Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY BBU BİZİM AİLEDEDE GENETİK GALİBAA..
BENİMDE ANNEMİNDE TAŞ GİBİ.ÇOK AĞRIYOR.HELEBİDE BOYUNDA KAS DÜZLEŞMESİYLE BİRLİKTE PC BAŞAINDA OTURUNCA DAYANILMAZ OLABİLİYORR..
BEN BEL FITIĞINDAN DR A GİTTİĞİMDE DR A BU ŞİKAYETİMİDE SÖYLEDİM.DR OMZUMA ELLEMESİYLE OHOOO UFFUFF GİBİ SESLER ÇIKARDI.ÇOK KÖTÜ DEDİ.BOYUN TOMOGRAFİSİ FALAN VERDİ.BOYUNDA KAS DÜZLEŞMESİNİ O ZMAN BULDUK..BOYUNLUK VERMEK İSTEDİ AMA KULLANAMAM DİYE İSTEMEDİM.PİŞMAN OLDUM ŞİMDİ..
GERÇEKTEN Bİ ÇARE BULAN VARSA SÖYLESİN..
BENİM HİÇ GEÇMİYO..MASAJDA GEÇİCİ Bİ ÇÖZÜM..:çok üzgünüm:
ben 12 senedir kulunç ağrısı yaşıyorum mücadele ettikçe o da kuvvetleniyor, fizik tedavi, manüpülasyon el masajı, nöral terapi sırta 30 adet iğne bardak kupa sırt çiğnetme, ağrı kesici kremler kas gevşeticiler termal kaplıcalar emim medikal mağaza gibi kosmo disk, ısıtıcı yastıklar tensler (en faydalısı bu idi) masaj minderleri ve daha neler neler...ben de maşallah kafayı bi taktım mı onu yenene kadar uğraşırım, sivilce izlerimde de öyle.. bu kulunç birde migrenle birleşince tarifsiz olr...yüzümü göçürdü resmen..hayat kalitesi olmayınca herşey boş... en sonunda hiç inanmadığım antidepresan tedavisine başladım...kulunç sanıldığının aksine sinirsel bir rahatsızlık kas değil...uykusuzluk açlık sinir sitres sinirleri geriyor ve beyin ve sırt arası bölgede gergin sinir hatları ele gelen sertliklere yol açıyor...antidepresan bağımlılık yapmayan bir türü tabi ilaç adı veremiyorum.. ben kurtuldum.. siz de deneyin bana dua edin..e çok konuştum ama o kadar hakkım var dimi...sırtım 12 yıldır ne işkenceler çekti elimden...kesinlikle tavsiyemi yabana atmayın
pelinty canım mesajı yeni gördüm kusura bakma cevap için çok sağol.sen umut olmuştun bana tekrar ağrının başlamasına çoook üzüldüm. benim de kaslarım kuvvetlidir sürekli egzersiz yaptım ama fayda etmedi.tekrar teşekkür ederim
ben 12 senedir kulunç ağrısı yaşıyorum mücadele ettikçe o da kuvvetleniyor, fizik tedavi, manüpülasyon el masajı, nöral terapi sırta 30 adet iğne bardak kupa sırt çiğnetme, ağrı kesici kremler kas gevşeticiler termal kaplıcalar emim medikal mağaza gibi kosmo disk, ısıtıcı yastıklar tensler (en faydalısı bu idi) masaj minderleri ve daha neler neler...ben de maşallah kafayı bi taktım mı onu yenene kadar uğraşırım, sivilce izlerimde de öyle.. bu kulunç birde migrenle birleşince tarifsiz olr...yüzümü göçürdü resmen..hayat kalitesi olmayınca herşey boş... en sonunda hiç inanmadığım antidepresan tedavisine başladım...kulunç sanıldığının aksine sinirsel bir rahatsızlık kas değil...uykusuzluk açlık sinir sitres sinirleri geriyor ve beyin ve sırt arası bölgede gergin sinir hatları ele gelen sertliklere yol açıyor...antidepresan bağımlılık yapmayan bir türü tabi ilaç adı veremiyorum.. ben kurtuldum.. siz de deneyin bana dua edin..e çok konuştum ama o kadar hakkım var dimi...sırtım 12 yıldır ne işkenceler çekti elimden...kesinlikle tavsiyemi yabana atmayın[/
siz de deneyin tavsiyemi yabana atmayın diyorsunuz da nasıl olacak ..daha açıklayıcı yazarsanız nasıl geçirdiğinizi çok sevinirim zira ben de fibromiyalji hastasıyım....teşekkürler
canım keşkeee kulunçlarımın kırılmaya çook ihtiyacı var. ilaçla sıfırlanıyor mu. burdan paylaşımı bırakmayalım. bakalım ne durumdayız.ben emziriyorum yoksa hemen başlarım ilaca. çok acıdım kendime yaa ölüyorum ağrıdan tens takılı şimdi. off ki ne off. inşallah iyi olursun da umudum olursun bakar mısın kendime pay çıkardım :)