Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral ve koyu küllü sarı yı merak edenlere(resimli)

ayy vala cnm sen kuaför olmussun zaten gel benim saçımıda böle yappp:):):)
benim saçlarım bob modeli varya öyle..düz kesim önleri hafif uzun okdr...ondannn senin bu boyamana katlı saç güzel durur.. benimki gibi düz saçtaa iyi durmas sankii

saol canım benim ztn bı sac kestırmeye gıdıyorum ben kuafore onuda yapabılsem hıc gıtmem valla cunku tarıf etsemde yapamıyorlar aynı yerde olsak seve seve yardımcı olurdum sana tatlım benım saclarım katlı kesım ve sırtımın ortasına kadar uzunlukta ... sende de olur mu bılmıyorum kı :26: senın sac kesımınde balyaj yaptıran bırılerı varsa bı foto fln fıkrımız olurdu

ay benimde saçım öyleydii gittim kestirdim 6 ay önceee çok pişman oldumm şimdii omuzlarımda ortada bi saç olduu bi diyorum gidip katmı attırsam bi diyorum aman elleme uzasınnn:)
hiç düz kesimli saçlarda görmedim balyaj falan hepppp katlılarda gördüm güzel duruyo:)keşke ekleyen olsada baksammm:)

gerçekten kolay bir tekniği varmış papatya balyajda hoşuma gitti aparatları çok ilginç yanlız bende ne kullanırım die düşünüyorum ama bulamadım henuz benim bigudim yok kağıdı top gibi yapsamdamı sarsam napsam

aslında sarmadanda olur canım tutam tutanm yapar toka ıle tutturursun ust saclarına degdırmeden oylede olabılır bence ... bu arada ben sıtede hep reklamı olan hc compleksı aldım sac uzttıgını guzel geldıgını soyluyor herkes ... bende sacımı uzatmak ıstıyorum sızlerde kullanan var mı kızlar benım elıme daha bugun gectı ılk denememı yarın yapmayı dusunuyorum :26:

sen bılırsın canım bıraz daha uzayınca kat attır ıstersen ...sacların kısalmasın... benım saclarım yazın belıme yakın bı uzunluktaydı ama cok yıpranmıstı denız fln ıyıce kotu oldu katlıydı o zaman gıttım omuzlarımdan bıraz asagıda duz kestırdım sonarda duz sacı hıc kullanamadım ben .. bı hafta sonra da gıdıp kat attırdım bır ay once yıne uclarından kestırmıstım yaza kadar uzatıcam artık ıns uzatmada su aldıgım hc komlex ıse yarar

katlıydı saçım gittim 6 ay önce en kısa katından itibaren düz kestirdim sinirle:)aslında bob modelini begeniyodum ama anladımki kısa saç bana göre deil..belkideee dümdüz diyee hoşuma gitmiyoo..kuaföre gidip kat attırsam kesin boyunuda kısaltcak ondan korkuyorum:)
ay bu saçlarımızda olmasa neyapcaz sıkıldıkca ugraşıyorum :)

Son düzenleme:
bende bir şey sormak istiyorum saçlarım çikolata kahve yapmıştım.siyah gibi oldu.2 ay geçti dipler de bayağ geldi. rengi açılır sandım ve sıcak çikolta yapmk istedim. şimdide dipler kızılımsı kahve gibi oldu uçlara da çok fazla etki yapmadı.dikkat edince kızıllığını vermiş gibi duruyor. bu kızıllıktn kurtulmk istiyorum boyayalı bir hafta oldu sıcak çikoltayı.ama nedense daha çabuk aktı ve parlıyor tepelerim. küllü kumrlı tavsiye ediyorlr hep. acep boyasam etkiler mi diplerde bariz görünen sıcak çikoltnın rengini. kendi saçım olduğundn diplerimden inanılmaz kızıllık yansıyor. çok şikayet edilcek gibi durmuyor aslında ama diplerim geldikçe saçım 3 renk olacak.normlde kendi saçım küllü koyu kumrl tonlarındaydı. ben bu kızıl yansımadan kurtularak kendi saçıma dönmk istiyorum

ne olur yardımcı olun

ya bende kullu sari istiyorum ama benimki hep turuncu oluyor turunci derken
bakirsarisi rengini aliyor
zemin rengi koyu kahverengi olanlar bana cevap yazabilirmi hanig boya kullu sari oluyor saclarda?

ben keunin kul sari rengini kullandigim halde saclarim balla bakir rengi arasi oluyor herzaman

Ellerine saglik canim, cok güzel olmus saclarinin rengi.

