Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

Burdan tburcuya tesekkurlerimi sunuyorum sayende kullu sari sacima kavustum tatlimm. Ama ben sana attigim mesajdan sonra sacima cila yaptim ve son hali inanilmaz derecede guzel:))

Burdan tburcuya tesekkurlerimi sunuyorum sayende kullu sari sacima kavustum tatlimm. Ama ben sana attigim mesajdan sonra sacima cila yaptim ve son hali inanilmaz derecede guzel:))

rica ederim canm..memnun kaldıysan ne mutlu bana

bu arada gördüm gerçekten güzel olmuş eline sağlık..şimdi bi süre saçını dinlendirip tekrar boyayabilirsin..böylece daha net oturmuş olur boya saçına..güle güle kullan tatlım

Cook memnunum canim valla tam kullu oldu istedigim gibi:))

Resmini koysan da görsek ne güzel olur? Bu arada güle güle saçlarını kullan..

Resmini koysan da görsek ne güzel olur? Bu arada güle güle saçlarını kullan..

canm farkettysen bende hep kullu renkleri elde edenlere topige yaz resm ekle dedm..gecen sayfalarda var..ben om da gordum ama bu arkdslarn kisisel tercihi kimse bsy dyemez.ben onlar adina cok mutluyum..eger sende istoyosan sanada yardimci olaym..

slm tburcu, saç boyatacak biri olarak en iyi kuaför ,renkler araştırırken burada buluverdim kendimi,
bu arada ne renk ne de kuaförümü bulabildim boya yaptırabileceğim
yıllarca boyattım saçlarımı aynen dediğin gibi küllü tonlar, sonra kuaförüm işi bıraktı ve bir daha da bulamadım rengimi, içime sinen rengi,
her kuaför dore moda diyip koyuyor önüme, ben asla kızıllık istemiyorum,
sarıda istemiyorum,
aynen senin saç rengin gibi bişeyler, bu arada çok güzel ve çok yakışmış sana da,
merakla bekliyorum cevabını

canm çoook teşekkür ederim beğenmene sevindim..

sanada yardımcı olmayı çok isterim..ama önce zemin renginin ne renk olduğunu bilmem lazım..

açlarımı 5 gün önce bakır yaptırmak için kuaföre gittim. benim istediğim bakır biraz daha koyuydu. fakat boyadan sonra saçım resmen havuç gibi açık bir turuncu oldu.Bu arada alttaki boya kahveydi. açıcı uyguladı ve üstüne boya yaptı.Şimdi benim sorum şu ;
ben tekrar kahveye nasıl ve hangi tonla dönebilirim.

valla aralarda olan gölge turunculuklar cila ile geçiyor..ama komple turuncu bi saça faydasının olacağını sanmıyorum..üstüne koyu bi renk boyasanda o turunculuk zamanla tekrar kusucak ortaya çıkacaktır..

tarçın bakır.. iki kez yıkandı biraz daha mat şuan.. kuaför koyu kahveye boyayalım dedi.. 2-3 seferde oturur renk dedi ama güvenemiyorum.birde 5 gün önce ilk önce açıcı sonra boya kullandı.5 gün ara ile tekrar boyasam sorun olmaz sanırım dimi cnm
bu arada cevabın için tşk ederim.

valla benm haftada bi saç boyayan tanıdıklarım var illaki yıpranıyor ama bence çok kısa bi süre 5 günde yada 1hafta sonra boyamak..dayanamıyosan en azından 2hafta 15 gün bekle..böylece yıkadıkça akar hem..boyayı saçından kustursan aslında..saç boyası silicileri var..siyah saçı sarıya kadar silebiliyor.saçını yenide boyadığın için ugulayabilrsin aslnda..ama ben hiç kullanmadm cnm yani ne olur bilemem.sadece fikir..

doğal saç rengim koyu kumral,
şu anda açık kumral ve bir ton açık renkle gölge yaptırmıştım ama kimse gölge olduğunu farketmedi bile, çok az bir renk farkı var, aktı zaten değişik bir renk oldu, diplerde koyularım var ama,
merakla bekliorum

Son düzenleme:

neyi merakla bekliyosun cnm anlamadm

boyayı nasıl elde ediceğimizi, yada rengi nasıl bulacağımızı, kullanacağım malzemeleri

canm farkettysen bende hep kullu renkleri elde edenlere topige yaz resm ekle dedm..gecen sayfalarda var..ben om da gordum ama bu arkdslarn kisisel tercihi kimse bsy dyemez.ben onlar adina cok mutluyum..eger sende istoyosan sanada yardimci olaym..

Teşekkür ediyorum ama insan tam olarak ne renk olduğunu merak ediyor..Fikir açısından resim önemli..Memnun kalanlar var ama resim yok...

Şu an yardıma ihtiyacım yok sağol..Olursa seni ziyaret ederim..

proing cnm kusura bakma ben seni başkasıyla karıştırdım bi an o yüzden dedm ne bekliyo acaba diyecnm saçın şuan açık kumral ise senn küllü elde edebilmen çok daha kolay olur.bi resim koyabilme şansın varsa koyar mısın renk oynamalarını görmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…