- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
ayy bana da yardımcı olur musun :)
saçlarım koyu kestane doğal rengi, çok az uçlarında bi renk kaldı kestirdiğim için. ben ombre yöntemi istiyorum ama malum kuaför korkusu :18: dipler kumral olsa,uçlara doğru küllü sarılaşan saçlarım olsa istiyorum. kendim asla yapamam, kuaförden de çekiniyorum açıkçası. sorum şu: çıt çıt kullanarak istediğim saçlarım olur mu? ya da nasıl olur, çıtçıt ombre var mıdır, bilgin var mı ? gerçi olsa da kendi saçalrım önce bi işlemden geçer,sonra çıtçıtlar eklenir gibi geliyo bana...ayyy kafam karıştı![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
saçlarım koyu kestane doğal rengi, çok az uçlarında bi renk kaldı kestirdiğim için. ben ombre yöntemi istiyorum ama malum kuaför korkusu :18: dipler kumral olsa,uçlara doğru küllü sarılaşan saçlarım olsa istiyorum. kendim asla yapamam, kuaförden de çekiniyorum açıkçası. sorum şu: çıt çıt kullanarak istediğim saçlarım olur mu? ya da nasıl olur, çıtçıt ombre var mıdır, bilgin var mı ? gerçi olsa da kendi saçalrım önce bi işlemden geçer,sonra çıtçıtlar eklenir gibi geliyo bana...ayyy kafam karıştı
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)