küpemin arkasını kaybettim hiçbir yerde bulamıyorum

hediyeyi çok beğenmiştim, kulağımdan çıkartmak istemiyordum, hayatım da berbat gidiyordu, bi de bu eklenince bahanesi olmuş olabilir
Gümüşçülere gittiniz mi ? Ellerinde yoksa bile belki yaptırabilirler.
*Bana da çok zekisiniz teşekkürler gibi irite edici cevap vermeyin lütfen, size yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Elinizde baska kupeye ait normal bi vida varsa, kupeyi kulaginiza taktiktan sonra kelebek kisimlarindan bastırıp sıkıştırın, vida düşmez. Kupe sapindaki tirtik bu yuzden var.

Cocuk kupesi olabilir mi kupeniz? Yoksa swaroskiler gayet standartlar. Benimkiler ne kisa ne de ince. Cocuk kupesi klipsi denemenizi tavsiye ederim.

Gümüşçülere gittiniz mi ? Ellerinde yoksa bile belki yaptırabilirler.
*Bana da çok zekisiniz teşekkürler gibi irite edici cevap vermeyin lütfen, size yardımcı olmaya çalışıyoruz.
gitmedim önümüzdeki hafta istanbula gideceğim, orada büyük bi gümüşçüye bakacağım

Cocuk kupesi olabilir mi kupeniz? Yoksa swaroskiler gayet standartlar. Benimkiler ne kisa ne de ince. Cocuk kupesi klipsi denemenizi tavsiye ederim.
hayır çocuk küpesi değil, kendi küpe arkalığıyla tam oluyor. başka küpe arkası olmuyor. çocuk klipsi olduğunu bilmiyordum. gümüşcüye gidince sorarım

Elinizde baska kupeye ait normal bi vida varsa, kupeyi kulaginiza taktiktan sonra kelebek kisimlarindan bastırıp sıkıştırın, vida düşmez. Kupe sapindaki tirtik bu yuzden var.

Eki Görüntüle 3236468
bastırmayı denedim kelebek küpe arkalığında benimkiler aşırı sertti oynamadı hiç. gümüşçüye gidicem sanırım son çare olarak

Günlerdir ağlıyorum demişsiniz ya insan '' bunun için mi ağlıyor gerçekten? '' diyor bağlantısı o :) Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama bunun için ağlamaya değmez bence.
benim için çok değerli ve çok güzel. sizin zevkinize hitap etmemesi güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. çok hoşuma gittiği için üzülmeye değer buldum. berbat giden her şeyin ardından bana verilmiş mükemmel bir hediyeydi, kaybetmek çok koydu. param olsa zaten yenisini alırım. bu tarz küçümsemeler çok üzücü. eminim yüksek karatlı bi tektaşım çizilse aynısını demeyecektiniz.

Markayı aradın ama bence şubeye de git bir sor. Elbette çözümü vardır. Onlar dusurse çöpe mi atacaklar?
Bir de bizim iş yerinde evrak kaybolunca su maniyi okurduk,ilginç bir şekilde cidden de bulurduk
Ethem baba Ethem baba
Gömleği keten baba
Benim bir kaybım var
Bulursan sana üć elham bir Fatiha

(Elhamin fatihatla aynı dua olduğunu biliyorum, takılma böyle küçük ayrıntılar )

Ha küpe ha tektaş ikisine de değer biçip veriyor sorun parası değil. Küçümsemiyorum asla böyle anlaşıldıysa özür dilerim demek istediğim buna mı ağladınız yani küpe, kolye, yüzük.. vs. ruhum mu fakir derken bunu kasettim aslında aksi halde aldığım hiçbir eşya marka değildir ya da çok değerli değildir özellikle takılarda marka da bilmem. Ama evet görünüş olarak beğenmedim tek eleştirim oydu. Onuda ağladım dediğiniz söyledim.

şubeye de gittim. erkek arkadaşım internetten almış ürünü o yüzden şube biz ilgilenemeyiz hiçbir şekilde dedi. küpe arkası lavabodan kayıp düştü, çaresizce gidişini izledim, bulma imkanım yok ( yuvarlak olduğu için çok kolay düştü, düşürmek aşırı kolay

Swarovskinin life time guaranteesi var. sube yardimci olmadiysa bence buyuk oynayin swaroski.coma mail atip replacement isteyin.

Eklentiler

• 4CEF5AA3-B8DF-40D4-8C40-C9F2BF6C3339.png
    194,6 KB · Görüntüleme: 49
Swarovskinin life time guaranteesi var. sube yardimci olmadiysa bence buyuk oynayin swaroski.coma mail atip replacement isteyin.
bugün bunu da düşündüm ama nasıl yaparım bilemedim eminim globali daha çok yardımcı olur. çok teşekkür ederim.

öğrenciyim ve küpe benim 1 aylık masrafıma denk. erkek arkadaşım almak istedi ama o da öğrenci, para biriktirerek aldı ona yük olmak istemiyorum. çok zekisiniz teşekkürler…
Pek zeki ogrenci hanim bana bu kadar cemkireceginize, keske o “cok begendiginiz” hediye kupelerinizi daha dikkatli kullansaydiniz o zaman

Pek zeki ogrenci hanim bana bu kadar cemkireceginize, keske o “cok begendiginiz” hediye kupelerinizi daha dikkatli kullansaydiniz o zaman
dikkatli kullanabilirdim ama kullanamadım yuvarlak olduğu için elimden kayıp gitti. yine de ben akla ilk gelen saçma fikri vermezdim

Ben de bu kupeler icin gunlerce aglamak yerine cozum uretirdim
bu akılla üreteceksen vah vah aylar yıllar sürerdi sanırım. cevaplara bakarsan her yol denenmiş zaten görürdün

bu akılla üreteceksen vah vah aylar yıllar sürerdi sanırım. cevaplara bakarsan her yol denenmiş zaten görürdün
Verdiği akılda ne var ben anlayamadım o olmuyor bu olmuyor diye ağlıyorsunuz geriye elinizi cebinize atıp küpe almak kalıyor yada kusura bakmayın ama zarar görürse kaybolursa ağlayıp yerine koyamacağınız şeyleri kullanmayacaksanız da alıp bir köşede saklayacaksınız.

gayet tutarlı cevaplar da verildi mesela çocuk küpelerine bakacağım. küpeyi ben almadım hediye. kazayla insanlar ölüyor, alabilsem alırdım zaten buraya konu bile açmazdım. sadece herkesin aklına gelebilecek bir şeyi yazmak komik duruyor. ayrıca alsam hediye kadar değerli olmaz benim için. amacım hediye edileni kullanabilmek. alacak olsam da farklı bi renk de alabilirim, arkasını kullanırım sadece. çok biliyormuş gibi yenisini al yazmak hiçbir şeye yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…