Ben pantalonu ters ceviriyorum,cizgileri boyunca kuru sabunu iyice cizgilerin uzerine suruyorum her iki tarafi da bol bol sonra duzeltip nemli tulbetle iyice utuluyorum.Mutlaka deneyin cok memnun kalacaksiniz.
önce pantolonun iç ceplerinden başlayıp ütülenir.
sonra bel kısmından masanın kenarına sokularak bel ve dış cep kısımları ile köprüler güzelce ütülenir ve sonrasında
pantolon köprünün çizgi kısımlarından itibaren masaya konur ve paçalar birleştirilip paçadan başlanacak şekilde yavaş ve keskin hareketlerle ütülemeye devam edilerek yukarıya doğru yani pile çizgilerine doğru çıkılır ve en son işlem olarakta pilelere şok buharlar uygulayacak şekilde yavaş hareketlerle son rütüşlar yapılır ve
ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLDU İŞTE ŞİMDİ.....
uzman tv. de ütü nasıl yapılır diye arattır. gömlek pantolon ütüsü kuru temizlemeci birisi uygulamalı gösteriyor. ben ütü yapmaktan nefret ederim ama izledikten sonra hayatımı kurtardı diyebilirim. çünki belli bi sistemle ve sırayla yapıyosun ütüyü, çift cizgi yapmıyosun ipuçları filanda veriyo bi bakmanı tavsiye ederim. benim için gömlek ve pantolon ütülemek daha eğlenceli artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?