Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

Benimde kulagimda 3 delik var ama ayni hizada, burnumdada kücücük piercing var....

Zevk meselesi....
ben deldirmezdim orayi ama sen begeniyorsan sorun yok....

evet zevk meselesi. benim hep hosuma gitmistir orda kupe ve hem istemisimdir yaptirmayi. sonunda cesaret edip yaptirdim cok da memnunum. yorumlariniz icin tesekkurler hepinize a.s.a.s.

Uvvvv acımadı mı hiç?
Aklımdan ilk geçen cümle buydu ama okudum ki acımış canın..
Benim cildim çok hassastır.İkinci deliğe bile zor alıştı sevgili kulaklarım.
İlginç olmuş seninki,güle güle kullan inşallah!

Kızlar kulakta fazla delik ve özellikle kıkırdak kısımlara yakın yapılan deliklerin sinire neden olduğunu duydum. Aşırı sinirlilik yapıyormuş. Bilginiz olsun.

canım kusura bakma ama bence pek olmamıs sen begeniyorsan sorun yok tabi:)sendeki de cesaret bu arada:))))))))acımadı mı?

marjinal olmuş bence ben çok beğendim yalnız yanına inci küpe gitmemiş metal takarsan daha hoş durur :)

zevkler ve renkler tartisilmaz canim güle güle kullan hayirli olsun.

sıradışı olmuş ...ara ara kullanırsan, daha bi özel olur ...bazı kıyafetlerinde de tamamlayıcı olur hem,

güle güle kullan :smiley-cool:

:1shok:zevk senin kulak senin güle güle kullanda küpenin klipsinin kulağının içine kaçmasından korkmuyomusun görmek bile korkuttu

:1shok:zevk senin kulak senin güle güle kullanda küpenin klipsinin kulağının içine kaçmasından korkmuyomusun görmek bile korkuttu

aynen katılıyorum arkadaşım
ama bence marjinallık adına bu kadar şey yapmaya gerek yok

Estetik olarak guzel durmuyor ; neden oraya deldirdin ki (gerci zevk meselesi)
benim sol kulagimdada 3 delik (kupe) var ama hepsi kulak memesinde ...
tabii kullanacak olan sensin ...

TESEKKUR EDERIM SERO_0 ASLINDA ONU HIC DUSUNMEMISTIM. SIMDIYE KADAR BIRSEY OLMADI :) OLACAGINIDA SANMIYORUM!

DAHA ONCEDE DEDIGIM GIBI HERKESIN ZEVKI, YASAM STILI VE DUSUNCELERI FARKLIDIR. BU YUZDEN BENIM YAPTIGIM SEYLER BAZI KISILERE TUFAH YADA SACMA GELEBILIR. HERKESIN DUSUNCESINE SAYGI DUYUYORUM VE KUPEMI COK SEVIYORUM :teytey::teytey:

X