Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral ve acik sari karisimi hakkinda fikirleriniz

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
arkadaslar oncelikle merhaba.benim dogal sac rengim orta kumral.ama yillardir boyuyorum.sacimda onceden koyu kahve vardi bir yil sonra nevacolor kullu altin sariya boyadim ve rengi biraz acildi.ama cok ilginc bi renk ilk basta hafif yesillik sonra akinca bakirlik oluyor.

oysa ben sadece dogal acik kumral -sariya yakin - bir renk istiyorum.asli enerin sac rengi gibi.ya da muge bozun sac rengi.sacim uzun bu yuzden kuaforler yuksek rakamlar talep ediyor ve ulasilabilir bi renk icin okadar paralar vermek istemiyorum acikcasi.dun clemency bitkisel boyalarda acik sari ve kumral renklerini aldim sizce boyasam nasil bir renk cikar acikcasi kizillik olmasindan korkuyorum.

$mugeboz44425f-300x225.webp$muge_boz-resim.webp$asli-enver.webp

bu resimdekiler benim elde etmek istedigim renkler.clemency kumral ve acık sarıyı karıstırsam bu rengi elde edebilir miyim.

$byhnn.webp

bu da benim gün ışıgındaki sac rengim.

$saccccc.webp

bu son resimde gece cekilmiş bir resim.işte buradaki kızıllıktan nefret ediyorum.flashla da alakalı olabilir ama sevmiyorum işte.

diplerden kendi rengim 1bucuk cm kadar geldi ve uçlar daha koyu.

arkadaslar lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Eki Görüntüle 506205 Eki Görüntüle 506206 Eki Görüntüle 506207

bu resimdekiler benim elde etmek istedigim renkler.clemency kumral ve acık sarıyı karıstırsam bu rengi elde edebilir miyim.

Eki Görüntüle 506212

bu da benim gün ışıgındaki sac rengim.

Eki Görüntüle 506228

bu son resimde gece cekilmiş bir resim.işte buradaki kızıllıktan nefret ediyorum.flashla da alakalı olabilir ama sevmiyorum işte.

diplerden kendi rengim 1bucuk cm kadar geldi ve uçlar daha koyu.

arkadaslar lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Sorunuza cevap olarak hic bir sey soyleyemeyecegim fakat sac renginiz zaten istediginiz sac rengi gibi geldi bana :))

Sorunuza cevap olarak hic bir sey soyleyemeyecegim fakat sac renginiz zaten istediginiz sac rengi gibi geldi bana :))

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle :54: ama ikinci resimdeki kızıl yansımaları farketmişsinizdir.işte ondan nefret ediyorum.yani acık kumraldan çok hürrem rengi gibi diyorlar bana

beğendiğiniz renkler o kadar güzel ki.. hepsinin doğal saçı sanıyorum. o nedenle ben hiç yapmaya yeltenmemiştim:)

bu rengi elde etmek istiyosan küllü boyalar kullanarak elde edebilirsin küllü koyu sarı,küllü kumral gibi ve küllü renge boyayınca turunculuıklar gider :34:

beğendiğiniz renkler o kadar güzel ki.. hepsinin doğal saçı sanıyorum. o nedenle ben hiç yapmaya yeltenmemiştim:)

yorumun için teşekkür ederim.:34:valla ben yelteniyorum ama işte ya kızıllık olursa ya yeşerme olursa diye içim içimi yiyor. kuaförede çok para vermek istemiyorum acıkcası cünkü basit bir renk istediğim.mesela platin istesem hemen giderim kuaföre ama dediğim gibi ben 120tlye neler alırım neler :32:

o zaman ben yelteneyim sonucu sana da söylerim cesaret gelir sana da:)

bu rengi elde etmek istiyosan küllü boyalar kullanarak elde edebilirsin küllü koyu sarı,küllü kumral gibi ve küllü renge boyayınca turunculuıklar gider :34:

öncelikle yorumun için teşekkür ederim:34: şu an elimde olan kumral ve acık sarı renkleri değiştirip küllü boyalar mı alayım peki?katalogda acayip küllüsü fazlaymıs gibi geldi bana ama bilemedm şimdi. birini küllü digerini normal yapsam peki?

Kesinlikle koleston perfect 9.11 kullan benim aynen boyle oluyordu boyadgm donem.ayrca yogun kulludur kizlliklari gderiyor

arkadaslar oncelikle merhaba.benim dogal sac rengim orta kumral.ama yillardir boyuyorum.sacimda onceden koyu kahve vardi bir yil sonra nevacolor kullu altin sariya boyadim ve rengi biraz acildi.ama cok ilginc bi renk ilk basta hafif yesillik sonra akinca bakirlik oluyor.

Oysa ben sadece dogal acik kumral -sariya yakin - bir renk istiyorum.asli enerin sac rengi gibi.ya da muge bozun sac rengi.sacim uzun bu yuzden kuaforler yuksek rakamlar talep ediyor ve ulasilabilir bi renk icin okadar paralar vermek istemiyorum acikcasi.dun clemency bitkisel boyalarda acik sari ve kumral renklerini aldim sizce boyasam nasil bir renk cikar acikcasi kizillik olmasindan korkuyorum.

gecen yıl saçımı avon un küllü açık saısına biraz kumral karıştırıp boyuyordum.şahane bi renk çıkıyor.yolda herkes durdurup soruyordu.tavsiye edrim.ben açık tenliyim o yüzden açık renkler solgun gösterdiği için artık boyamıyorum.keşke resmim olsaydı koysaydım ..

