• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral ve koyu küllü sarı yı merak edenlere(resimli)

aman sakın gitme kuaföre hep sonuc facia oluyo okdr gittim hiç birindede begenmedim evde kendim boyadım:)
palette beyazları kapatıyormuş ama ya koyu tutarsa diye korkuyorum:)
belki bidaha loreal boyarım baktım beyazlar baya belli oluyo palette yapcam:)

bence hiç rengiyle falan oynama çok tatlı bir renk olmuş:)
ve küllü olmasına rağmen hiç mat durmuyor

bence hiç rengiyle falan oynama çok tatlı bir renk olmuş:)
ve küllü olmasına rağmen hiç mat durmuyor

teşekürler cnmmm:)önceki senelerde kumral ve sarı renklerini denemiştim ama çok kızıllık turunculuk oluyorduuu küllü yapınca düşünüldügü gibi hiç mat durmuyorr evde öle mat yapmakta çok zor zaten..açıcıyla dogal saçınızı açıp külüü renk yaparsanız mat olur onun haricinde boyalı saçı açıpppp küllü yapsak bile mat olmuyor benimki öyle çünkü:)bidaha aynı boyayla boyuycam bakalım nasıl olcak belki bi ton açıgına boyarım:)

bugun palettenın yogun acıcı boyasını aldım ve sac uclarımı actım resmen turuncu gıbı bı renk oldu uzerıne lorealın kullu koyu sarısını boyadım hıc sarıyla alakası bıle olmayan bsy cıktı ortaya kına rengı gıbı tuhaf bsy oldu benımde sac dıplerım koyu kumraldı ztn acıcı yaptıgım yerlerı kullu kumrala boyadım kendınden acılmıs gıbı bı gorunum oldu bu eskıye nazaran daha ıyı ama benım sacımda hıc sarılık yapmadı aksıne kızıl gıbı duruyor hıc anlamadım neden acaba :26: yarın gun ısıgında bakacagım bırde ısıktan mı boyle bılmıyorum :44:

bende saçımı kuaförde açtırmıştım dipleri sarı gibi açıktı ama uçları yıllardır siyahı aldığı için kızıl gibi açıldı alttaki boyadan kaynaklanıyordur o kızıllık

bugun palettenın yogun acıcı boyasını aldım ve sac uclarımı actım resmen turuncu gıbı bı renk oldu uzerıne lorealın kullu koyu sarısını boyadım hıc sarıyla alakası bıle olmayan bsy cıktı ortaya kına rengı gıbı tuhaf bsy oldu benımde sac dıplerım koyu kumraldı ztn acıcı yaptıgım yerlerı kullu kumrala boyadım kendınden acılmıs gıbı bı gorunum oldu bu eskıye nazaran daha ıyı ama benım sacımda hıc sarılık yapmadı aksıne kızıl gıbı duruyor hıc anlamadım neden acaba :26: yarın gun ısıgında bakacagım bırde ısıktan mı boyle bılmıyorum :44:

cnm boyalı saçı açıcılar turuncu açar malesefççben kuaförde açtırdım resmen tupturuncu bakır rengi oldu...iki üç kes küllü renklere boyayınca güzel olur:)
bende saçımı kuaförde açtırmıştım dipleri sarı gibi açıktı ama uçları yıllardır siyahı aldığı için kızıl gibi açıldı alttaki boyadan kaynaklanıyordur o kızıllık

aynennnn dogal saçları çok güzel açıyor açıcılar ama boyalı kısımları turuncu:(

hmm anladım canım bugun uc kez boya ıslemı uyguladım sacıma bır acıcı ıkı boya... bı 15-20 gun sonra tekrar kullu kumrala boyayabılırım o zaman bu turunculuk gıder ıns. bu kadar boyaya sacım yanmaz dımı:26: yoksa bır ay fln bekleyeyım mı tekar boyamak ıcın

hmm anladım canım bugun uc kez boya ıslemı uyguladım sacıma bır acıcı ıkı boya... bı 15-20 gun sonra tekrar kullu kumrala boyayabılırım o zaman bu turunculuk gıder ıns. bu kadar boyaya sacım yanmaz dımı:26: yoksa bır ay fln bekleyeyım mı tekar boyamak ıcın

