Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım açık açık söyleyeyim bence hoş olmamış
bende seviyorum küpe takmayı
hatta üç tane deldirdim bende ama sırnaşık şey
seninki küpe taktığında karmaşık durmuş bence
sen beğeniyorsan güle güle kullanyerimseniben
:roflol: ewet önce ben de bulamadım soradan gördümo ne nan :1shok:
bende ilkin bulamadım neresi diye sonradn dikkatimi çekti heeeeee sırnaşık şey
kupelerını ne kadar degıstırsende bence yınede guzel olmamıs sen begenıosan sorun yokyerimseniben
•kelebek•;1623432 .!.:bencede hoş olmamış yandan klipsleri gözüküyordur ayrıca saçını hep toplumu kullanıcaksın....
:roflol: ewet önce ben de bulamadım soradan gördüm
yaa canım ben de beğenmedim keşke kulağının üst kısmını deldirseydin orda daha güzel duruyo ama sanırım eşin de sen de biraz uç tiplersiniz aslında severim ben uç tipleri,herkes o kadar sıradan o kadar standart ki çevremde,böle evli olup da hele de çift olarak uç insanlar tanıdığımda hoşuma gidiyo güle güle kullan ne diym halka küpeyle daha hoş olmuş ama inciyle kötü durmuştu
ne bu ya ,kız sorduğuna soracağına pişman oldu
herkes sözleşmiş gibi"bence güzel olmamış ama zevk senin"diyor:bbo::roflol:
şimdi de ben fikrimi söyleyeyimsırnaşık şey;güzel olmuş olmasına daaa sağlığına bir zararı var mıdır acep:uhm:hani kulaktaki akupunktur noktalarından birine isabet ettiyse sakıncalı olabilirCADIARZU
çok hoş olmuş ama o kısım çok acımazmı................
aslinda kulagimin ustunu deldirecektim ama ondan herkeste oldugu icin farkli birsey yapmak istedim. ben arasira sikiliyorum ve (elimden gelebildigi kadar) cilgin birsey yapip hayatimi biraz heyecanlandirmaya calisiyorum.esim dovmelere bayiliyor simdiye kadar 3 buyuk parcasi var. onemli olan esinin ve cevrenin kaldirabilmesi sanirim. bunlari turkiyede yapsak iyi karsilasacagini sanmiyorum. yani sizde gordunuz bu konuyu actigimdan beri bircok olumsuz cevaplar geldi. ne yapayim bu benim, isteyen sever isteyen sevmez a.s.
canim ben cok begendim.. hemde bayildim harika olmus bende isterim ama korkuyorum,iki kulagimda 3 er tane delik var burnumda hizma var anam bi o eksik kaldi:roflol: birde ben üst dudagimi deldirmek istiyorumlaelaelaelaelae
(bu arada halka küpe ile dahada bir hos durmus) ayrica inci küpe yasli kadin küpesi diyen arkadasa katilmiyorum bende takiyorum hos duruyo simdi hemen hemen her genc takiyo zaten yasli kadinlar takar tabiri bence eskidenmisyerimseniben
ne bu ya ,kız sorduğuna soracağına pişman oldu
herkes sözleşmiş gibi"bence güzel olmamış ama zevk senin"diyor:bbo::roflol:
şimdi de ben fikrimi söyleyeyimsırnaşık şey;güzel olmuş olmasına daaa sağlığına bir zararı var mıdır acep:uhm:hani kulaktaki akupunktur noktalarından birine isabet ettiyse sakıncalı olabilirCADIARZU