Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

Bence çok güzel olmuş güle güle kullan. İnciyle kötü durmuş ama halkayla çok güzel. Birde yukardaki küpenin aynısında aşağıya taksan daha güzel olur.

çok tatlı durmuş benimde var o bölgede piercingim hiç acımadı problemde çıkarmadı.

canım açık açık söyleyeyim bence hoş olmamış
bende seviyorum küpe takmayı
hatta üç tane deldirdim bende ama sırnaşık şey
seninki küpe taktığında karmaşık durmuş bence
sen beğeniyorsan güle güle kullanyerimseniben

o ne nan :1shok:
bende ilkin bulamadım neresi diye sonradn dikkatimi çekti heeeeee sırnaşık şey
:roflol: ewet önce ben de bulamadım soradan gördüm
kupelerını ne kadar degıstırsende bence yınede guzel olmamıs sen begenıosan sorun yokyerimseniben

yaa canım ben de beğenmedim keşke kulağının üst kısmını deldirseydin orda daha güzel duruyo ama sanırım eşin de sen de biraz uç tiplersiniz aslında severim ben uç tipleri,herkes o kadar sıradan o kadar standart ki çevremde,böle evli olup da hele de çift olarak uç insanlar tanıdığımda hoşuma gidiyo güle güle kullan ne diym halka küpeyle daha hoş olmuş ama inciyle kötü durmuştu

•kelebek•;1623432 .!.:
bencede hoş olmamış yandan klipsleri gözüküyordur ayrıca saçını hep toplumu kullanıcaksın....

Kilipsini nerden gördün yaw:1shok::roflol:
Bkatım baktım bulamadıııııımmmmmm

ne bu ya ,kız sorduğuna soracağına pişman oldu:kızgın:

herkes sözleşmiş gibi"bence güzel olmamış ama zevk senin"diyor:bbo::roflol:

şimdi de ben fikrimi söyleyeyimsırnaşık şey;güzel olmuş olmasına daaa sağlığına bir zararı var mıdır acep:uhm:hani kulaktaki akupunktur noktalarından birine isabet ettiyse sakıncalı olabilirCADIARZU

:roflol: ewet önce ben de bulamadım soradan gördüm

yaa canım ben de beğenmedim keşke kulağının üst kısmını deldirseydin orda daha güzel duruyo ama sanırım eşin de sen de biraz uç tiplersiniz aslında severim ben uç tipleri,herkes o kadar sıradan o kadar standart ki çevremde,böle evli olup da hele de çift olarak uç insanlar tanıdığımda hoşuma gidiyo güle güle kullan ne diym halka küpeyle daha hoş olmuş ama inciyle kötü durmuştu

aslinda kulagimin ustunu deldirecektim ama ondan herkeste oldugu icin farkli birsey yapmak istedim. ben arasira sikiliyorum ve (elimden gelebildigi kadar) cilgin birsey yapip hayatimi biraz heyecanlandirmaya calisiyorum.esim dovmelere bayiliyor simdiye kadar 3 buyuk parcasi var. onemli olan esinin ve cevrenin kaldirabilmesi sanirim. bunlari turkiyede yapsak iyi karsilasacagini sanmiyorum. yani sizde gordunuz bu konuyu actigimdan beri bircok olumsuz cevaplar geldi. ne yapayim bu benim, isteyen sever isteyen sevmez a.s.

