Kumpir

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
közlenmiş patatesi kaşarla tereyağı ile birlikte bir güzel harmanlanır sonra içine sosis,rus salatası,mısır,zeytin,turşu, veeee ton balığı konur ( tabi ton balığı isteğe göre ) en son üzerine ketçap mayonezheleki karışık ton balıklı kumpir olursa affetmem ya affetmem

Benim Kumpirim Közlenmiş Patates, Kaşarla Birleşmiş Enfes Bir Tat..
Rus Salatası ve Mısır..

Benim tercihimde mantarsız ve bol mısırlı ve acılı ezmeli olacak bayılırımmm.
Beren91; karnımı acıktırdın yaaa

ben de evde yapmayı çok sevıyorum ...bol kaşar tereyagı ve rus salatası mısır bırde soslu sosis....mantarda super ay allah ne verdıyse koy ve yumul...

Bayılırım. Bir de yanında kola. Ohhh.

evde yaparım, herkes parmaklarıyla birlikte yer. bol tereyağlı, çift kaşarlı, mantarlı ve mısırlı. daha az malzeme=daha yoğun patates tadı. bayılıyorum :)

not: kumpir hırvatçada patates demekmiş.

Son düzenleme:
Ortaköy'de ki kumpirciler aklıma geldi direk. :)
Çeşit çeşit malzemeyle yapılan yiyecek.

uğruna tüm vaktimi onu hazırlamak için harcadığım, fakat bir dakika gibi kısa süre içerisinde en kocamanını bile yarılayabildiğim,adını duyunca bile ağzımı sulandıran,hatta şu an da karnımı acıktıran tat

mide bulandırıcı bir anım var :) ortaköy'deyiz. arkadaşlarla bir banka oturup dinleniyoruz. iki genç karşımıza oturdu. ellerinde kumpir vardı. buradan sonrasını yanımdaki arkadaşım görmüş. tam yemeye başlayacakları sırada altına oturdukları ağaca konmuş olan bir kuş pislemiş ve kakası kumpire gelmiş. kumpir karışık renkli ve en üstünde de mayonez olduğu için çocuk fark etmemiş. arkadaşım bana durumu anlattığında çocuk kumpirini yarılamıştı :)

Yukardaki yoruma öldüm ya Allah düşmanımın başına vermesin kondurmasın

Kumpir mi ? Delisiyim

severim ama kalorisi çok yüksek olduğundan fazla tercih etmediğim bir yemek

uzun zamandır yemeyi çok istediğim, ama bir türlü yiyemediğim, şimdi de burda görünce oruç oruç ağzımı sulandıran enfes yemek

Amerikan salatası, kısır, sosis, tereyağı ile yeme de yanında yat olan mucize.

Bu saatte insanın canı kumpir mi çeker yaaa...

açla tok arası durumdayken yenmesi gerektiğini düşünüyorum
yoksa mide bulandırıcı olabiliyor.
ve Ortaköy'dekilerin üstüne tanımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…