Saç Rengi ve Saç Boyama kumral saçın üstüne koleston 12.11 kullansam açarmı kızlar???

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar saçımı en son palette 7 no ıle boyadım orta bı kumral tonu su an.acıcı kullanmasamda kolestonun 12.11 yogun kullusuyle boyasam açarmı kı?özellıkle küllümangodan yardım beklıyorum(((

saçların nasıl şuan sarıya dönük mü yoksa turuncumsu mu... turunculuk ağırlıktaysa açmaz sadece daha açık turuncu olur..

cnm ben kullnmıştım bu noyu perfect serisinden turunculuktan kurtulmak için çok fazla bir açıcılık görmedim ama dediğim gibi turuncu yansımalardan dolayı açmamıştır şuanki tonun sarıya dönükse açabilir foto koyabilrmsn...

canım aksam foto koyarım sımdı baktım fotograf makınamı bulamadım.pek acmıyor demıssın acabılıcek baska boya önerın varmı pekı anım acıı kullanmak ıstemıyorumda

palette açık papatya ve garnier extra açık doğal sarı sarıya dönük saçları güzel açıyor kızlar.

palette açık papatya ve garnier extra açık doğal sarı sarıya dönük saçları güzel açıyor kızlar.
sağol canım küllümango bana ıgora 12.22 ve koleston perfect 12.11 karıstır dedı onları bır deneyecegım ınsallah ıstedıgım gıbı olur

ben denedim koleston 12.0 saçın rengini 2 ton açıyor. (%9luk oksidanla)
ve sakın loreal 01 çok çok açık doğal sarı kullanma zerre açmıyor
zaten küllümango da bir yazısında, piyasada en iyi saç açan ton ve markanın koleston 12.0 olduğunu söylemişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…