesine üye olmak ve üyelik aktif olması gerekmektedir. Bilgilerinize arzederim

Alıntıdır

eveeeeet, illa üyemi olmalıyım yani, saçma değilmi

Üye değil misin canım? Üye olduğun halde kurbağaları gördüğünü sanmıştım.
Maalesef imageshack ın yeni üygulaması bu. Umarım bu uygulamadan vaz geçer.
Üye olduğu halde kurbağalardan kurtulamayan arkadaşlar için bilgi toplamaya çalışıyorum.

anladım canım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kaç gündür merak ediyordum bu konuyu

bak 52 numaralı simili yukardaki mesajımda ve senin alıntında yine buzda kurbaga oldu demin normal görünüyordu

arkadaşlar imageshack sitesi çökmüş o yüzden smileyler görünmüyor

arkadaşlar imageshack sitesi çökmüş o yüzden smileyler görünmüyor

Hayır canım imageshack çökmemiş, üyelik şartı getirmiş.
Ben üye oldum görseller açıldı. Bazı arkadaşlar üye oldukları halde açılmadığını söylüyor.
Nerde hata yapılıyor anlamadım. Netteki araştırmalarımda da, üye olanlara resimler açılıyor.

Bir yerde üye olduğunuz halde göremiyorsanız çerezleri silin demişler.

BENDE ilk önce kurbağaları görüyordum..üye oldum.beni hatırla butonunuda tıkladım şu an herşey normale döndü:81:

ÜYE OLDUĞU HALDE Görselleri açılmayan arkadaşlar,
Üye olduktan bir kaç dakika sonra Emailinize gelen, Aktivasonu yaptınız mı?

imageshack görsellerini görebilmek için üye olmak gerekiyor.

ImageShack® - Register

İmageshac e üye olduktan sonra, E-mail den mesaj gelecek.
MESAJ JUNK BÖLÜMÜNE DÜŞEBİLİR. YANİ İSTENMEYEN GEREKSİZ E-POSTA

Ordan hesabı aktifleştirin ve resimleri görün.

Hepsini yaptım ama hala görseller açılmadı diyorsanız ve Internet Explorer
kullanıyorsanız alternatif tarayıcı, Mozilla Firefox indirerek sorunu çözebilirsiniz.

Mozilla Firefox - Popler nternet Taraycs - TAM indir

BENDE ilk önce kurbağaları görüyordum..üye oldum.beni hatırla butonunuda tıkladım şu an herşey normale döndü:81:

Ohh Çok Şükür, Gözün aydın canım. Darısı tüm üye olanların başına.

ben de hala yok...
hatta üyeliğim eski diye yeni üyelik aldım yine yok...
dns ayarlarınıza bakıp yazar mısınız kızlar bir de onu deneyeyim...

bir deemin değilim ama forumun domainini image shacke kayıt ettirmek lazım sanırım...

Üye olur olmaz mail aktivasyonuna bile gerek olmadan herşey normale döndü..

birde kk ya mozilladan giriyorsanız oradan açın ve üye olun ..explorerdansada ondan açın..
bunuda deneyin derim ben

ben de hala yok...
hatta üyeliğim eski diye yeni üyelik aldım yine yok...
dns ayarlarınıza bakıp yazar mısınız kızlar bir de onu deneyeyim...

Benim dns de bişi yazmıyor, boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…