Selam arkadaşlar şimdi size kumalarımdan ( eşimin arkadaşlarından) bahsedicem ben kendilerine kısaca kumalarım demeyi tercih ediyorum çünkü hayatımızın bir parçası gibiler. Eşim işten erken çıksa yada izin günlerinde mutlaka bir program yapmaya hazırlanirlar evli olmadıkları için bu adamlar özgürce istedikleri saatte istedikleri yere gidiyolar tamam ama kardeşim sen benim kocamı niye çağrıyosun eşim gitmediğinde kılıbık falan diyolarmis eşim onların ağzına bakan biri değil ama yinede ısrarla haftada iki üç gün çağırıyolar ölçüleride yok ve en sonunda bugün ağzını payını verdim eşimin arkadaşına.
Eşim ekmek almaya çıkmıştı telini evde bırakmış çaldı bir baktım arkadaşı arıyo açsam mı açmasam mı dedim kapandı tekrar aradı dayanamadım açtım.
Ilk cümlesi oğlum napiyosun laa
Bende eşim yok şuan önemli bir durum mu var dedim.
Ooo yenge telefonlarada mı sen çıkıyosun artık dedi güldü. Bende
eşime söylerim aradığını dedim. Bana
Bizim ki artık çok takılmıyo bizle ısrar kıyamet olursa geliyo senden önce biz vardık dedi güldü. bende
Benim eşim mantıklı adamdır kafasının uymadığı şeyi ona yaptıramazsin kafasına yatan şeyi de ne kadar ısrar etsen yapmaktan vazgeçiremezsin dedim ve sustu kapadım.
Ohhh içimin yağları eridi nasıl rahatladım anlatamam arkadaşlar. :) sizce nasıl yapmışım. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim ekmek almaya çıkmıştı telini evde bırakmış çaldı bir baktım arkadaşı arıyo açsam mı açmasam mı dedim kapandı tekrar aradı dayanamadım açtım.
Ilk cümlesi oğlum napiyosun laa
Bende eşim yok şuan önemli bir durum mu var dedim.
Ooo yenge telefonlarada mı sen çıkıyosun artık dedi güldü. Bende
eşime söylerim aradığını dedim. Bana
Bizim ki artık çok takılmıyo bizle ısrar kıyamet olursa geliyo senden önce biz vardık dedi güldü. bende
Benim eşim mantıklı adamdır kafasının uymadığı şeyi ona yaptıramazsin kafasına yatan şeyi de ne kadar ısrar etsen yapmaktan vazgeçiremezsin dedim ve sustu kapadım.
Ohhh içimin yağları eridi nasıl rahatladım anlatamam arkadaşlar. :) sizce nasıl yapmışım. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.