• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küpe sorusu

Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
evlenmeden önce eşim takardı şimdi işi gereği takamıyor. erkek kardeşim takıyor hala. çokta yakışıyor. eşimde bazen hafta sonları delikler kapanmasın diye takar. bayılıyorum ben o küpeli serseri hallerine ikisininde :)

Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.

Esim henuz esim degilken soylemistim erkekte kupe seviyorum diye. O da o zamanlar kulagini deldirmisti.
Ilk birkac sene takti, sonra kendi icinden gelmediginden olsa gerek takmayi birakti.
Suan uzun sakal kullaniyor aslinda kupe nasil yakisir.
Aksesuar oldugu icin seviyorum cinsiyet gozetmeden, size garip gelen bir durum mu?

bundan bi 10-15 yıl önce çok modaydı şimdi pek göremiyorum, ama çok severim, özellikle tek değil çok sayıda küpeye bayılırım.

Benim kardeşim takıyor bi kulağında iki delik var hatta :KK70: ben beğeniyorum. Ama tabi herkese de yakışmayabilir nişanlımda pek iyi duracağını sanmam mesela

Ben erkekte küpeden hoşlanmıyorum şahsen. Kadınsı geliyor. Bence takı kadınların güzelliğine güzellik katmak için var. Alyans haricinde erkeklere başka takı yakıştıramıyorum. Tabii bu benim düşüncem :ıslık:

Ben hiç sevmiyordum erkekte küpe. Kaş piercingine bayılırım mesela ama küpe nedense itici geliyordu. Sonra sevgilimi gördüm, baktım çok da yakışıyor :KK8: Bu tarz konularda kesin konuşmamaya karar verdim :p

Aynı modelden bende de var. Benim saçım kısa onunki uzun. Ben kestirince toka kavgası yapmayı bıraktık. :) Keşke küpe de taksa diyorum ama hiiicc oralı degil.
Deldirmekten tirsiyor benimki kesin ama itiraf etmiyor hahahah. Miknatisli kupe de dayanmaz ona iki gun durmaz kulaginda hemen kaybeder

Back
X