küpemin arkasını kaybettim hiçbir yerde bulamıyorum

gayet tutarlı cevaplar da verildi mesela çocuk küpelerine bakacağım. küpeyi ben almadım hediye. kazayla insanlar ölüyor, alabilsem alırdım zaten buraya konu bile açmazdım. sadece herkesin aklına gelebilecek bir şeyi yazmak komik duruyor. ayrıca alsam hediye kadar değerli olmaz benim için. amacım hediye edileni kullanabilmek. alacak olsam da farklı bi renk de alabilirim, arkasını kullanırım sadece. çok biliyormuş gibi yenisini al yazmak hiçbir şeye yaramıyor.
Sizin imayla cok zekisiniz demeniz insanı aşağılamaktan başka birşey değil bu cok yersiz. Ama size yeni başka model alın arkasını kullanın demek düşündüğünüz kadarda saçma veya komik değil. Ha bu arada silikon arkalar gerçekten dar olur gidin milyonculardaki küpere bakın arkası silikon olanları bir deneyin derim.

Ayni markadan bir cift kupe siparis verin, degistire degistire kullanirsiniz. Bu kadar aglayacak ne var?

gayet tutarlı cevaplar da verildi mesela çocuk küpelerine bakacağım. küpeyi ben almadım hediye. kazayla insanlar ölüyor, alabilsem alırdım zaten buraya konu bile açmazdım. sadece herkesin aklına gelebilecek bir şeyi yazmak komik duruyor. ayrıca alsam hediye kadar değerli olmaz benim için. amacım hediye edileni kullanabilmek. alacak olsam da farklı bi renk de alabilirim, arkasını kullanırım sadece. çok biliyormuş gibi yenisini al yazmak hiçbir şeye yaramıyor.
Zaten ayni markadan baska kupe alin degistire degistire kullanin demisim ben de. Yani sizin soyle dense mantikli olurdu dediginiz seyi soylemisim yukarda. Ayni kupeyi alin demis olsam neden degistire degistire kullanin diyeyim 🤦🏼‍♀️

Neyse, deneyip bulun arkasina olabilecek bir sey 🤷🏼‍♀️

Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım yıldönümümüz için güzel bir markadan küpe aldı ama küpenin arkasını takarken lavaboya düşürdüm. Markayı aradığımızda ek olarak satmadıklarını, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Küpeyi öyle bir yapmışlar ki kulağa girme kısmı kısa ve ince, diğerleri uymuyor. Çinden ürün gelen sitelere de baktık ama boyutlar farklı, sadece benzerini yapıyorlar. Günlerdir ağlıyorum, sadece 1 gün takabildim. Aşağıya resmini bırakıyorum. Bir yolu var mıdır sizce. Küpeyi çöpe atmam mı gerekecek yani. Deliriyorum günlerdir. Marka S harfiyle başlıyor, kuğu simgesi var.
Gümüşçüye mi gitseniz elde telkari yapan ustalar vardır. Benim dayım elde telkari yapardı eskiden, eğip büküp şekil veriyorlar ya hani, bence istediginiz ölçüde böyle şeyler de yapabilirler diye düşünüyorum sormak gerek.

Gümüşçüye mi gitseniz elde telkari yapan ustalar vardır. Benim dayım elde telkari yapardı eskiden, eğip büküp şekil veriyorlar ya hani, bence istediginiz ölçüde böyle şeyler de yapabilirler diye düşünüyorum sormak gerek.
teşekkür ederim. şu an küçük bir şehirdeyim, haftaya istanbula gitmem gerek bi işim var. gümüşçüler çarşısına mutlaka uğrayacağım. erkek arkadaşım yuvarlak ve aynı boyutlarda yaparlar belki diyor özel siparişle falan

Markayı aradın ama bence şubeye de git bir sor. Elbette çözümü vardır. Onlar dusurse çöpe mi atacaklar?
Bir de bizim iş yerinde evrak kaybolunca su maniyi okurduk,ilginç bir şekilde cidden de bulurduk😂😂
Ethem baba Ethem baba
Gömleği keten baba
Benim bir kaybım var
Bulursan sana üć elham bir Fatiha

(Elhamin fatihatla aynı dua olduğunu biliyorum, takılma böyle küçük ayrıntılar 😅)
Kaybetmemiş lavaboya düşürmüş. 🙃

Gumuscude özel olarak yaptırabilie. Ugrasani bulabilirse.

Silikon tabancası bulun, küpenin çevresini kaplayın.
3d yazıcı ile arka çıkartın gibi gibi.
Patafix takın yahu en olmadı.
Daha sayayım mı?

Silikon tabancası bulun, küpenin çevresini kaplayın.
3d yazıcı ile arka çıkartın gibi gibi.
Patafix takın yahu en olmadı.
Daha sayayım mı?
3d yazıcım yok, çevremde olan da bilmiyorum. patafix dayanıksız ve hijyenik değil her şey yapışır üstüne

X