- 29 Haziran 2017
- 20
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi nasilyaniikii
Kocası ya da erkek arkadaşı küpe kullanan var mı? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bi çocukla tanıştım küpe kullanıyor. O açıdan soruyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severim kadından daha çok yakıştırırım
Bu konuda benimde sormak istediğim birşey var küçücük kız bebeklerin kulaklarını neden delerler belki ilerde böyle bir tercihi olmayacak
Ben buna aslında karşıyım
ay hemen de akıl vermeye kalkmışsın. Kim dedi yargıladığımı? En çoğu onla olmam istrmezsem o kadar. Ona tak ve takma diyememkullanıyorsa kendi tercihidir. senin sogulamaya , yargılamaya hakkın yok. tercih meselesi. o sevmiş ki kullanıyor.
Küpe takmak kişinin kendi tercihi olmalı başkası buna sizin adınıza karar vermemeli bu anne baba bile olsaKatılıyorum. Dedemle anneannem götürmüştü beni annem izin vermediği için. O günkü korkum hala dün gibi aklımda. Dört yaşındaydım daha.
Kesinlikle katiliyorum. Bizim ailede de amaaan deldir nolucak diye toplandilar ama deldirmemekte netim. :)Severim kadından daha çok yakıştırırım
Bu konuda benimde sormak istediğim birşey var küçücük kız bebeklerin kulaklarını neden delerler belki ilerde böyle bir tercihi olmayacak
Ben buna aslında karşıyım