Son günlerde ayaklanmamıştın inşallah?Birlikte göstereceğiz, kanı bekliyoruz.
Allah’ın izni ile damardan tedavi ile çabuk toparlar Frida’m.Ya inş hemen gecer yasom
Yok elticim hep yatıyorumSon günlerde ayaklanmamıştın inşallah?
Geçmiş olsun Nevoş ne oldu öyle enfeksiyon muBen hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.
Böyle büyük ameliyatlardan sonra beklenen bir durum bu elticim, artık hastanelerden çok erken çıkarıyorlar, aslında antibiyotik tedavisi hastanede birkaç gün daha sürebilirdi.Yok elticim hep yatıyorum
Antep de bir nevi uzak doğu değil midir zaten…Eşin uzak doğulu mu Seda ne alaka yumurtalı pilav yav
Karaciğer enzimlerim yükselmiş.Geçmiş olsun Nevoş ne oldu öyle enfeksiyon mu
Evet elticim hastaneler çok yoğun çabuk çıkarıyorlar.Böyle büyük ameliyatlardan sonra beklenen bir durum bu elticim, artık hastanelerden çok erken çıkarıyorlar, aslında antibiyotik tedavisi hastanede birkaç gün daha sürebilirdi.
Çabuk toparlarsın Allah’ın izni ile.
Benim küçük Emine Bederim, çarçabuk toparlan inşallah.Ben hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.
Canlarimmmm benim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim beybim benim,Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Seda'cım allah razı olsun, darısı başına inşallah
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanırsın canım.Ben hastanedeyim
Benim küçük Emine Bederim, çarçabuk toparlan inşallah.
İnşallah canlarım teşekkür ederimCanım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanırsın canım.Hemen kötü düşünme. Enfeksiyondan da yüksek çıkmış olabilir veya kullandığın ilaçlardan. Sen güçlü birisin, bunu da atlatırsın
Ağır antibiyotikler ağrı kesiciler kullanıyorsundur sen şimdi belki onlar yükseltmiştirKaraciğer enzimlerim yükselmiş.
Bende ilaçlardan diye düşünüyorumAğır antibiyotikler ağrı kesiciler kullanıyorsundur sen şimdi belki onlar yükseltmiştir
Belki bi serum bi iğne hemencecik iyileşş
Çok teşekkür ederim Esliiiii kuzuummm Allah razı olsun, darısı başına inşallah
Tşk inşallahÇok teşekkür ederim Seda'cım allah razı olsun, darısı başına inşallah