Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederim cnm bnm:)tesekurlercok guzel durmus saçınızda.
bende ne açık ne koyu istiyyorum bu renk güzel belki bi ton daha açarım okdr:)koyu küllü sarı yaptım diger sefere küllü sarı deneyebilirm yada aynı koyu külü sarı yaparım daha kararsızım 1 ay geçsin bakayımm:)haid yıka bekliyorummm:)oyle canım koyu sacta fazla acmaz sanırım aynı boyayı 2 hafta sonra tekrar yapıcam ztn yıkayayım sonucu yazarım :) senınkının tonu guzel olmus bence bende o tonlarda yapmaya calısıyorum :)
sonuc tam bı hayal kırıklıgı oldu benım ıcın canım alt rengı koyu boyalı oldugu ıcın galıba hıc bı fark olmadı tonu bıle degısmedı hıc anlamadım acıcı mı yapmam lazım yıne zıyan oldu boyam burda okumustum ben bı kız ustuste boyayarak acmıs sacını ama olmadı bende
resimdeki iki saç rengide çok güzel tam istediğim gibi benım saçımda açık kahve koleston açık kumral aldım biliyorum koyu olacak ama keşke olmasa kutu resmi gibi asla olmuyo maalesef çok aldatıcı hele ki koleston.. yarın boyıcam bakalım
kendi saç renginseee 3 ton açılabilir cnmm ama boyalıysa...güneşte belli olannn ama akşam kahve giib olan bi renk olur tahminimce:)tavsiyemmmm saç diplerinden başlama kendi boyasız olan saçlar hemen açılıyor:)onun için önce uçları boya sonra dipleri:)bidakine ben öyle yapcam:)bak benim alt zemin biras açık olmasına rahmen diplerim açık olduuu 1 ton:)
cnm kendi saçın oldugundan koyuda olsa boyalı kısım gibi olmuyor açılıyorr benim saçlarım normalde kendi rengi siyah:) ve baya açıldı dipler:)haklısın ama benim tipler uçlardan koyu:)
bende acıcı alıp deneyecegım artık uclarında balyaj gıbı dursun ıstemıstım ama olmadı bır haftaya kadar acıcı yapıp tekrar boyayacagım bakalım sonuc ne olacak :26:
teşekkür ederim cnm:)cok hoş olmus :)
bekliyorum cnm:)tamam canım saol yarın alayım o zaman yapınca yazarım yıne :)
İlk gördüğümde şaka gibi geldi ve inanmadım ama resimler aynı kişiye ait inanıyorum artık :)
Küllü sarıya boyadıgın halde böyle koyu olması beni pek de sasırtmadı aslında. Bundan 2 sene önce röfleli saçlarıma(ki epey bir sarıydı) loreal küllü sarı uygulamıstım ve resmen kahverengi olmustu fakat 1 ay içinde akıyor ve tekrar sarısın olmustum(maalesef sarı saçı sevmediğimi anladım-en güzeli kum renkleri):82:
bugün boyadım açık kumrala saçımı maalesef ki beyazları hiç kapamadı poşetçay nasıl kapatabilirim beyazları..rengide çok beğendim beyazı olmayanlara tavsiye ederim açık kumral koleston çok güzel ama ah şu beyazlar kurtuluş yok