• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küpe sorusu

nasilyaniikii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
20
23
3
30
Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.

Benim kocam gençliğinde takıyormuş,fotoğraflardan gördüm hep. Maşallah ona her şey yakışır...:KK37:
Şimdi belki kapanmıştır yeri.:temizlik:
Gençlere yakışıyor,güle güle takınsınlar.:KK36:

Ben çok beğeniyorum erkeklerde ama eşim maalesef takmıyor. Keşke taksa ama kendisine yakıştırmıyor, zorlayamıyorum.
Büyükler bile dert etmiyor artık küpeyi siz niye bu kadar dert ettiniz ki?

Severim kadından daha çok yakıştırırım
Bu konuda benimde sormak istediğim birşey var küçücük kız bebeklerin kulaklarını neden delerler belki ilerde böyle bir tercihi olmayacak
Ben buna aslında karşıyım

Bu konuda benimde sormak istediğim birşey var küçücük kız bebeklerin kulaklarını neden delerler belki ilerde böyle bir tercihi olmayacak

Katılıyorum. Dedemle anneannem götürmüştü beni annem izin vermediği için. O günkü korkum hala dün gibi aklımda. Dört yaşındaydım daha.

kullanıyorsa kendi tercihidir. senin sogulamaya , yargılamaya hakkın yok. tercih meselesi. o sevmiş ki kullanıyor.
ay hemen de akıl vermeye kalkmışsın. Kim dedi yargıladığımı? En çoğu onla olmam istrmezsem o kadar. Ona tak ve takma diyemem

Ben severim küpeyi erkeklerde. Ama yakışan var yakışmayan var tabii. Mesela benim eşim kel, direkt sıfır numara yani özellikle kazıtıyor. Sakal olsa belki yakışabilir küpe ama, bu haliyle yakışmaz gibi geliyor :KK48:

Ben erkekte küpe yakistirmiyorum. Bana kadınsı geliyor açıkçası. Ama eşim yapmaz da oldu ki küpe takmak istedi keyfi bilir. İlk günler biraz garip gelir sonra alışırım

Esimin bir kulaginda 4 tane var. Digerinde yok. Ben cok begeniyorum. Kendim isimden dolayi takamiyorum. Yoksa benim de bi kulagimda 5 bir kulagimda 4 delik var.

Katılıyorum. Dedemle anneannem götürmüştü beni annem izin vermediği için. O günkü korkum hala dün gibi aklımda. Dört yaşındaydım daha.
Küpe takmak kişinin kendi tercihi olmalı başkası buna sizin adınıza karar vermemeli bu anne baba bile olsa
Benim iki kızım var biri 16 diğeri 14 yaşında bu kararı kendilerine bıraktım isterlerse kendileri deldirsinler
Dedenizin ve büyükannenizin yapmaması gereken birşey bu

Kesinlikle katiliyorum. Bizim ailede de amaaan deldir nolucak diye toplandilar ama deldirmemekte netim. :)

Erkegede kupeyi yakistirmiyorum ben. Kadinsal bir sus bu. Ama kullanan adama da niye kullandin diyemezsiniz tabiki. Hoslanmiyorsan hoslanmadim dersin karar kendisinin.

Nişanlımda kupe taktı uzun yıllar son 1 ay önce cıkarmış özlüyorum küpesini ama takmıyo simdi inat :KK12:

Back
X