Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

ayy bana da yardımcı olur musun :)

saçlarım koyu kestane doğal rengi, çok az uçlarında bi renk kaldı kestirdiğim için. ben ombre yöntemi istiyorum ama malum kuaför korkusu :18: dipler kumral olsa,uçlara doğru küllü sarılaşan saçlarım olsa istiyorum. kendim asla yapamam, kuaförden de çekiniyorum açıkçası. sorum şu: çıt çıt kullanarak istediğim saçlarım olur mu? ya da nasıl olur, çıtçıt ombre var mıdır, bilgin var mı ? gerçi olsa da kendi saçalrım önce bi işlemden geçer,sonra çıtçıtlar eklenir gibi geliyo bana...ayyy kafam karıştı :27:

canm citcitli ombre varmidr blmem ama yksada saclari ombre yapmak gbidir normal citcidi ombre yapmak..saclarn koyu kestane..küllü bi renk icn acman sonra küllü yapman lazm.tutmz cunku..

canm citcitli ombre varmidr blmem ama yksada saclari ombre yapmak gbidir normal citcidi ombre yapmak..saclarn koyu kestane..küllü bi renk icn acman sonra küllü yapman lazm.tutmz cunku..

hmm teşekkür ederim. küllü renkleri çok seviyorum ama risk almam gerek... o yüzden işlem yaptırmadan direkt çıtçıt mı daha iyi bilemiyorum.. düşüneyim bunu :44:
evet önce açmak gerek rengi...senin saçın çok güzel :nazar:

teşekkür ederm canm:34:
çıtçıdı yerinde olsam düşünmezdim..saçın uçlarında kaldıysa boya bekle aksın..sonra açıp boyarsın..hatta o zamanda bana gel birlikte hallederiz:34:

teşekkür ederm canm:34:
çıtçıdı yerinde olsam düşünmezdim..saçın uçlarında kaldıysa boya bekle aksın..sonra açıp boyarsın..hatta o zamanda bana gel birlikte hallederiz:34:

ucunda çok az var canım,1 cm kadar,ketirdiğim için gitti, 1.5 yıldır bıyatmıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani.sorun o değil de,ben hiç boyamadım kendim,boyayamam,yapamam yani :18: çook sağol ama becerebileceğimi sanmıyorum :50:

ucunda çok az var canım,1 cm kadar,ketirdiğim için gitti, 1.5 yıldır bıyatmıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani.sorun o değil de,ben hiç boyamadım kendim,boyayamam,yapamam yani :18: çook sağol ama becerebileceğimi sanmıyorum :50:

:1:canım sen kendine güven birlikte hallederiz emin ol:34: çok çok koyu bi renkte değil saçların..üzme kendini:34:

:1:canım sen kendine güven birlikte hallederiz emin ol:34: çok çok koyu bi renkte değil saçların..üzme kendini:34:

ayy cesareine hayran kaldım, beceremem diyorum, ta ordan cesaret veriyosun bravo :46::46::46: bakalım bi, kuaför bulursam öncelikli tercihim kuaför, eğer olmazsa sana başvururum artık :42:

rica ederm canm..yardım edeblirsem ne mutlu bana..benm saçımdaki dorelk seninknden dha fazlaydı..ve sadece diplerdede değildi..ben cila ile kırdım..ben 11.1 ile yaptım ama sen açık olur dyosan açık küllüde deneyeblirsin cnm..cilayıda 11.1 yarım tüp kdr koydum 2-3 kaşık kdr su ,brzda saç kremi karıştırdım..içine normalde oksidan konmuyo ama ben bi tüpte oksidan koydum..diplerden başladım sürmeye tarakla dağıtarak heryerine sürdüm..15-20 dk kadar beklettim..yıkadım..sonuca bende şaşırdım bukdr kıracağını beklemiyodum..sonra üstüne normal boya yaptım başka bi gün..şuan saçlarımı bakıma aldım dinlendiriyorum..10-15gün sonra tekrar boyıcam..sende kurtulabilirsin umarım:34:

saçlarım yıkandıkça açıldı da açıldı iyice turuncu oldu :( beni artık cila değil boya kurtaracak. denemek amaçlı 8.1 boya aldım. bir tutamda denedim. ama renk aynı sanki hiç boyamadı. sonra loreal 7.1 aldım ve onu yine küçük bir tutamda denedim. küçük bir tutam anlaşılmıyor tam ama sanki iyi oldu gibi. inşallah yeşerme falan olmaz tamamını boyayınca. siz ne dersiniz bu konuda? zaten sadece diplerini boyayacağım için bu boyayı götürüp kuaföre boyatacağım.

