Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaküllü kumral ve koyu küllü sarı yı merak edenlere(resimli)
dediğin gbi bi ton açığını kullanarak açmaya çalışıcam loreal kullanıcam mutlaka bu arada kendi saçlarım kumral oldugu için kolay açılacaktır we güzel bi renk olacktır ama biraz sabırlı olmam gerek:76:
dediğin gbi bi ton açığını kullanarak açmaya çalışıcam loreal kullanıcam mutlaka bu arada kendi saçlarım kumral oldugu için kolay açılacaktır we güzel bi renk olacktır ama biraz sabırlı olmam gerek:76:
bn sabredemedim we gidip toz açıcıyla saçımı açtım baya açıldı ama kızıl yerleri turuncu oldu şimdi yapmak istediğim rengi nsl elde edicem yardım edermisiniz ama çok az bi kısmı turuncu dier yerleri sarı istediğim renkte serenay sarıkaya nın saç rengi bide bn geçen fox tv de bi muhabir gördüm ismi nazlı tolga kadının saçı süper ya onun gbide yapabilsem yeter bna süper bi renk linkini ekledim kadının saçları gbi istiorum özellikle dipleri gbi nolur bna yardım edin arkadaşlarhttp://www.baygri.com/wp-content/uploads/2009/11/nazli-tolga1.jpg