öncelikle yorumun için teşekkür ederim:34: şu an elimde olan kumral ve acık sarı renkleri değiştirip küllü boyalar mı alayım peki?katalogda acayip küllüsü fazlaymıs gibi geldi bana ama bilemedm şimdi. birini küllü digerini normal yapsam peki?

ister kumral dore küllüye sarı küllü karıştır birbirlerini tamamlasın aslında tek bir renge de boyayabilirsin sen saçını küllü koyu kumral boyasan bile açılır o yıkandıkça ve koyu tutmaz merak etme bu arada sana bir adres gönderiim bak ona sarı ve kumralı karıştırmış karamel olmuş onunki

Son düzenleme:
cevaplarınız için teşekkür ederim.bugün boyaları değiştirip küllü sarı ve ve küllü açık kumral almayı planlıyorum ya da şu an ki rengi nevacolor küllü açık altın sarı ve küllü sarıya boyarım hala kararsızım bakalım ne olacak.

cevaplarınız için teşekkür ederim.bugün boyaları değiştirip küllü sarı ve ve küllü açık kumral almayı planlıyorum ya da şu an ki rengi nevacolor küllü açık altın sarı ve küllü sarıya boyarım hala kararsızım bakalım ne olacak.

sonucunu bekliyoruz, fotograf ta koyarsan o kadar güzel olur ki

merak etmeyin o kadar yardımcı oldunuz mutlaka eklerim resim.inşallah yeşil kafa olmam ya da alacalı bulacalı :)

benim üst taraflar daha açık uçlar biraz daha koyu o yüzden dipten itibaren 7 cm felan 6lık oksidanla sonrasını 9lukla boyamayı düşünüyorum.zaten önce uçları boyayıp sonra dipleri boyarım cünkü dipler hemen tutuyor.ya valla hep boyadım saçımı ama böyle alengirli işler yapmamıştım hee

sonucunu bekliyoruz, fotograf ta koyarsan o kadar güzel olur ki

Hanımlar bir de boyadan anlayan biri bana da yardımcı olabilir mi? Kuaföre sordum saç rengim şuan 7.3-8.3 arası bişey bayağı baktıım inceledim.:) beğeniyorum da rengini. Ama kuaförde daha fazla param gitsin istemiyorum, kendim market boyalarıyla karıştırıp buluşturup halletsem ne kullanmam gerekir? bazen koyu çıkabiliyor, gecen sene altın kakao-çikolata kahve yapcam diye siyaha yakın bir saçım oldu, güç bela açtım.:(( Loreal ve nevacolor markalarını öneren çok kişi var, kalıcı olsun diye kolestonu da, bunlar arasında seçim yapıcam. Ama neyi ne oranda kullanıcam, bilemiyorum. İstediğim ne çok küllü ne de çok dore bişey ortaya çıkması. anlayan varsa yardımcı olabilirse ççoook müteşekkir olurum.

Son düzenleme:
selm cnmm benimde böyle bi sorunıum vardı ama bende boya 1 haftada akıyodu hemde bakır duruyodu bi kuafrle tanıstım 1 hafta bakım yaptı sacımı onardı rengimi istediğim gibi yaptı ve suuanda akma gibi bi derdim bile yok sacımın boya oldugu belli değil bile cokta doğal duruyo ve bi kırık aldı sacımın uzaması hızlandı bakımnda etkisiyle yani kısacası işini iyi yapan bi kuafrde sacını yaptır kendin yapmandan iyidir..

selm cnmm benimde böyle bi sorunıum vardı ama bende boya 1 haftada akıyodu hemde bakır duruyodu bi kuafrle tanıstım 1 hafta bakım yaptı sacımı onardı rengimi istediğim gibi yaptı ve suuanda akma gibi bi derdim bile yok sacımın boya oldugu belli değil bile cokta doğal duruyo ve bi kırık aldı sacımın uzaması hızlandı bakımnda etkisiyle yani kısacası işini iyi yapan bi kuafrde sacını yaptır kendin yapmandan iyidir..

yorumn icin sagol arkadasim.bugün ben de bakim yaptim sacima zeytinyagi gliserin gliss bakim yagi felan ne bulduysam sürdüm bakalim yarin gidip degİstiricem boyalari sacimi da boyicam hayirlisi artik

bir yerlerimi kaldırabilsem gidip elimdeki boyaları değiştiricem ama bakalım:)

birşey danısmak istiyorum.sizce küllü sarı ve küllü açık kumral alıp 6 lık ve 9luk oksidanla mı boyasam yoksa şu an saçımda olan altın küllü açık sarı ve küllü sarıyı mı karıştırsam?

arkadaslar dun aksam saclarimi boyadik.clemency acik kullu sari ve yogun acik küllü kumral ile.diplerde 6lik sonrasini 9luk oksidan ile yaptik.dipleri 15 dk uclari baya bi beklettim.biraz koyu gibi olmus sac rengim ama guneste sari yansimalari var.resim eklicem en kisa zamanda.ve rengin acilmasini umut ediyorum.belki sonra sac uclarina acici uygularim bilemiyorum:31:

Back
X