saçlarım yıkandıkça açıldı da açıldı iyice turuncu oldu :( beni artık cila değil boya kurtaracak. denemek amaçlı 8.1 boya aldım. bir tutamda denedim. ama renk aynı sanki hiç boyamadı. sonra loreal 7.1 aldım ve onu yine küçük bir tutamda denedim. küçük bir tutam anlaşılmıyor tam ama sanki iyi oldu gibi. inşallah yeşerme falan olmaz tamamını boyayınca. siz ne dersiniz bu konuda? zaten sadece diplerini boyayacağım için bu boyayı götürüp kuaföre boyatacağım.

8.1den sonra 7.1 alman enteresan:1: boya yaparsan alttaki renk yine akıp çıkıcak ortaya..kuaföre gideceksen umarım kuaför madurları arasına girmezsin:34:

kızlaaar:124:..küllü kumrala küllü sarıya takmış durumda olan hatunlar..veyaaa..küllü bi renge boyayıp turunculaşan saçlara ne yapıcam diyenler..bekliyorum siizi...avatardaki resim şahsen benim..bi çok msj geliyo bana nedir bu renk?nasıl elde ettin?nettin?noldu?diye diye..:1:merak edenler küllü takıntıLIlar gelin bacılar:4::10::13:

ya lutfen yazar misin nasil oldugunu mesaj atamiyorum sirf iletisime gecmek icin uye oldum. 3yildir ugrasiyorum resmen küllü yapmak icin. Yardimci olursan sevinirim. Koyu muydu kendi sac renginnn ?

ya lutfen yazar misin nasil oldugunu mesaj atamiyorum sirf iletisime gecmek icin uye oldum. 3yildir ugrasiyorum resmen küllü yapmak icin. Yardimci olursan sevinirim. Koyu muydu kendi sac renginnn ?

benm kendisaç rengim koyuydu cnm..ben patlıcan morundan kızıla her renge boyadm saçımı:1:

ama burda anlattığım işlemlerle açtım ve istedğim renge ulaştım:34:

sen 3yıldır uğraştığını söylüyosunda..3yılda bi bilgi edinemedn mi canm sen:1:
bırak bu forumu nette ve bu forumda bile güzel bilgiler var:34:

sen en iyisi şuan ki zemin rengini paylaş yine yardımcı olunur..

benm kendisaç rengim koyuydu cnm..ben patlıcan morundan kızıla her renge boyadm saçımı:1:

ama burda anlattığım işlemlerle açtım ve istedğim renge ulaştım:34:

sen 3yıldır uğraştığını söylüyosunda..3yılda bi bilgi edinemedn mi canm sen:1:
bırak bu forumu nette ve bu forumda bile güzel bilgiler var:34:

sen en iyisi şuan ki zemin rengini paylaş yine yardımcı olunur..

Cevap icin tesekkurler evet cok arastirdim. Hatta kckere kulluye boyadim ama her seferinde turuncu oldu ve ben turuncu renkten nefret ettigim icin gittim kumrala boyattim koyu oldu ama sonra boya akmaya basladi ve suan turunculuklar yine cikti ortaya. Her kuafore sordum acici yapmak lazim evde yapamassin dediler. Bende cok yipranir diye acici yapmadan yapmaya calisiyorum. Toz acici mi kullandin pekii ?