cnm eger şuanki saç renginnnnn seni rahatsız etmiyorsa bi ay bekle ...begenmediysen rengii iki hafta sonra bşy olmas bence:)
bideeee yine küllü kumral yaparsan bi ton koyu olur..onun için açık küllü kumrala boya kii küllü kumral olsun:)

anladım canım tavsıyelerın ıcın cok saol :3: gun ısıgında renk tam ıstedıgım gıbı oldu begendım bı aya kadar akacaktır mutlaka yıne bu renk olsun ıstıyorum resım cektım telden pc ye baglama programım yok ındırıyorum suan halledınce foto koyacagım sızce nasıl olmus goruslerınızı yazarsanız sevınırım:3:

anladım canım tavsıyelerın ıcın cok saol :3: gun ısıgında renk tam ıstedıgım gıbı oldu begendım bı aya kadar akacaktır mutlaka yıne bu renk olsun ıstıyorum resım cektım telden pc ye baglama programım yok ındırıyorum suan halledınce foto koyacagım sızce nasıl olmus goruslerınızı yazarsanız sevınırım:3:

aynı renk istiyorsan cnm bi ton açıgına boyaaa:)sürekli aynı renge boyarsan hep koyulaşıyor:(
bende gun ışıgında çok begeniyorum ama akşam koyuu duruyor:(
resim bekliyorum cnm merak ettim cidden:)

benımkıde oyle durdu canım gunduz rengı acık cok hos, aksam ıse koyu duruyor... programı ındıremedım daha aksam ve gunduz cektıklerımı koyacagım:1:

fotoraf0057s.jpg

uc kısımlarına balyaj yaptım kullu kumral :)
ekledim resmi canım gunduz cekılmıs resım bu aksam koyu gorunuyor... ama rengı cok sevdım ben bı sure kullanıp tamamını bıle bu renk yapabılırım:9:

fotoraf0057s.jpg

ekledim resmi canım gunduz cekılmıs resım bu aksam koyu gorunuyor... ama rengı cok sevdım ben bı sure kullanıp tamamını bıle bu renk yapabılırım:9:

ay ala cnm şahane duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)açık renkteki yerleri önce açtın sonramı boyadın okdr açılması çok zor çünkü:)valla şahane olmuşşş bence böle kullan bayaa:)sakın hemen boyama ben ciddi şekilde çok begendim:)

cok tesekkur ederım canım :1: paletteyle acık olan kısımlara acıcı yaptım sonrada loreal kullu kumral ıle boyadım balyaj yapmak ıstıyordum ztn begendıne sevındım tatlım :34:

fotoraf0057s.jpg

canım balyajını nasıl yaptın anlatırmısın tutam tutammı boyadın çok hoş olmuş hizalamasını nasıl yaptın?????

aslında bırı yardım etse daha guzel yapabılırdım ama bu halıylede begenmenıze cok sevındım :1: uzman tv de yarım elma balyaj dıye bı vıdeo var adnan serterın onu ızledım sacımı bes parcaya ayırdım o vıdeo dakı gıbı... ustlere daha hafıf fırca darbelerı yapıp uclarını tam olarak ıyıce boyadım. aslında ustlerı bıle fazla boyadım sayılır once acıcı yaptım bu sekılde 25 dk beklettım, yıkadım. sonrada kullu sarı boya yapmıstım lorealın pek tutmadı. bende onun uzerınede kullu kumral boyadım bu halı aldı .aynı gun ıcınde 3 kez ıslem yapmıs oldum sacıma .sadece acıcı yapan yerler kullu kumral boyayı tutuyor ztn alttakı sacımda koyu kumral boya oldugu ıcın oralar boyansada tutmuyor ıcınız rahat olsun o yuzden... vıdeoda yarım elma gıbı bı aparat var ona sararak yapıyorlarlar bende evdekı sunger bıgudılerden 5 tanesıne sararak yaptım :9:

