• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumbara gunlugu💰💰💰

• Konu Sahibi Konu Sahibi Denp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım Gücümüz o an neye yetiyorsa onu almak lazım fiziki gümüş mu alıyorsun yoksa bankadan mi
Bankadan alıyorum gümüşü

Altını da eskidenn bankadan alıyordum ama çektim onları fiziki alıyorum artıık. Sürekli bozduruyordum yoksa.

Umarım gümüşü de bozdurmam. İhtiyacıöm olacak nakit parayı ayırıyorum artık. Yoksa bankadakini bozdurup kullanırım yine

Nakit param yok demistim disari cikmadigim icin de bir sure daha cekemem :)

Camasirlar birikmisti, 3 makina camasir yikadim, makinaya atarken ceplerden 29.50 cikti.

20 oglumun kumbarasina,
9.5 bana ehehe

Bugun de buldum yolumu 😛

Yarin da montlari kabanlari kaldiricam, onlarin ceplerden umutluyum 🤦‍♀️😛😛

Nakit param yok demistim disari cikmadigim icin de bir sure daha cekemem :)

Camasirlar birikmisti, 3 makina camasir yikadim, makinaya atarken ceplerden 29.50 cikti.

20 oglumun kumbarasina,
9.5 bana ehehe

Bugun de buldum yolumu 😛

Yarin da montlari kabanlari kaldiricam, onlarin ceplerden umutluyum 🤦‍♀️😛😛
Çok güzel 🤣 bende hep kitaplarımın arasinda para bulurdum,🤣

Kumbara yapmayı çok severim. Daha öncede bir çok kez biriktirmisligim var. Ben bozuk paralara hayalet para diyorum o hayalet paralardan öyle güzel birikimler oluyor ki.
0,5 litrelik pet şişede 1 TL biriktirince hepsi dolduğunda 300 TL çıkıyor. Açılmayan kumbarada da biriktirmisligim var.
Önceden birikim işleri daha kolaydı , tabi ekonomimizin geldiği noktada değil birikim yapmak kumbara yapmak bile çok zor. Ama yine de ben de yapmaya gayret gösteriyorum. Bozuk ve kağıt para kumbaram var , belirli bir zaman hedefim yok açıkçası.
Bir de oğlum için maaş hesabımdan uzun zamandır 10 Euro alıyorum , bazen her ay alıyorum bazen iki ayda bir o ayki şartlara göre çünkü bazen ay sonu zor geliyor bu ay da öyle mesela.
Farketmeden 100 Euro birikmiş bile.
Güzel günleri için harcamak nasip olsun.

Ben hiç bir zaman kötü gün parası diye adlandırmam , hep güzel günler için biriktiriyorum derdim. Enerjisi daha iyi oluyor sanki.

Sizlerle biraz daha motive olup biraz daha tasarruflu olup daha ağırlık vereyim ben de kbara işine. Bozukları da butunleyip döviz yaparım yine oğlum adına inşallah. Henüz 4 yaşında kreşe gidiyor, ilkokulla beraber büyüdükçe masrafları da artar illaki, o günlere küçük bir hazırlık olur hem.
Önümüzü göremiyoruz. Küçük büyük demeden yapmak lazım bir şeyler.

İyi aksamlar hanımlar, birikim topiklerinde gezerken bayagidir okuyordum yazmak yeni kısmet oldu.
Ben evlendigimiz ilk günden beri kumbara yapıyorum. O zamanlar çeyrek altın alıyordum tanı çeyreğin 150 TL olduğu zamanlar.
Sonra elime para geçtikçe 5 10 dolar Euro almaya başlamıştım. Sonra onlarda bayağı artınca gram almaya devam ettim.
Nazende fiziki altin alıyorum
Çocuklardan sonra genelde kumbarati onlar için biriktirip onlar adına birikim yapıyorum. Onlarda kumbarada para biriktirmeye alıştılar.
Şimdi genelde internet bankacılığı üzerinden alıyorum gram, yada döviz. Şimdi gümüş de almaya başladım. Kumbara biraz agirlastikca açıp yatırım hesaplarina aktarıyorum.

Hepinize bereketli birikimler diliyorum 🤗

Back