şimdi de ben fikrimi söyleyeyimsırnaşık şey;güzel olmuş olmasına daaa sağlığına bir zararı var mıdır acep:uhm:hani kulaktaki akupunktur noktalarından birine isabet ettiyse sakıncalı olabilirCADIARZU

canim pek sanmiyorum sagligima zararini olacagini. zaten oyle bir risk filan olsaydi yaptirmazdim. bu arada cevabin icin tesekkur ederim :1hug:

çok hoş olmuş ama o kısım çok acımazmı................

deligi deldirirken cok acidi. ardindan 2-3 hafta daha acisini cektim aslinda 4 hafta boyunca gunde 2 defa antibakterili suyla temizlemem lazimdi ama ben sadece 1 hafta yaptim (tembelligimden) :eek: o yuzden iyilesmesi normalden biraz daha uzun surdu.

aslinda kulagimin ustunu deldirecektim ama ondan herkeste oldugu icin farkli birsey yapmak istedim. ben arasira sikiliyorum ve (elimden gelebildigi kadar) cilgin birsey yapip hayatimi biraz heyecanlandirmaya calisiyorum.esim dovmelere bayiliyor simdiye kadar 3 buyuk parcasi var. onemli olan esinin ve cevrenin kaldirabilmesi sanirim. bunlari turkiyede yapsak iyi karsilasacagini sanmiyorum. yani sizde gordunuz bu konuyu actigimdan beri bircok olumsuz cevaplar geldi. ne yapayim bu benim, isteyen sever isteyen sevmez a.s.

insanımız çok sıradan çok standart o yüzden orijinalliğe kapalılar kaldıramıyolar bence,ama çevreyi hiç takmamak lazım bence,ama insanın kendi gibi düşünen bi eşinin olması çok önemli,evli olan insanların % 80 i çok sıradan tipler hem erkek hem bayan,hele erkekler daha bi basit bence,ben de canım sıkıldıkça yapacak bişiler bi yenilik bi farklılık düşünürdüm kaşımı deldirecektim geri tırstım tatlicadiarzu insanın eşi destekliyorsa çevre-aile büyükleri flan hiç umurumda deil benim :teytey: yoksa biraz farklıysanız yaşanmaz bu dünyada,barındırmazlar bizi naniknanik

canim ben cok begendim.. hemde bayildim harika olmus bende isterim ama korkuyorum,iki kulagimda 3 er tane delik var burnumda hizma var anam bi o eksik kaldi:roflol: birde ben üst dudagimi deldirmek istiyorumlaelaelaelaelae
(bu arada halka küpe ile dahada bir hos durmus) ayrica inci küpe yasli kadin küpesi diyen arkadasa katilmiyorum bende takiyorum hos duruyo simdi hemen hemen her genc takiyo zaten yasli kadinlar takar tabiri bence eskidenmisyerimseniben

ben dilimi deldirmeyi çok istiyorum

ama annemden izin yok çıkıyim bi yurt dışına yapacam inş :KK70:

canim ben cok begendim.. hemde bayildim harika olmus bende isterim ama korkuyorum,iki kulagimda 3 er tane delik var burnumda hizma var anam bi o eksik kaldi:roflol: birde ben üst dudagimi deldirmek istiyorumlaelaelaelaelae
(bu arada halka küpe ile dahada bir hos durmus) ayrica inci küpe yasli kadin küpesi diyen arkadasa katilmiyorum bende takiyorum hos duruyo simdi hemen hemen her genc takiyo zaten yasli kadinlar takar tabiri bence eskidenmisyerimseniben

benimde burnum delik. aslinda dudak ustune bende bayiliyorum ama ayni seymi senin dediginle emin degilim. ben dudagin birkac cm ustundeki yeri cok seviyorum. bak dene hosuna gitmezse cikartirsin
yerimseniben

Ben arkadaşın yorumuna katılıyorum. Bence halka küpe ile çok şık ve güzel olmuş. Birde ekleme yapayım. Ben zayıflama için akapunktur yaptırdım bu salı günü ve en önemli açlık merkezim arkadaşın küpe taktığı yer olduğu için şu anda orda iki taraftada iğne var bir hafta içinde düşer dedi doktorum. Belki o yönden sakıncalı olabilir ama kiloluysa problem yaratmaz sanırım iyi bile olabilir arkadaş için.

öenmli olan senin begenmen, bence farklı olmuş.güle güle kullan canım.

X