Canım merhaba! Ben şu anda senin fotoğrafındaki rengi aslında tam olarak göremiyorum çünkü fotoğrafların yok sanırım ve avatarını da büyüterek açma imkanı olmuyo galiba, ama küllü renk tutturduğunu söyleyince sormak istedim sana :) Burada parça parça çoğu kişiye yardım etmişsin tam olarak hangi işlemleri yaparak küllü rengi elde ettiğini ama onları bölük bölük okuyarak tam bilgi edinemedim açıkçası. Acaba bana da yardımcı olabilir misin tam olarak hangi boyalarla neler yaparak elde ettin küllü rengi? Bende evde kendim boyamaya çalışmak istiyorum. Ama işte turunculuk canlılık olsun istemiyorum da daha çok İvana Sert'in saç tonu gibi soluk açık küllü renkte sarımsı bi renk elde etmek istiyorum? Adım adım anlatsan öyle sevinirim kiii! :)

Cevap icin tesekkurler evet cok arastirdim. Hatta kckere kulluye boyadim ama her seferinde turuncu oldu ve ben turuncu renkten nefret ettigim icin gittim kumrala boyattim koyu oldu ama sonra boya akmaya basladi ve suan turunculuklar yine cikti ortaya. Her kuafore sordum acici yapmak lazim evde yapamassin dediler. Bende cok yipranir diye acici yapmadan yapmaya calisiyorum. Toz acici mi kullandin pekii ?

ee yani..direk küllüye boyarsan turuncu olur.üstünede ne boyarsan boya o sac kusar turunculukta ortaya cikar;)2kere2 4;)kuaför dogruyu soylemis..ama evde kendin yapamazsn demesi dogru dgl.o parasini kazancak tabi;)ben nasil yaptgmi anlattm 3.sayfada bakabilirsin..

Canım merhaba! Ben şu anda senin fotoğrafındaki rengi aslında tam olarak göremiyorum çünkü fotoğrafların yok sanırım ve avatarını da büyüterek açma imkanı olmuyo galiba, ama küllü renk tutturduğunu söyleyince sormak istedim sana :) Burada parça parça çoğu kişiye yardım etmişsin tam olarak hangi işlemleri yaparak küllü rengi elde ettiğini ama onları bölük bölük okuyarak tam bilgi edinemedim açıkçası. Acaba bana da yardımcı olabilir misin tam olarak hangi boyalarla neler yaparak elde ettin küllü rengi? Bende evde kendim boyamaya çalışmak istiyorum. Ama işte turunculuk canlılık olsun istemiyorum da daha çok İvana Sert'in saç tonu gibi soluk açık küllü renkte sarımsı bi renk elde etmek istiyorum? Adım adım anlatsan öyle sevinirim kiii! :)

cnm 3.sayfada boya markasndan yaptgm islemlere kdr anlatmstm..ama ben herkesle tek tek ilgilenmek icin(suanki zemn renklerine gore)birden ben sunu bunu yaptm sizde yapn modunda olmak istemedm..ve evt herkese yardmci olmaya calstm..forumda resmlrm yok koymayi tercih etmiyorum..hak verirsen..sanada yardmci olmaj isterm..suanki sac rengin ne boya var mi?

kızlaar yok mu saçını değiştiren deneyen?geri döncem sana diyipte dönmeyenler nerdesiniz acaba?

kızlaaar:124:..küllü kumrala küllü sarıya takmış durumda olan hatunlar..veyaaa..küllü bi renge boyayıp turunculaşan saçlara ne yapıcam diyenler..bekliyorum siizi...avatardaki resim şahsen benim..bi çok msj geliyo bana nedir bu renk?nasıl elde ettin?nettin?noldu?diye diye..:1:merak edenler küllü takıntıLIlar gelin bacılar:4::10::13:

kusura bakmayın özel mesaj atamıyorum en az 100 mesaj yazmam gerekiyormuş.
Üyeliğim epeydir vardı yazmıyordum sadece, boya konusunda baya bilgilisiniz yazdıklarınızı okudum. Buralarda gördüm

kusura bakmayın özel mesaj atamıyorum en az 100 mesaj yazmam gerekiyormuş.
Üyeliğim epeydir vardı yazmıyordum sadece, boya konusunda baya bilgilisiniz yazdıklarınızı okudum. Buralarda gördüm

anladım bende mesajı gönderdikten sonra farkettim buradan gördüğünüzü:1: teşekkür ederim..deneye yanıla edindiğim tecrübeler sayesinde iyi sayılırım kendime göre:1:

anladım bende mesajı gönderdikten sonra farkettim buradan gördüğünüzü:1: teşekkür ederim..deneye yanıla edindiğim tecrübeler sayesinde iyi sayılırım kendime göre:1:

rica ederim, saç renginiz gerçekten çok yakışmış güle güle kullanın :)

Back