• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kültür farkı, iki düğün yapmak ve düğünlerin sırası?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
sevgili olma sürecinden sonra sözlendik, sözlümle memleketlerimiz farklı ama evlenince benim memleketimde yaşayacağız tuttuğumuz evimiz burda. ilk düğünden sonra ben tekrar baba evine gelicem sözlüm ve ailesi ilk düğün sizde ikinci düğün bizde olsun diyor ama ikinci düğün orda olursa ilk gecemiz ailesinin yanında geçecek düğünden sonra gece yola çıkmayız heralde orda kalırız saçma olmaz mı? gerçi ikinci düğün burda olursa bu seferde burda bana gelip kalmaya kalkarlar biraz ailesi cahil kalmış bu konularda çok korkuyorum vallahi birde diğer sorun sevgilimle çok iyi anlaşıyorduk ama bu aile meseleleri beni korkutuyor benim ailemde onları çok zor kabul etti çok fazla muhattap olmak istemiyorlar hısımlarıyla yani bu birbirlerinde kalma mesele oluyor otel tutalım desem ayıp olur mu ? yani burdaki düğüne geldiklerinde otelde kalsalar bizde oraya gittiğimizde otelde kalsak olur mu?

Son düzenleme:
Eviniz müsait değilse neden ayıp olsun. Sonuçta siz de düğün sahibisiniz gelen giden olur akrabalarınız yatılı gelir. Karşı taraf bozulabilir ama üst üste yatacak halleri yok. Siz bunu onların rahatı için istiyomuş gibi teklif edin. İkinci düğün orda olduğunda kalırsınız 1 gece ne olcak, zaten yorgun olcaksınız yatar uyur ertesi gün yola çıkarsınız.Hayırlı olsun bu arada.

Öncelikle hayırlı olsun.. Ben ve nişanlım ile aramızdaki şu aile problemleri psikolojimi alt üst etti. Yüzüğü atmayı düşünürken bi anda bi bakmışım tekrar hiçbir şey olmamış gibi başa dönmüşüz. Tepkini daha en başından kesinlikle koy ki ben öyle yaptım aile konusunda.Sakın ailesiyle yasama durumunu aklından bile geçirme derim zaten senin şu an yaşadığın yerde yaşayacağınızı söylüyorsun bırak ilk düğün orda olsun ikinci düğüne geldiklerinde ise zaten ilk günden sende kalmazlar rahat ol ama elinden geliyorsa balayi planı yapıp kaçın bi yerlere esin ile karşı tarafta zaten durmaz doner evine..

sevgili olma sürecinden sonra sözlendik, sözlümle memleketlerimiz farklı ama evlenince benim memleketimde yaşayacağız tuttuğumuz evimiz burda. ilk düğünden sonra ben tekrar baba evine gelicem sözlüm ve ailesi ilk düğün sizde ikinci düğün bizde olsun diyor ama ikinci düğün orda olursa ilk gecemiz ailesinin yanında geçecek düğünden sonra gece yola çıkmayız heralde orda kalırız saçma olmaz mı? gerçi ikinci düğün burda olursa bu seferde burda bana gelip kalmaya kalkarlar biraz ailesi cahil kalmış bu konularda çok korkuyorum vallahi birde diğer sorun sevgilimle çok iyi anlaşıyorduk ama bu aile meseleleri beni korkutuyor benim ailemde onları çok zor kabul etti çok fazla muhattap olmak istemiyorlar hısımlarıyla yani bu birbirlerinde kalma mesele oluyor otel tutalım desem ayıp olur mu ? yani burdaki düğüne geldiklerinde otelde kalsalar bizde oraya gittiğimizde otelde kalsak olur mu?
Ne ayıp şey.

Back