• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumardan vazgeçmeyen eş

35kvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.225
624
73
29
Meraba kısaca anlatayım bir derdim var ne yapacağımı şaşırdım. 4,5 yıldır evliyim severek evlendik hamile kalınca öğrendim ki iddia oynamış bir sürü borç yapmış. Altınları istedi verdim borcunu kapattı bir daha yapmayacağına yemin etti daha doğmamış çocuğunun üzerine. Birkaç ay önce öğrendim ki yine oynamış vazgeçmemiş. kenarda ayırdığım iş yerinden aldığım tazminat vardı onları istedi ama vermedim. çeyrek Altınlarım vardı yerini biliyordu hepsini almış bazı borcunu Ödemiş. Ben öğrenince çok kızdım yerine getrir koydu hemen. Daha dün öğrendim ki kenara sakladığım birkaç altın bir miktar paramı almış götürmüş borçlarına vermiş ne özür diliyor ne bir daha yapmayacağım diyor pişman da değil şubat maaşında geri verecekmiş. Yeminler etti bir daha yapmayacağına eğer üçüncüyü oynarsa kendi gidip boşanacağına söz verdi. 2 yaşında oğlum var ailem arkamda duracak gibi değil üçüncüyü yaparsa Bosan diyorlar ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum çocuğumun yanında ağlıyorum sinir oluyorum çok yoruldum. Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye

Meraba kısaca anlatayım bir derdim var ne yapacağımı şaşırdım. 4,5 yıldır evliyim severek evlendik hamile kalınca öğrendim ki iddia oynamış bir sürü borç yapmış. Altınları istedi verdim borcunu kapattı bir daha yapmayacağına yemin etti daha doğmamış çocuğunun üzerine. Birkaç ay önce öğrendim ki yine oynamış vazgeçmemiş. kenarda ayırdığım iş yerinden aldığım tazminat vardı onları istedi ama vermedim. çeyrek Altınlarım vardı yerini biliyordu hepsini almış bazı borcunu Ödemiş. Ben öğrenince çok kızdım yerine getrir koydu hemen. Daha dün öğrendim ki kenara sakladığım birkaç altın bir miktar paramı almış götürmüş borçlarına vermiş ne özür diliyor ne bir daha yapmayacağım diyor pişman da değil şubat maaşında geri verecekmiş. Yeminler etti bir daha yapmayacağına eğer üçüncüyü oynarsa kendi gidip boşanacağına söz verdi. 2 yaşında oğlum var ailem arkamda duracak gibi değil üçüncüyü yaparsa Bosan diyorlar ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum çocuğumun yanında ağlıyorum sinir oluyorum çok yoruldum. Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye
Ee ucuncuyu oynamis zaten?

Beklemeye devam et, sen üçüncü derken o yüzüncüyü oynasın daha da borca batın. Evde kumar bağımlısı adam var sen kenara altın saklıyorsun cesaret mi diyeyim ne diyeyim yani... Şu bencil heriflere para yedirmeyi ne çok seviyorsunuz, adam değişmeyecek kabul edip hayatına yeni bir yön ver.

Beklemeye devam et, sen üçüncü derken o yüzüncüyü oynasın daha da borca batın. Evde kumar bağımlısı adam var sen kenara altın saklıyorsun cesaret mi diyeyim ne diyeyim yani... Şu bencil heriflere para yedirmeyi ne çok seviyorsunuz, adam değişmeyecek kabul edip hayatına yeni bir yön ver.
Çok istiyorum boşanmayı zaten bu oyun oyandğindan beri boşanma lafı devamlı dönüyor. Ama arkamda kimse yok ailem üçüncü de boşan diyolar kenara çekip gözünü korkutmadılar bile ailemden değer destek görmüyorum

Allah yardımcın olsun canım
kumar oynamak bağımlılık,hastalık yani alışmış çok zor bırakması vazgeçmesi evladınız var para biriktirme evde maaşını aldımı markete pazara git evine alışveriş yaptır çocuğun ihtiyaçlarını hep masraf çıkar kocana eli para görmesin

Değişmişsek evet bunun için üzülüyorum ama hiç oralı değil saklamıştım altınları bulmuş aramış deli gibi. Aileme versem orda da kardeşim öyle paraları buluyor yoksa oraya verecektim sırf bu yüzden kendi üstüme araba aldım kenarda kalmasın diye kalan o para ve altınlarla da koluma bilezik yapacaktım bi tane alamasın diye ama çok geç kaldım

