• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küpe . Bir bakarmısınız ?

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Mrb. öncelikle :51:

Geçen hafta bugün kulağımın 2.sini deldirdim. bugün tam çıkaracaktım, küpe kulağımdan çıkmıyor, çekiyorum çekiyorum olmuyor !
Ne yapacağım?
Kuyumcu deldi bu arada.
Deldirdiğim yere gitme şansım da yok.

Mümkünatı yok, çekiyorum, çeksemde çıkmıyor, üstüne birde canım acıyor.
Küpeyi saat başı çevir, çıkarırken acımasın demişlerdi, çevirmiştim bende acımasın diye.
Ama şimdi arkasından ayrılmıyor küpe :18:

Eklentiler

• $Resim 008.webp
    $Resim 008.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 2.734
  • $Resim 012.webp
    $Resim 012.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 3.665
küpe kulağından mı çıkmıyor, arkası mı çıkmıyor?
eğer arkasıysa bir arkadaşına söyle pense yardımıyla çıkarmayı denesin, arkası mahvolur ama yenisini alırsın bir şey olmaz.
kulağından çıkmıyorsa ne yapacağını bilemedim.

delik olan kısma krem sür, birde sen o küpeyi arada bir çevirmen gerekti,bu arada san bir not aradan 1 hafta gecse ve küpeyi 1 gün takmasan bile delik hemen kapanıyor bilmiş ol

canım o delme küpesi kolay çıkmaz zaten vidasını çek gücünle önce

Zaten küpeyi kulağımdayken sık sık çeviriyordum.
Sanırım arka kısmında sorun. Vida mıdır tıpamıdır , neyse işte. o çıkmıyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi Arka kısımını..

kulağındaki küpe kilitli küpe dediklerinden.kuyumcular yada gümüşçüler kulağı delerken onu takıyorlar ama o küpe hemen çıkmaz.kendimden biliyorum orta okula giderken ben de senin gibi deldirmiştim kulağımı ve bikaç gün sonra çıkartmaya kalktım ve çok oynağım kulağımla.ve kulağım iltihap kaptı, çok kötü oldu, bir şekilde çıkattım ama tekrar takamadım tabi küpeyi kulağım yara olduğu için.kendiliğinden kapandı. artık bikaç yıl sonra yediden deldirmiştim kulağımı.sana tavsiyem şimdi hiç oynama kulağınla 2 hafta falan dursun kendi kendine gevşiyor zaten o küpeler.

1 ay olmadı ben de deldireli.. aynı sorunu ben de yaşadım.. Tabi eğer küpenin arkası çıkmıyorsa..... Bayağı uğraştım bir türlü çıkmadı arkası..En sonunda annemden yardım aldım bayağı uğraştık ama çıktı sonunda.. arkasını sağa sola oynatarak çıkar..direk çekersen çıkmıyor, yani çok zorlanıyorsun..

İnşallah çıkar yaa.
Küpenin kendisinide sevmedim zaten, benzemiyor birşeye.

caım buyuk ıhtımalle ıntıhaplandı .zaten yenı delınen kulak hemen ıntıhaba ve delıgın kapanmasına da sebep olur .
o yuzden hep kremlemen orayı yumusak tutman gerekıyordu .
demek kı hıc krem fılan surmedım ,kupe var nasılsa kapanmaz deyıp oylece bıraktın .
o zaman boyle sonuc dogurması normal .
sımdı de cıkaracagım dıye ugrasma ,daha kotu olur allah gostermesın kangırene fılan doner .
bol bom krem sur nemlı tut orayı .
bır zaman sonra salacaktır kendını zaten .
geçmış olsun

birkere benim annemin kupesinin arkasıda oyle kilitlendi cıkmadı baya bi derinin icine girmisti zar zor cıkardık ama sen yeni deldirdigin icinde olabilir bu ben piercing yaptırdıgımda piercingi cıkaramamıstım bepanthane surdum bekledim tekrar tekrar surdum gun icinde en sonunda yumusadı cıktı

1 ay olmadı ben de deldireli.. aynı sorunu ben de yaşadım.. Tabi eğer küpenin arkası çıkmıyorsa..... Bayağı uğraştım bir türlü çıkmadı arkası..En sonunda annemden yardım aldım bayağı uğraştık ama çıktı sonunda.. arkasını sağa sola oynatarak çıkar..direk çekersen çıkmıyor, yani çok zorlanıyorsun..

Sağol canım deneyeyim bakalım. kulak deliğmde sorun yok. küpede sorun var. acaba o vida kısmına kayganlaştırıcı birşeyler sürsem :1::1:

Tekrar belirteyim, sorun kulak deliğimde değil, küpe kulak deliğinin içinde oldukça rahat bir şekilde hareket ediyor dönüyor vs. vs. Vida kısmı çıkmıyor.​

Delirmek üzereyimm.:18:

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    $Resim 001.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 595
  • $Resim 002.webp
    $Resim 002.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 518
bir elinle ön taraftaki küpeyi bir elinle arka taraftaki parçasını aynı anda kuvvetlice çekeceksin canım. Kardeşimin de öyle olmuştu. Oynadıkça şişiyor dikkat et..

Delirmek üzereyimm.:18:

Merhabalar,
Lütfen sakin olun.
Kulağımı deldirmedim fakat kaşımı ilk deldirişimde piercingin topu sıkışmıştı, mümkün değil çıkmıyordu.
Deldirdiğim yere de uğrayacak zaman yoktu, en yakın stüdyoya gidip durumu anlatmıştım ve adam sağolsun pense gibi bir edevatla çevirerek çıkarmıştı.

Deldirdiğiniz yere gitme şansınız yoksa ve çıkaramıyorsaız kendi başınıza, en yakın kulak delen yere gidin bence. Onlar hallederler bir ricayla.

Canım dediğin gii yaptım ama tırnağım var, görürsünüz fotoğraflarda. öylesine acıyor ki, yerinden çıkacamış gibi. Cımbızla bile tuttum olmuyor.Şuan köye geldim ilçeye de gidemem bu aralar..

Yorumları okumadım yazıldımı bilmiyorum ama arkası çevirmeli küpelere benziyor canım..

Yani klipsli küpeler gibi değil arkasındaki ucu çevirmen lazım.. ucu çevirmeye başla canım o zaten ileriye doğru gelecektir, elinde kalana kadar çevireceksin... :34:

Back
X