Ee ucuncuyu oynamis zaten?Meraba kısaca anlatayım bir derdim var ne yapacağımı şaşırdım. 4,5 yıldır evliyim severek evlendik hamile kalınca öğrendim ki iddia oynamış bir sürü borç yapmış. Altınları istedi verdim borcunu kapattı bir daha yapmayacağına yemin etti daha doğmamış çocuğunun üzerine. Birkaç ay önce öğrendim ki yine oynamış vazgeçmemiş. kenarda ayırdığım iş yerinden aldığım tazminat vardı onları istedi ama vermedim. çeyrek Altınlarım vardı yerini biliyordu hepsini almış bazı borcunu Ödemiş. Ben öğrenince çok kızdım yerine getrir koydu hemen. Daha dün öğrendim ki kenara sakladığım birkaç altın bir miktar paramı almış götürmüş borçlarına vermiş ne özür diliyor ne bir daha yapmayacağım diyor pişman da değil şubat maaşında geri verecekmiş. Yeminler etti bir daha yapmayacağına eğer üçüncüyü oynarsa kendi gidip boşanacağına söz verdi. 2 yaşında oğlum var ailem arkamda duracak gibi değil üçüncüyü yaparsa Bosan diyorlar ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum çocuğumun yanında ağlıyorum sinir oluyorum çok yoruldum. Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye
Hayır üçüncü daha olmadı aldığı altınlar ikincinin borcu için hepEe ucuncuyu oynamis zaten?
Çok istiyorum boşanmayı zaten bu oyun oyandğindan beri boşanma lafı devamlı dönüyor. Ama arkamda kimse yok ailem üçüncü de boşan diyolar kenara çekip gözünü korkutmadılar bile ailemden değer destek görmüyorumBeklemeye devam et, sen üçüncü derken o yüzüncüyü oynasın daha da borca batın. Evde kumar bağımlısı adam var sen kenara altın saklıyorsun cesaret mi diyeyim ne diyeyim yani... Şu bencil heriflere para yedirmeyi ne çok seviyorsunuz, adam değişmeyecek kabul edip hayatına yeni bir yön ver.
Değişmişsek evet bunun için üzülüyorum ama hiç oralı değil saklamıştım altınları bulmuş aramış deli gibi. Aileme versem orda da kardeşim öyle paraları buluyor yoksa oraya verecektim sırf bu yüzden kendi üstüme araba aldım kenarda kalmasın diye kalan o para ve altınlarla da koluma bilezik yapacaktım bi tane alamasın diye ama çok geç kaldımBeklemeye devam et, sen üçüncü derken o yüzüncüyü oynasın daha da borca batın. Evde kumar bağımlısı adam var sen kenara altın saklıyorsun cesaret mi diyeyim ne diyeyim yani... Şu bencil heriflere para yedirmeyi ne çok seviyorsunuz, adam değişmeyecek kabul edip hayatına yeni bir yön ver.
Bacım banka hesabı ya da kasası diye bir şey var hani bildin mi? Söylemezsin, telefonuna da uygulamasını kurmazsın nereden bilecek adam?Değişmişsek evet bunun için üzülüyorum ama hiç oralı değil saklamıştım altınları bulmuş aramış deli gibi. Aileme versem orda da kardeşim öyle paraları buluyor yoksa oraya verecektim sırf bu yüzden kendi üstüme araba aldım kenarda kalmasın diye kalan o para ve altınlarla da koluma bilezik yapacaktım bi tane alamasın diye ama çok geç kaldım
Evet geri verince bakalım verirse direk onlarla bilezik yapcm kolumdan cıkartmıycmParanı iyice sakla app kart hiçbir şey ortada bırakma asla
Sen boşa. Düzelmeyecek gizli gizli oynayacak. Burada konuları oku eşim düzeldi yazan hiç kimse yok. Borç batağına sürüklenirsin.Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye
Gerçekten geri vereceğini düşünüyor musunuz? Asla geri vermeyecek ve oynamaya devam edecek. Aileniz üçüncüyü bekleye dursun.Evet geri verince bakalım verirse direk onlarla bilezik yapcm kolumdan cıkartmıycm
Hayır öyle pişkin ki bu kaçıncı hırsızlığı sevgiyi filan geçtim ben bana saygısı olmayana ben saygı duymam sevemem. Okuyorum bi yandan yazıları çok üzücü daha kötüleri varSen boşa. Düzelmeyecek gizli gizli oynayacak. Burada konuları oku eşim düzeldi yazan hiç kimse yok. Borç batağına sürüklenirsin.
Bugün boşanma durumunda elimde kanıt olsun diye iddia sitesine giriş yaptırdım borclarını kaydetmek için mahkemede delil niyetine . Sırf bu yüzden ben ona güvenmiyorum diye benim için bittin diyor. Geri verir diye düşünüyorum altınları kaçırdığında o kdr tepki verdm ki akşamına getirmiştiGerçekten geri vereceğini düşünüyor musunuz? Asla geri vermeyecek ve oynamaya devam edecek. Aileniz üçüncüyü bekleye
Onu oynarken gözleri dönüyor. Kazanırlarsa daha çok kazanma hırsı, kaybederlerse de kaybettiklerini yeniden kazanma hırsıyla oynuyorlar. Bu böyle bitmez bir döngü haline geliyor. Sizden para bulamazsa çevresinden borç ister, kredi çeker. Kendine oynayacak kadar para hazırlamaya çalışır.Hayır öyle pişkin ki bu kaçıncı hırsızlığı sevgiyi filan geçtim ben bana saygısı olmayana ben saygı duymam sevemem. Okuyorum bi yandan yazıları çok üzücü daha kötüleri var
Bence vermeyecek, ilkinde verdiği sizi aldatmasın. Kumarbazlar çok ustaca yalan söyler ve manipüle eder sizi.Bugün boşanma durumunda elimde kanıt olsun diye iddia sitesine giriş yaptırdım borclarını kaydetmek için mahkemede delil niyetine . Sırf bu yüzden ben ona güvenmiyorum diye benim için bittin diyor. Geri verir diye düşünüyorum altınları kaçırdığında o kdr tepki verdm ki akşamına getirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?