Değişmişsek evet bunun için üzülüyorum ama hiç oralı değil saklamıştım altınları bulmuş aramış deli gibi. Aileme versem orda da kardeşim öyle paraları buluyor yoksa oraya verecektim sırf bu yüzden kendi üstüme araba aldım kenarda kalmasın diye kalan o para ve altınlarla da koluma bilezik yapacaktım bi tane alamasın diye ama çok geç kaldım
Bacım banka hesabı ya da kasası diye bir şey var hani bildin mi? Söylemezsin, telefonuna da uygulamasını kurmazsın nereden bilecek adam?

Hala üçüncüyü oynamadı diyorsun. Senin altınlarını çalacak kıvama gelmiş adam ne üçüncüsü?

Sen boşa. Düzelmeyecek gizli gizli oynayacak. Burada konuları oku eşim düzeldi yazan hiç kimse yok. Borç batağına sürüklenirsin.
Hayır öyle pişkin ki bu kaçıncı hırsızlığı sevgiyi filan geçtim ben bana saygısı olmayana ben saygı duymam sevemem. Okuyorum bi yandan yazıları çok üzücü daha kötüleri var

Gerçekten geri vereceğini düşünüyor musunuz? Asla geri vermeyecek ve oynamaya devam edecek. Aileniz üçüncüyü bekleye
Bugün boşanma durumunda elimde kanıt olsun diye iddia sitesine giriş yaptırdım borclarını kaydetmek için mahkemede delil niyetine . Sırf bu yüzden ben ona güvenmiyorum diye benim için bittin diyor. Geri verir diye düşünüyorum altınları kaçırdığında o kdr tepki verdm ki akşamına getirmişti

Hayır öyle pişkin ki bu kaçıncı hırsızlığı sevgiyi filan geçtim ben bana saygısı olmayana ben saygı duymam sevemem. Okuyorum bi yandan yazıları çok üzücü daha kötüleri var
Onu oynarken gözleri dönüyor. Kazanırlarsa daha çok kazanma hırsı, kaybederlerse de kaybettiklerini yeniden kazanma hırsıyla oynuyorlar. Bu böyle bitmez bir döngü haline geliyor. Sizden para bulamazsa çevresinden borç ister, kredi çeker. Kendine oynayacak kadar para hazırlamaya çalışır.

Bir sabah çocuğa yedirecek kuru ekmek bulamayana kadar mı bekleyeceksiniz? Arkanızda durmayacak aileniz mi önemli, beslemek ihtiyaçlarını gidermenizi gerektirecek çocuk mu? Akıllı, ayakta durabilen, birikim yatırım yapan kadınsınız. Hep sizin paranızı çalmış tırtıklamış. Siz durduğunuz sürece size güvenerek oynayacak. Size hep bir sonraki aya umut verecek. Mutlaka bir gün kazanacağına inanıyor çünkü. Bilgisayar yazılımları kodlamalar yapay zeka vs kumarbazlar hepsinden zeki sanıyor kendini. Sizlerin çocuğunuzun yiyemediğini, başkaları yiyor. Lüks hayatlar yaşıyorlar. 3-5 ay hapis yatıp çıkınca aynen lükse devam. Ben olsam sırf bunu hazmedemezdim.

O, kızlarına destek olmayan arkalarında durmayan aileler ölsün gebersinler. Bize ne naparsa yapsın da başımıza kalmasın diyen kaçıncı aile, kaçıncı üye konusu, yeter artık ya. Genç kızım var, her durumda her ne yaşarsa yaşasın odası evi yatağı... her zaman başımızın üstündedir. Yanlış karar verdi, yanlış eş seçti diye ömür boyu mutsuz perişan mı olsunlar?

Bugün boşanma durumunda elimde kanıt olsun diye iddia sitesine giriş yaptırdım borclarını kaydetmek için mahkemede delil niyetine . Sırf bu yüzden ben ona güvenmiyorum diye benim için bittin diyor. Geri verir diye düşünüyorum altınları kaçırdığında o kdr tepki verdm ki akşamına getirmişti
Bence vermeyecek, ilkinde verdiği sizi aldatmasın. Kumarbazlar çok ustaca yalan söyler ve manipüle eder sizi.

Back
X