• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral ve koyu küllü sarı yı merak edenlere(resimli)

dediğin gbi bi ton açığını kullanarak açmaya çalışıcam loreal kullanıcam mutlaka bu arada kendi saçlarım kumral oldugu için kolay açılacaktır we güzel bi renk olacktır ama biraz sabırlı olmam gerek:76:

Son düzenleme:
koyu küllü kumral çok güzelmiş...:37:
begenmene sevindim cnm teşkür ederim:)

dediğin gbi bi ton açığını kullanarak açmaya çalışıcam loreal kullanıcam mutlaka bu arada kendi saçlarım kumral oldugu için kolay açılacaktır we güzel bi renk olacktır ama biraz sabırlı olmam gerek:76:

evt cnm bende öyle bi ton açık rengi kulanarak açıyorummm loreal açıyor baya memnunum keşke beyazlarıda kapasa:)

bn sabredemedim we gidip toz açıcıyla saçımı açtım baya açıldı ama kızıl yerleri turuncu oldu şimdi yapmak istediğim rengi nsl elde edicem yardım edermisiniz ama çok az bi kısmı turuncu dier yerleri sarı istediğim renkte serenay sarıkaya nın saç rengi bide bn geçen fox tv de bi muhabir gördüm ismi nazlı tolga kadının saçı süper ya onun gbide yapabilsem yeter bna süper bi renk linkini ekledim kadının saçları gbi istiorum özellikle dipleri gbi nolur bna yardım edin arkadaşlar:59:http://www.baygri.com/wp-content/uploads/2009/11/nazli-tolga1.jpg

Back