Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatih kardeş çorap fetişi misiniz?Beni anlayan çıkacaktır evet ben külotlu çorap giyiyorum yaz kış giyerim çok rahat oluyor kızlar ayıplar gibi şimdiden görüyorum peki siz bizim erkek gibi pantolon niye giyiyorsunuz
Pantolon yalnız erkeklere özgü kıyafet mi ya boxer mı bu, ne alaka. İstersen tanga giy bize ne abicimSen niye pantolon giyiyorsunuz erkek külot giy ozaman
Zihnimde canlandırdım senin yüzündenPantolon yalnız erkeklere özgü kıyafet mi ya boxer mı bu, ne alaka. İstersen tanga giy bize ne abicim
O ışığı gördüm abide napayımZihnimde canlandırdım senin yüzünden
Muhittin değil Fatih hahahahMuhittin abi ran ran
Adı her ne ise agabeyyy olduğu kesin çorapçı agabeyyMuhittin değil Fatih hahahah
Çoraplarını denemeye gitmiştir. Acaba kaç tane çorabı var :Abi gitmiş kızlar
Bizi merak içinde bırakıp gitti. İçine nasıld ert olsuysa siz pantolon giyiyorsunuz ama diyorÇoraplarını denemeye gitmiştir. Acaba kaç tane çorabı var :
Bu şey değil mi kendi tişörtlerini kız arkadaşı giyip oversize yapan gencoBizi merak içinde bırakıp gitti. İçine nasıld ert olsuysa siz pantolon giyiyorsunuz ama diyor
Ahahaha karısı yapcak bununda. sayelerinde belki yeni bir akım çıkarBu şey değil mi kendi tişörtlerini kız arkadaşı giyip oversize yapan genco