- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
Ben hayatimda bir sefer bir kürt dugunune gittim sirf full halay baska hicbir oyun havasi calmaz mi valla calmadilar. Yani hem gelin hem damat dogulu idi ama ne bilim ben karadenizliyim bizim dugunlerde her turlu hava calinir. Ben sirf horondan da acayip sıkılirim mesela. Cok kalmadik kalktik. Her iki tarafi da memnun etmek simdiden cok zor gibi gorunuyor konu sahibi. Uzun zamandir tanisiyoruz demissiniz ama bir insani ayni evde yasamaya basladiginiz zaman taniyacaksiniz. Simdi cok ilimli hosgorulu olan insanlar huy degistirebilirler. Benim kizkardesimin kocasi erzurumlu. Biz samsunluyuz. Iki aile arasindaki iletisim sifira yakin. Kardesimde dugun yapmadi. Cok farkli kulturler, yemek olsun, aile arasi iliskiler olsun. Kardesim hala evli ama cok buyuk sıkıntılar cekti. Kendinden cok ödün verdi, zor alisti.
Kendini ve duygularini iyi tart. Ayni kulturden olan evliliklerde bile neler neler oluyor farkli kulturden biriyle evlenmek rus ruleti gibi birsey bence.
Kendini ve duygularini iyi tart. Ayni kulturden olan evliliklerde bile neler neler oluyor farkli kulturden biriyle evlenmek rus ruleti gibi birsey bence.