- 28 Mart 2017
- 16.558
- 67.696
- 598
- Konu Sahibi nasilyaniikii
-
evlenmeden önce eşim takardı şimdi işi gereği takamıyor. erkek kardeşim takıyor hala. çokta yakışıyor. eşimde bazen hafta sonları delikler kapanmasın diye takar. bayılıyorum ben o küpeli serseri hallerine ikisininde :)Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
küpeli sevgilim olmustuKocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
Çevremde yok ama eşim kullansın çok isterim bana gayet doğal geliyorKocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
Aynı modelden bende de var. Benim saçım kısa onunki uzun. Ben kestirince toka kavgası yapmayı bıraktık. :) Keşke küpe de taksa diyorum ama hiiicc oralı degil.Keske kocam kullansa
Sadece sacini uzatti topluyor arkadanbence kupeli erkek cok hos olur yaa
Deldirmekten tirsiyor benimki kesin ama itiraf etmiyor hahahah. Miknatisli kupe de dayanmaz ona iki gun durmaz kulaginda hemen kaybederAynı modelden bende de var. Benim saçım kısa onunki uzun. Ben kestirince toka kavgası yapmayı bıraktık. :) Keşke küpe de taksa diyorum ama hiiicc oralı degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?