nasıl hazırlıcaz peki zahmet olmazsa söyleyebilirmisin
Küllü renkler güzel oluyor yav. Bu arada 10 dk engeline takıldım burcu burcu taburcu
daldın gittin dimi foruma unuttun msjı
Burcuuu ekledimmm. Kabul ett. Ben anlamadım bu işi yahu neden olmuyor :44: Face ini mesaj atsana varsa. Ben atıcam da 10 dk engeli var
Geldim canım:)) Öncelikle teşekkür ederim yorumun içinPeki küllü sarıyla sarıyı karıştırmazsam ne yapacağım :26:
bayılıyorum küllü renklere, bi gün saçımı boyarsam mutlaka küllü bi renk seçerim
balim sen yeterki iste yardim istersen ben burdayim tatlim
cnm resminden gördügüm kadaryla eget sari karistirirsan sacin büyük ihtimal dorelesir..aralarda renk degisimleri var.ne yaptirdin?sacnla ilgili zemin renginden simdye kdr geldgn bu renge kdr bilgi verirsrn ddha iyi yardmci olablrm.
Kendi doğal rengim koyu kumral canım. 3 sene önce ilk boyadım saçımı garnier'in koyu sarısına. Öyle öyle açtım. Sonra vazgeçtim çikolata kahveye boyadım loreal casting'in. 1 sene öyle kullandım baktım sarılar gitmiyor geri döndüm sarıya sonra bal köpüğüne boyadım 6 ay öyle kullandım derken 1,5 senedir sarı kullanıyorum. Bal köpüğünden sonra açık sarıyla boyadım 2 kez fln sonra koleston 11/1 kullandım. En sonda Loreal Excellence 9.0 ile boyadım saçımı canım.
canım benimm ilk danışıcam kişi sen olacaksın
bal köpügünün üstüne 11.1kullandgn icin simdiki rengi elde edebilmissin cnm.bi fikir olustu aklmda ama nasil bi küllü istiyosun?ack kullu sari mi tam istedgn?
ozmn acik küllü sari uygulayablrsn.sacnda sariliklar oldugu icin boyamadan sonra yansimalar olcaktr illaki..onun icinde cila.yapcaksn cnm.bende ayni seyi yaptm.ama sacm seninki kdr yakin degldi oyzden vanilya sari karistrmstm.ama senin icin grejk yok gbi..
ozmn acik küllü sari uygulayablrsn.sacnda sariliklar oldugu icin boyamadan sonra yansimalar olcaktr illaki..onun icinde cila.yapcaksn cnm.bende ayni seyi yaptm.ama sacm seninki kdr yakin degldi oyzden vanilya sari karistrmstm.ama senin icin grejk yok gbi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?