Barın üstüne sarı ? Çok yazdım demiş olabilirim, büyük ihtimalle bakır üstüne atılan sarı balyajı demişimdir. Tutmuyo değil tutuyo ama evde evet zor :)
bakir ustune sari evet ama balyaj degil boyadan soz etmissin.neysr.bide saa tavsiyem her konuya boyle yorum yapma bide her konu sahibi senin dedgni dener tutmaz senden bilir.ben bile bu konuyu acarken ben sunla boyadim sole yaptm demedm..soranlarn zemin rengni bilmem gerekiyor cunku.tecrubelerinden faydalanilsn istyosun anladm ama direk onu yap bunu boya ve ozelliklede tutar deme.cok demissinben bile konuma ragmen bende tuttu sende bilemem dedm.fark gosterir sonucta.snradan sana e hani denmesn dye soyluyorum iyilgn icin
tabi cnmm..kizlar bana dedi hatta konumu bastan okuduysan gormussundur.ne yaptgmi soleneden once zeminin ne renk once onu biliym demisimdir..
kuafor deglm elbet bende olmamada grek yok burda bicok hatun bicok kuafore bin basar valla..kuafor magdurlarini goz onunde bulundurursak ztn olmayalim kuafor muafor
nyse sacini boyarsan danisirsin yne..bende zeminine gore fikrimi soylerim..
tatlim oncelikle gecmis olsun kuafor magdurlugu zorsacina yapman gereken sey benim anladgm kadaryla oncelikle cila..sonra istedgn renkte boya..aslnda bi resim ekleyeblirsen buraya cok daha net yardimci olablirim.
Cila nasıl oluyor cahilim biraz bu konuda. Saçın renginimi açıyoruz. Yoksa boyadan ayrı birşeymi ne diyip alıyoruz bide markası ne acaba.
BurcuGördüm şimdi Anladın sen onu
ahahahahhaaaaaaa
Allah cızırtını vermesin kız yaza yaza burayımı buldun ahahaha koptum ya
iyi madem anladıysan sorun yok..poahahaha burayıda geyiğe çevirdik ya ben daha da bişey demiyorum yeeeaaa
Hehehehe baktım göz gezdirdim anlayıverdim, sonra yazıverdim
iyi yapmissin balim.ztn anlasilmicak.gbi degldi.senin acindanhahaha
Özel mesaj sağolsun, onun da yardımı oldu tabi
canımcım cila dediğimiz işlemboyadan sonra özellikle sarı üstündeki kızıllıkları yok etmek için uyguladğımız bi yöntemkoyu renk saçlardada uygulanıyor ama ben hiç denemedm
ne diyip alıyoruz normal boyamı acaba?
burcu ,selam
bendende bir soru. benim saçım üstteki renk. arada balyajlarvar. 7.3 benim ton.
diyorumki 8.1 biraz daha küllü. aldım duruyor . boyasam acaba renk koyulurmu. ve balyajlarım kapanırmı.
kapanmasını istemiyorum ama
o zaman bunu kullanmayım canım.. çünkü koyulsun istemiyorum. o dediğini alayım ben..koyu renk bana hayatta gitmiyor.slm..benimde önceki saç rengim seninki gibiydi..hatta daha doreydi..bende küllü bi renge boyadım hatta 2çeşit küllü rengi karıştırarak boyadım..sonuç çok güzel oldu..küllüyü elde edebildim..evet renk koyuluyor..ama aralarda yansımalar oluştu..onlarıda cila ile yok ettim..üstüne tekrar küllü uygulayınca hiç bi sorun kalmadı.balyajların farkedilmicek derecede kapanmaz sanmıyorum..ama eğer kapanırsada cila uygularsın sende
o zaman bunu kullanmayım canım.. çünkü koyulsun istemiyorum. o dediğini alayım ben..koyu renk bana hayatta gitmiyor.
teşekkür ederim.
şu söylediğin markaya bakacağım.kendi saçımı boyadığım boyayı mı alcaksın? umarım işe yarar..bende olan sende olmayabiliyo biliyosun..denedikten sonra saçını göster mutlaka merak ederim sonra
hayır cnm cila satılmıyor kendin hazırlıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?