Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

mina_mina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
273
7
40
gecen cumartesi yaptirdim. nasil olmus? inci kupelerimi degistiriyorum pek guzel gitmediler yenisiyle :)

p011207185701ll2.jpg

canım açık açık söyleyeyim bence hoş olmamış
bende seviyorum küpe takmayı
hatta üç tane deldirdim bende ama sırnaşık şey
seninki küpe taktığında karmaşık durmuş bence
sen beğeniyorsan güle güle kullanyerimseniben

puantiye bu hicbirsey degil.kupe takacak cok yerler va inan.

yuliya evet acidi hemde cok. ellerinde igneyle yaptiklari icin epeyce ugrastilar yaparken.

Eyylül samimililgin iicn tesekkur ederim. zaten su anda alttaki kupeyi kullanmiyorum. birkac gun icinde diamond studs alicagim. o zaman daha uyumlu olacagindan eminim. yerimsenibenyerimseniben

o ne nan :1shok:
bende ilkin bulamadım neresi diye sonradn dikkatimi çekti heeeeee sırnaşık şey

cok degisik küpe takanlar gördüm ama bu hic aklima gelmemisti dogrusu

bencede hoş olmamış yandan klipsleri gözüküyordur ayrıca saçını hep toplumu kullanıcaksın....

Kulak memesi hizasinda delinen deliklere takilan küpeleri daha cok begeniyorum ben.(tekerleme gibi oldu):)
Iyi günlerde kullan arkadasim.

küpe meraklısıyım hemde çok! ve küpesiz hiç duramam nedense :) fakat senin küpe takış şeklin inan çok itici olmuş. beğenmedim.. ama önemli olan, senin beğenmen. güle güle kullan..

Benim kulaamın orasu doğuştan delik :icecream: Bendemi taksam acep :uhm: naniknanik

Güle güle kullan canım ama bn pek beğenmedim açıkcası.

2. delik bile deldirmedim deldirmemde bi delik yetiyo :icecream: Gerçi artık küpeyi öyle yerlere takıyolarki :1shok: Orası pekte abartı olmamış
yerimseniben

gecen cumartesi yaptirdim. nasil olmus? inci kupelerimi degistiriyorum pek guzel gitmediler yenisiyle :)

p011207185701ll2.jpg

Bence hos olmus bi ara bence dusundum orayi deldirmeyi ama acisindan tirstim biraz.kafamçokkarıştı

Yakin zamanda kulagin ust tarafini deldirmeyi dusunuyorum yengem deldirmis cok guzel durmus.:asigim:

Sende gule gule kullan.

Mina ben çok beğendim... daha öncede bi çok kişide görmüştüm güzeL duruyo..KuLağımda fazLaca deLik var sonra ben de düşünrbiLirim ama inci küpen çok çok itici :KK43: AnLamam ki bu yaşta takıLır mı? 40Lı yaşLara hitap ediyo bence o inci küpeLer...

aslinda bunu yaptirmayi uzun zamandir dusunuyordum gecen hafta esime dovme yaptirmaya gittigimizde birden esim hadi simdi yaptirsana dedi. tabi o anda pek hazir degildim ama yinede girdim odaya :)
ilk once tabancayla yapacagini sandim cunku burnumu oyle yapmislardi ama uzun bir igneyi cikartinca o anda biraz korkmadim desem yalan olur.
sunu soyleyeyimki ben kulaklarimi 5 kez deldirdim ve bu onlardan daha cok acidi.

meleq ben o inci kupeyi nerdeyse 2 yildir kullaniyorum esimin bana hediyesidir. ilk zamanlar bende yasli kadinlar icin diye dusundum ama taktiktan sonra nostalji gorunumu verdi oda hosuma gitti :icecream:

bu baska bir kupeyle cektigim bir resim bence bunla daha guzel gidiyor. bakalim buna ne diyeceksiniz. CADIARZU

p101207004901yl4.jpg

kupelerını ne kadar degıstırsende bence yınede guzel olmamıs sen begenıosan sorun yokyerimseniben

bence 2.resimde gayet güzel durmuş ben piercinge bayılıyorum o yüzden hoşuma gitti güle güle kullan arkadaşım

X