Sorunuza cevap olarak hic bir sey soyleyemeyecegim fakat sac renginiz zaten istediginiz sac rengi gibi geldi bana :))Eki Görüntüle 506205 Eki Görüntüle 506206 Eki Görüntüle 506207
bu resimdekiler benim elde etmek istedigim renkler.clemency kumral ve acık sarıyı karıstırsam bu rengi elde edebilir miyim.
Eki Görüntüle 506212
bu da benim gün ışıgındaki sac rengim.
Eki Görüntüle 506228
bu son resimde gece cekilmiş bir resim.işte buradaki kızıllıktan nefret ediyorum.flashla da alakalı olabilir ama sevmiyorum işte.
diplerden kendi rengim 1bucuk cm kadar geldi ve uçlar daha koyu.
arkadaslar lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Sorunuza cevap olarak hic bir sey soyleyemeyecegim fakat sac renginiz zaten istediginiz sac rengi gibi geldi bana :))
beğendiğiniz renkler o kadar güzel ki.. hepsinin doğal saçı sanıyorum. o nedenle ben hiç yapmaya yeltenmemiştim:)
bu rengi elde etmek istiyosan küllü boyalar kullanarak elde edebilirsin küllü koyu sarı,küllü kumral gibi ve küllü renge boyayınca turunculuıklar gider
arkadaslar oncelikle merhaba.benim dogal sac rengim orta kumral.ama yillardir boyuyorum.sacimda onceden koyu kahve vardi bir yil sonra nevacolor kullu altin sariya boyadim ve rengi biraz acildi.ama cok ilginc bi renk ilk basta hafif yesillik sonra akinca bakirlik oluyor.
Oysa ben sadece dogal acik kumral -sariya yakin - bir renk istiyorum.asli enerin sac rengi gibi.ya da muge bozun sac rengi.sacim uzun bu yuzden kuaforler yuksek rakamlar talep ediyor ve ulasilabilir bi renk icin okadar paralar vermek istemiyorum acikcasi.dun clemency bitkisel boyalarda acik sari ve kumral renklerini aldim sizce boyasam nasil bir renk cikar acikcasi kizillik olmasindan korkuyorum.
öncelikle yorumun için teşekkür ederimşu an elimde olan kumral ve acık sarı renkleri değiştirip küllü boyalar mı alayım peki?katalogda acayip küllüsü fazlaymıs gibi geldi bana ama bilemedm şimdi. birini küllü digerini normal yapsam peki?
cevaplarınız için teşekkür ederim.bugün boyaları değiştirip küllü sarı ve ve küllü açık kumral almayı planlıyorum ya da şu an ki rengi nevacolor küllü açık altın sarı ve küllü sarıya boyarım hala kararsızım bakalım ne olacak.
sonucunu bekliyoruz, fotograf ta koyarsan o kadar güzel olur ki
selm cnmm benimde böyle bi sorunıum vardı ama bende boya 1 haftada akıyodu hemde bakır duruyodu bi kuafrle tanıstım 1 hafta bakım yaptı sacımı onardı rengimi istediğim gibi yaptı ve suuanda akma gibi bi derdim bile yok sacımın boya oldugu belli değil bile cokta doğal duruyo ve bi kırık aldı sacımın uzaması hızlandı bakımnda etkisiyle yani kısacası işini iyi yapan bi kuafrde sacını yaptır kendin yapmandan iyidir..
canım koleston perfect boyalar nerelerde satılıyor nerden alıyosunuz?Kesinlikle koleston perfect 9.11 kullan benim aynen boyle oluyordu boyadgm donem.ayrca yogun kulludur kizlliklari gderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?