• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumbara hesabi

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
Is bank kumbara hesabi hakkımda bilgisi olan var mı oğlum 15 aylik onun için böyle bi hesap açmayı düşünüyorum getirisi varmıdır faiz olsun istemiyorum ama
Veya bireysel emeklilik hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı acaba

Is bank kumbara hesabi hakkımda bilgisi olan var mı oğlum 15 aylik onun için böyle bi hesap açmayı düşünüyorum getirisi varmıdır faiz olsun istemiyorum ama
Benim var canım bireysel emeklilik Eşimin kartından otomatik yattığı için şimdi yanlış olmasın ama sanırım 125 tl ye 27 tl veriyor bana .

ben bireysel emeklilik yaptırdım kızıma canım ödüyorum her ay düzenli kesiliyor birikmiş oluyor en azından şimdi ikinci cocuguma hamileym ona da yaptırcam her ay ceyrek alayım yok kumbara yapayım falan denedm başarılı olamadım banka benden kesmedikçe bende birikmiyor. Sen biriktirebiliyorsan deneme ama biriktiremiyorsan güzel bir yöntem

Canım bence bir bankada altın hesabı aç ve her ay bütçene göre 1- 2 gram altın al. Ben öyle yaptım. Bankaya talimat verdim her ay 2 gram alıyorum ve bu kredi kartıma yansıyor. Onlara hiç dokunma kenarda biriksin. Bireysel emeklilik konusunda gittim geldim bir türlü yaptırmadım ama o da iyi bence....

Benimde var bireysel emeklilik hesabım. 200 le başladım 236 kesiliyo bikaç aydır..ben memnunum,tavsiye ederim..altın hesabını bozdurmak çok kolay,ufak bir sıkışıklıkta gidiyor ve anlamıyosun..ama bu öyle değil
10 yıl beklemek akıl karı değil BESte ama 6 yıl devam etmeyi düşünüyorum

Back
X