Kultur farki

Bende herkes soyuna ceker diye düşünüyorum düşünmediğim bir zaman olmuştu çok çok gençtim toydum.Pistim aynen öyleymiş bazı şeyler varki aşılmıyor üzgünüm ama öyle işte

Yani nereli kim olduğu önemsiz sadece siz şimdiden bunları düşünmeye başladıysanız kültürel anlamda yetiştirilme tarzında çok farkliysaniz sevgi onları aşmaya yetmiyor çoğu zaman benim bildiğim bu

Neyse ki ben evlenmiyorum kız
Bir de tüm bu gelenek görenekleri, katı kuralları, aile ile yaşamı kabul edebilecek misin? o önemli. Kimi sorun etmiyor, çalışmakta istemiyor işine geliyor ama yapamam ben kendi ayaklarımın üzerinde duran özgür bi kadınım derse o sıkıntı işte. Kaldıramayacaksan hiç risk almayacaksın. Kör kütük aşık olsan da biter o aşk. Benim kendi akrabalarım nadir gelir ona bile tahammülüm yoktur şahsen. Annemle bile çatışıyorum ben. O kalabalık ailede büyüdü o ortamı istiyor ben tek büyüdüm yalnızlığı istiyorum al sana kültür farkı :)

3 ay önce dediğiniz, sürekli eski sevgilisinden bahseden adam mı? Birde boşanmışsınız. Ailesinin buna laf edeceğini düşünüyorum.

Okumuş ve kariyer sahibi bir kadin olarak çevrenizde ön yargılı insanlarin fazlalığı dikkat çekici.
Doğulu erkeklerinin hepsi kadin kesiyor gibi bir imaj hakim cevrenizde. Saçma ötesi.
Kültür farki mevcut olabilir ama adama potansiyel katil gözüyle bakilmasi absürt

28 yaşında, üniversite mezunu ve kendini geliştirmiş? bir kişinin iki abisi hayatında çok belirleyici olmazdı. Zaten tutucu ve geleneksel olduğunu söylemişsin ve bu konuda farklısınız. Nereli olduğundan bağımsız olarak hassas konularda yaşadığınız farklılıklar ileride size ciddi sorun olarak dönüş yapacak. Siyasi görüş olarak farklısınız, aile yapılarınız farklı ve bu kişi ailesine bağlı. Aileler ile de evleniyorsunuz sakın unutmayın.

28 yaşındaki bir insan sizin için değişmeyeceğine göre ilişki ilerledikçe gerçek yüzünü ortaya çıkaracaktır ve sizi değiştirmeye çalışacaktır. Tanıyana kadar herkes iyi bu arada. Bulunmaz hint kumaşı değilse ben daha fazla ilişkiyi ilerletmez ayrılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…