Ben hiç yapmadım İzmir bombasını. Joyz biraz daha şişko yapsa hafiften yanından geçerdi tarifin. Geçen gün ben de kurabiye harcı bitmişti, denemeye Torku koydum güzel oldu.Tahmin etmiştim çünkü bana da çok zor geliyor nevos
Nerelerdesin sen, tarif aldın gibi bir his var, sen de katılıyor musun?
Zamanı yoktur belki yapmayaO tarifi yakalamışken bırakmak olmamış pek ama
Aldı tabi kiNerelerdesin sen, tarif aldın gibi bir his var, sen de katılıyor musun?
Sen miydin yoksa O??Zamanı yoktur belki yapmaya
Ben kurabiyemi yaptımSen miydin yoksa O??
Tahmin etmiştim. Maşallah O da sık katılım sağlıyor.Aldı tabi kihemde tarifi farklı
Biliyorum uleyn yaptığını, belki değiştirmişsin direk dedimBen kurabiyemi yaptım
Çok da güzel tarifler yapıyorTahmin etmiştim. Maşallah O da sık katılım sağlıyor.Acaba ne aldı?
Telefonu da güzel çekiyor ya da uygulama kullanıyor, çok canlı renkleri oluyor.Çok da güzel tarifler yapıyor
Evet patladı denediklerim tutsaydı renkli yapmak istiyordum gıda boyası almıştım olmadıBiliyorum uleyn yaptığını, belki değiştirmişsin direk dedim
Bende yapamam sanırımBen hiç yapmadım İzmir bombasını. Joyz biraz daha şişko yapsa hafiften yanından geçerdi tarifin. Geçen gün ben de kurabiye harcı bitmişti, denemeye Torku koydum güzel oldu.
Bir incirli kurabiyesi var yeme de yaninda yatYahu ben niye milleti övüp duruyorumkendimi övsem ya
Daha önce hiç duymadığım bir kurabiyeTahmin etmiştim. Maşallah O da sık katılım sağlıyor.Acaba ne aldı?
Senin kurabiye ve sunum bu sefer çok iyi olmuşYahu ben niye milleti övüp duruyorumkendimi övsem ya
Sen yaparsın benceBende yapamam sanırım
Ahaaa,anladı benZamanı yoktur belki yapmaya
Tembelin biri almış iade edip 5 dk kurabiyesi yapmışAhaaa,anladı ben