Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızlar resim eklemeyi becerdimmi bilemedim ama bu saç rengi küllü kumrala nasıl döner bilen varmı ? fikirlerinizi bekliyorum..

Resimde renk net değil,gün ışığında bir resim olsa daha iyi yardımcı olunabilir.
Saç boya mı,hangi numarayla boyanıyor,zemin renginde yansıma var mı varsa hangi ton,bunlar önemli saç rengi değiştirirken.

canım bu saçda daha önceden kahve boya vardı..hiç bir açıcı kullanmadan boya yaparak kuaförüm bu hale getirdi.Küllü kumral istiyorum dediğim halde saçımı bakırımsı bişi yaptı..Bakırlık istemiyorum bu saçta o bile gitse yeter..

Bakırlığı küllü renkler alır ama yoğun bir bakırlık varsa tamamen kapanmayabilir.
En azından tek seferde.
İstediğiniz tona göre (açıklık-koyuluk) 7.1 veya 8.1 (daha koyu istenirse 6.1) kullanabilirsiniz,içine igora 0.22 turuncu azaltıcı da ekleyebilirsiniz.
Şuanki zemin renginden 1 ton kadar koyu renk tercih edilirse yansımanın kapanması daha kolay olur.

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm..ıgora mavi boya heryerde bulunmuyor.daha önce çok araştırdım..bulabilirsem denemek isterim.

teşekkür ederim cnm..ıgora mavi boya heryerde bulunmuyor.daha önce çok araştırdım..bulabilirsem denemek isterim.

Igora olmasına gerek yok herhangi bir tüp boyanın da mavisi olur.
0.11 mavi diye geçer.
Igora'da 0.22 turuncu azaltıcı.

cnm bugün gittiğim yerde Clemency die bi mavi boya verdiler..ben size sorıyım die almadım.çünkü adını ilk defa duydum..Bu saça 8.1 artı birazda mavi boya yapsam tam olarak ne renk olur ?

turuncu azaltıcı dediğiniz şu mavi boya diye bahsedilen mi?
benim eşim bi kuaförle konuşmuş açık küllü kumrala boyatmak istiyorum bi türlü istediğim gibi tutmuyor bunu söylemiş adam da biz boyaya yeşil renk koyuyoruz falan demiş ama ben gittiğim kuaförlerde hiç karşılaşmadım böyle bişeyle:18:

Evet igora'da bu şekilde geçiyor adı.
Kuaför doğru fakat eksik bilgi vermiş.
Saçtaki yansımanın rengine göre değişir hangi renk boya ekleneceği.
Saçta turuncu yansıma varsa küllü de denilen mavi boya eklenir.
Kırmızı-kızıl yansıma varsa mat da denilen yeşil boya eklenir.

bende hic duymadım ama bakır rengini bir mühtet kullansın derim sonrasında açik kahve rengi ile boyatıb üstüne küllümsü yabailirler:))) ben yapmişdim cünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…