küpemin arkasını kaybettim hiçbir yerde bulamıyorum

Sizin imayla cok zekisiniz demeniz insanı aşağılamaktan başka birşey değil bu cok yersiz. Ama size yeni başka model alın arkasını kullanın demek düşündüğünüz kadarda saçma veya komik değil. Ha bu arada silikon arkalar gerçekten dar olur gidin milyonculardaki küpere bakın arkası silikon olanları bir deneyin derim.

Ayni markadan bir cift kupe siparis verin, degistire degistire kullanirsiniz. Bu kadar aglayacak ne var?

Zaten ayni markadan baska kupe alin degistire degistire kullanin demisim ben de. Yani sizin soyle dense mantikli olurdu dediginiz seyi soylemisim yukarda. Ayni kupeyi alin demis olsam neden degistire degistire kullanin diyeyim

Neyse, deneyip bulun arkasina olabilecek bir sey

Gümüşçüye mi gitseniz elde telkari yapan ustalar vardır. Benim dayım elde telkari yapardı eskiden, eğip büküp şekil veriyorlar ya hani, bence istediginiz ölçüde böyle şeyler de yapabilirler diye düşünüyorum sormak gerek.

teşekkür ederim. şu an küçük bir şehirdeyim, haftaya istanbula gitmem gerek bi işim var. gümüşçüler çarşısına mutlaka uğrayacağım. erkek arkadaşım yuvarlak ve aynı boyutlarda yaparlar belki diyor özel siparişle falan

Kaybetmemiş lavaboya düşürmüş.

Gumuscude özel olarak yaptırabilie. Ugrasani bulabilirse.

Silikon tabancası bulun, küpenin çevresini kaplayın.
3d yazıcı ile arka çıkartın gibi gibi.
Patafix takın yahu en olmadı.
Daha sayayım mı?

Silikon tabancası bulun, küpenin çevresini kaplayın.
3d yazıcı ile arka çıkartın gibi gibi.
Patafix takın yahu en olmadı.
Daha sayayım mı?
3d yazıcım yok, çevremde olan da bilmiyorum. patafix dayanıksız ve hijyenik değil her şey yapışır üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…