Çok teşekkür ederim. Düzgün bir şekilde yorum yazdığınız için. Eşime artık inancim kalmadı. Şu an tek korkum takıntı haline getirir mi çocukları göremiyorum falan diye. Dediğiniz süreçlerin hepsini yasadikm.affet barış düzelecek sanıyoruz ümit et. Tedaviye onca para dök. Elde var sıfır. Nasıl.bir hastalıkmış ki düzgün adamı yolundan etti hayatından etti hala bile kendimi rüya da zannediyorumBoşverin o tarz yorumları
hayatlarının hiç bir aşamasında söz sahibi olamayan insanlar gelip burda ahkam kesiyorlar
size tavsiyem artık eşinize inanmamanız
Ben hiç bir bağımlılığından kurtulan birini görmedim
Bir süre belki düzelir gibi olur ama mutlaka eskiye dönüyorlar
Yakın çevremde kumarbağımlısı vardı. Ev,araba, eşinin altınları vs hiç birşey kalmadı. Tedavilere harcanan paralarda cabası. Kadın düzeli, bu sefer son, daha yapmayacak dedikçe daha beter dibe battılar. En sonunda boşandı ama dediğim gibi birsürü maddi manevi kayıptan sonra oldu. Siz de baba evinden bir düzene geçmeye çalışın kimseye minnetiniz olmasın. Aile desteği iyi hoş ama önemli olan kendi başının çaresine bakabilmek
Aynen aile desteği önemli ama zaten. 60 li yaşlarda insanlar. Fazla bir şey beklememek lazım. Allah hakkımızda hayırlısını versin diye dua ediyorum