aslında bırı yardım etse daha guzel yapabılırdım ama bu halıylede begenmenıze cok sevındım :1: uzman tv de yarım elma balyaj dıye bı vıdeo var adnan serterın onu ızledım sacımı bes parcaya ayırdım o vıdeo dakı gıbı... ustlere daha hafıf fırca darbelerı yapıp uclarını tam olarak ıyıce boyadım. aslında ustlerı bıle fazla boyadım sayılır once acıcı yaptım bu sekılde 25 dk beklettım, yıkadım. sonrada kullu sarı boya yapmıstım lorealın pek tutmadı. bende onun uzerınede kullu kumral boyadım bu halı aldı .aynı gun ıcınde 3 kez ıslem yapmıs oldum sacıma .sadece acıcı yapan yerler kullu kumral boyayı tutuyor ztn alttakı sacımda koyu kumral boya oldugu ıcın oralar boyansada tutmuyor ıcınız rahat olsun o yuzden... vıdeoda yarım elma gıbı bı aparat var ona sararak yapıyorlarlar bende evdekı sunger bıgudılerden 5 tanesıne sararak yaptım :9:

ay cnm dedigin videoyu izledim uzun saç olması lasım heralde benimkiler omuzumda küt gibi:)bideee adamın yaptıgı gibi açıcı önce sürdüm sonra boyadınmı öle anladımda ben:)ay ama sanki adam heryeri boyuyo gibi duruyor yani nasıl sonuc öle çıktı garibime gitit:)süper olmuş ama inan adamın yaptıgı saçtan seninki daha güzel olmuşşşşş :=)

bılıyorum canım o videoda sacın dıplerınden baslayıp suruyor ve acıcı suruyor galıba... ben sacımın dıpelrıne hıc surmedım sadece sacımı o vıdeodokı gıbı ayırarak yaptım ve bıgudılere sardım sacımı yarısından azıcık daha ustunden dogru bsladım boyayı surmeye yanı o vıdeonun aynısını yapmadım kumral renk nerelerde ıstıyorsam o kısımlara yaptım :1: evet once bu sekılde acıcı surdum ben yıkadım kuruttum boyayı surdum acıcı yaptıgım yerlere dıp kısımlara hıc surmedım benım kaslarım koyu cunku uyumsuzluk olmasın dıye :9: nerede acıcı varsa boyada o kısıma tuttu ztn koyu boyalı kısımlarıma surulsede tutmuyor ...
nasıl dıyeyım yuzume dogru sacımı uzattıgımı dusunursek burun hızama kadar olan yerde hıc boya yok onun asagısından ıtıbaren boyamaya basladım umarım acıklayıcı olabılmısımdır:34:

bılıyorum canım o videoda sacın dıplerınden baslayıp suruyor ve acıcı suruyor galıba... ben sacımın dıpelrıne hıc surmedım sadece sacımı o vıdeodokı gıbı ayırarak yaptım ve bıgudılere sardım sacımı yarısından azıcık daha ustunden dogru bsladım boyayı surmeye yanı o vıdeonun aynısını yapmadım kumral renk nerelerde ıstıyorsam o kısımlara yaptım :1: evet once bu sekılde acıcı surdum ben yıkadım kuruttum boyayı surdum acıcı yaptıgım yerlere dıp kısımlara hıc surmedım benım kaslarım koyu cunku uyumsuzluk olmasın dıye :9: nerede acıcı varsa boyada o kısıma tuttu ztn koyu boyalı kısımlarıma surulsede tutmuyor ...
nasıl dıyeyım yuzume dogru sacımı uzattıgımı dusunursek burun hızama kadar olan yerde hıc boya yok onun asagısından ıtıbaren boyamaya basladım umarım acıklayıcı olabılmısımdır:34:

ayyyy cnm cidden çok begendim:)saçlarım uzun olsa kesin yapardım küt oldugundan dolayı arkadayı yapmam imkansız:)cokkkkkkkkkk begendimmmmmmmmm bence sürekli böle kulan:)kuaför bile anlatsan böle güzel yapamaş çok dogal ve yıumuşak geçişler olmuş:)

cok tesekkur ederım canım :16: kuafore ne zaman gıtsem hıc ıstedıgım gıbı bsy yapamadı hemde o kadar para verıyodum en ıyısı kendın yapacaksın ztn :9: bende boyle kullanıcam bı sure akarsa boya yıne boyarım boyle :34:

Back