Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral ve acik sari karisimi hakkinda fikirleriniz

aay çok sevindim canım istediğin gibi oldu mu???ama zamanla açılır bence hiç açıcı uygulama

7.3 karamel tonu 7.3-8.3 gbiyse açık karameldir

aay çok sevindim canım istediğin gibi oldu mu???ama zamanla açılır bence hiç açıcı uygulama

tesekkür ederim canim acikcasi bekledigimden koyu cıktı malesef cünkü ben mucize bekliyodum:44: belki zamanla acilir umud ediyorum ama esit bi dagılım saglayamamisiz sacımda onu da farkettim ya belki de 1 2 hafta yogun bakım uygularım saçıma sonra da kuaföre giderim tam olarak istediğim renk icin.80lira dedi gittiğim kuaför herkes nelere para veriyoruz git kuaföre felan diyorlar bilemiyorum ama büyük ihtimal açıcı uygulayacak saçıma.5 yıl önce siyahtan dönmüstüm açıciyla pek yıpranmamısti of bilemiyorum ya

ben açıcı uyguladım saçlarım koptu ensemdeki saçlar kıpkısa kaldı hiç tavsiye etmiyorum açıcıyı

ben açıcı uyguladım saçlarım koptu ensemdeki saçlar kıpkısa kaldı hiç tavsiye etmiyorum açıcıyı

ay yapmaya saclarimda uzun simdi kiyamam yani of kendi dogal sac rengim acik küllü kumral.ama bu boya islerine bulasinca insan kurtulamiyor

hedeflediğin saç renkleri balyajlı veya gölgeli saç renkleri. Küllü açık kumral üzerine ışıltılar atılmış. Evde yapacağın boyalarla o görüntüleri elde edemezsin. 5 defa kendin boyayıp saçın yapısını iyice bozacağına bir kere kuaförde boyat istediğin rengi elde edersin. Güzellik ucuza olmuyor malesef. Ama o bakırımsı renk o saç kesilene kadar da tamamen gitmez. Ona katlanıcaksın. O rengin gitmesi için kuaförler saçının tamamını açmayı önericekler sakın kabul etme, yanar saçın.

verdiin bilgiler için teşekkür ederim öncelikle.kuaför saçımın yanabilecegini söyledi bana acık açık o yüzden korkuyorum işte.bir süre böyle gitsin bakalım dün boyadım bir süre islem yapmasam iyi olur. bol bakim yapayim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…