Kumar bağımlısı eş,iki çocukla baba evi!!!

Çok teşekkür ederim. Düzgün bir şekilde yorum yazdığınız için. Eşime artık inancim kalmadı. Şu an tek korkum takıntı haline getirir mi çocukları göremiyorum falan diye. Dediğiniz süreçlerin hepsini yasadikm.affet barış düzelecek sanıyoruz ümit et. Tedaviye onca para dök. Elde var sıfır. Nasıl.bir hastalıkmış ki düzgün adamı yolundan etti hayatından etti hala bile kendimi rüya da zannediyorum
Aynen aile desteği önemli ama zaten. 60 li yaşlarda insanlar. Fazla bir şey beklememek lazım. Allah hakkımızda hayırlısını versin diye dua ediyorum

Ben fazla dayanamadım . 1 yıllık evliydim baktım ki sonu yok aile beni suçluyor kendi sözler yeminler devamlı başa sarıp insanlara yalanlarla kredi çektirmeler eve icra kağıtları geldi falan kendimi daha fazla heba edemem dedim . Bırakmak isteyen kendi itiraf edip sizinle yol arıyor bırakmak istemeyen sözler yeminler ama devamlı bir şey saklama gereği duyuyor bunu fark ettim . Zor bir süreç benim dava açalı 4 ay oldu ama bir şekilde geçecek çalıştığım ortam da aynı konudan boşanan iki kişi var ve onlar da çocukta var ama şuan daha mutlular o yüzden çocuklarda büyür size de destek olur bu şekilde bir ortam onlara zarar verir . Kimseyi de bu şekildeydi madem çocuk yaptın vs konuları ilgilendirmez . Bende çocuk yok ama bu şekilde konuşmaları mantıksız

Bende daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Gerçekten çok yoruldum sürekli söz ver,yemin et. Bir daha oynarsam o zaman ayrıl cümleleri o kadar tekrar edildi ki. Karşıma gelip yeminler etse sıfır etkisi olur. Zaten onunda söz vermeye gücü kalmadı artık belli ki. Arayıp söz verip vaatlerde bile bulunmuyor. Çünkü her olayda aynı terane. Kelimeler bile israf artık.

İlk gidince falan bir kaç kere yazdı 2 hafta beni aramadı ben ne zaman davaya verdim olayların gerçekten ciddi olduğunu anladı sonra yazmaya başladı daha sonra avukattan akıl alarak devam etti. Yani onların beyini artık o kumar para olarak bakıyorlar herşeye eğer düzelecek olsalar ya ben napıyorum diyip bir adım atarlardı bu kadar emeğe burda düzelmez falan çok yazan var , eskisinden biraz daha iyi vs diyenler de duyuyorum bir ümit olsun yuvamı yıkamayım diye düşünüyor insan ama onlar inanın bu kadar düşünmüyor bile düşünen sizin gideceğinizi son noktaya geldiğinizi hal tavırdan anlayıp düzelirdi . Şuan çok yeni sizde benim gibi ilerleyen zamanda düşüneceksiniz . Neden ben nasıl kumar der çocuklarını beni tercih etmez olayları çok geçecek aklınızdan ilerde hiç olamayan bile bulaşıyor vs düşünceleri ama irade işi birazda oynayan var böyle gerçekten batan var . Batanlar da hiç bişey düşünmüyor

Ben artık hastalık adı altında ailesini sevdiklerini kullaniyolar diye düşünmeye başladım. İrade gösterseler birakabilirler. Şimdi iyi mi oldu böyle 10 yıllık evlilik 2 çocuk onca yaşanmışlık çöp oldu gitti. İnsan düşündükçe kafayi yiyor

Çok haklısın ama işte isteseler . Ama onların beyni bu bağımlılık haricinde bişey görmüyor , gören zaten bırakıyor . Biz zorla onlara bırak desek bile umurlarında olmuyor o heyecan onlara daha tatlı geliyor

Hocam sözü aynı durumdayım neredeyse ve meslek olarak da aynı. Ben evime döndüm bazı şartlarla ev kirasını aidatını o ödeyecek ben de arabadan kalan diğer borçlarını ödeyecem. Çok düşündüm bu kararı verirken. Zaten daha 9 aydir düzenli bir işte çalışıyor. Tekrar şans verdim bu demek değil ki ona inanacagim veya asla oynamayacak hatta bence ben döndükten sonra bile oynadı eminim sadece artık kurcalamayacam. Benim için kirayı aidatı ödesin evine baksın kendisi kalan parasıyla ne yapıyorsa yapsın. Ben de kızımı bu sene özel okula yazdiracam fiyatı da biraz yüksek kalan parayla da hem kart borçlarini öderim bir kısmıyla da ay ay birikim yapacağım. Bu sefer kendimi ev araba borcuna koymayacam. Kendim için birikim yapacağım ve bir daha böyle bir durumda ayrılmak gerekiyorsa da ayrılmayı da göze almış durumdayım. Her ne kadar sevsem bile aklımda her an bosanacagim düşüncesi yine de var. Ailesi her şeyi biliyor. Hesap ekstresini gösterdim ne kadar oynadığına dair her şey var. Belki doğru belki yanlış yaptım onu bilmiyorum ama her şekilde yeni bir düzen kuramayacaktim ailemin yanında kalamiyordum daha fazla gerçekten olmuyor çocuklu olunca . Evimi düzenimi çok özledim ve dedim zaten eve o bakacak kira aidat o ödesin ben de kendi maaşımı harcarim çocuğum kendim için. Üzerimde kredi borçları olmadan daha rahatım şimdi. Biraz da borcu vardı bana maaşını alınca o borcunu da verdi bana. Kısacası zamana bıraktım asla oynamayacak diye bir şey diyemiyorum maalesef. Ama beni de dibe çekecek bir miktarda oynarsa her şey biter. Benim param benim onun parası da ikizimin bundan sonra. Yine ortak harcamalarımizi ortak yapıyoruz tatil gezme giyim vs. Sadece eve bakma konusunu tamamen ona bıraktım bakalım bir de bu şekilde deneceyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…