Küllü tonlardan anladiginiz icin buraya sorayim dedim.
Simdi benim saclarimda siyah boya var ama diplerim baya geldi. Sinameki tarifini uyguluyorum ve iyice uzayinca siyah kisimlari koleston ya da palettenin acicisiyla acmayi düsünüyorum. Acma islemiyle ilgili tecrübem var benim sormak istedigim su; acildiktan sonra olusan turunculugu kapatmak icin Koleston 7.1e mi yoksa 8.1e mi boyamaliyim? Kendi sac rengim 7.1in kutusundaki gibi, ama biliyorsunuz Koleston kutudakinden koyu tutuyor. O yüzden 8.1i mi kullanmaliyim yoksa ikisini karistirip mi kullanmaliyim? Amacim kendi dogal sac rengimle actigim yerdeki rengi esitlemek. Diplerime boya degdirip dogal sac rengimi kapatmak istemiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

bu son hali kıslar akmış haliii haftaya boyuycam küllü sarıya:)
kutu üzerindeki renkle alakasız bşy oluyor ama ben sevdim bu rengi yakışıyor bana:)
ilk boyadıgımda küllülük daha iyiydii ama zamanla küllülük azalıyor böle karamel gibi oluyorr:)

Son düzenleme:
cnmm küllü kumral yaparsan baya koyu tutar ama turunculuk gider baya..çikolata tonlarında kızzıllık baya oluyo:)küllü kumral yada açık küllü kumral yap cnm güzel olur:)

cnm benim saçlarım koyu kahve ben lorealin küllü renkleirnden memnun kaldım kolestonun küllü renkleirni hiç denemedim ama paletteyi daha övüyorlar...boya deiştircek olsam paletteyi kulanırım sanıırm ama loreale devam etcem çünkü açık tutuyorrrr:)

cnm son ekledigim resim küllü koyu sarıı ondan açık istiyorsannn küllü sarı yap koyu istiyorsan küllü kumral yap:)ben siyah saçlarımı açtırdıgımda çok turuncuydu saçlarım ondan önce küllü kumral yaptım baya kapandı zamanla aktı sonra küllü koyu sarı yaptım şimdi yine aktı küllü sarı yapcamm bi ton daha açılsın diye:)

kızlar benim saçlarım sarıydı koyulaştırmadan bianda kızıl yapmak istedim ve bi gün gidip direk palette koyu kızıl la boyadım kendi saçlarım tuttu dier yerleri turuncu oldu uzun süre boyamadım aktı snra üstüne 7.1 küllü kumral attım uçları tuttu ama kendi saçlarım kızıl tuttuğu için etki etmedi size sormak istediğim heryeri küllü kumral yapacak eşitleyecek bi boya biliyormusunuz koyuda olabilir yeterki kızıllar kapansın...yada önce kızılları açıp küllü kumralmı atsam diorum ama saçlarımın yıpranmasını istemiorum ltfen fikir verin bna:2:

cnmm ben siyah saçlarımı kuaförde açtırdım turuncu bi saçla çıktım kuaförden çok kötüydüü eve geldim voilanın küllü kumralına boyadım baya koyu tuttu ama cidden turunculuk %70 oranında azaldıı..bence onu voila küllü kumralı deneyebilirsin..ben ondan sonra rengin açık tutması için loreal kulllandımm baya açık tutuyoo diger boyalara göre:)bide nekdr çok küllü renge boyarsan okdr çok kapanıyo turunculukk

http://www.virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/ProductImages/145711/Bvoila701.jpg canım bahsettiğin boya bu mu ben http://www.virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/urun/loreal-excellence-creme-sac-boyasi---61-koyu-kumral-kullu.aspx aldım bununla boyuycam bakalım nasıl olacak koyu olsada sorun deil yeterki kızıl kapansın...dha sonra açık renklerle açıcam:2: bakalım nsıl olacak bu arada önerin için saol nm benim

u
kapanir cnm nekdr cok kullu renge boyarsan herseferinde turunculuk daha cok gidiyor:)

sölediğim boyayla boyadım canım kızıllarım kapandı ancak ışıkta çok az kızıl yansıma war yine ama sanırım bi kaç hafta snra tekrar boyarsam iyice kapanır we snra yawaş yawaş açmaya geçebilrim yada bi kaç hafta sonra snin önerdiğin boyayla boyarım.aslında istediğim saç rengi serenay sarıkaya nın saç rengi yani lale dewri dizisindeki yeşimin..o renge ulaşana dek uğraşıcam Allah yardımcım olsun:79:

sevindim cnmmm büyük ölçüde kapanır kızıllar bidakine bi ton açıgını kulan boyanın herseferinde bi ton açarsan daha güzel olur ben öyle yaparak istedigim tonu elde ettim lale devrindeki yeşimin saçlarını elde etmek biraz zor cnm evde açıcı kulanmak şart ama evde boyanan saır tonlarını özellikle lorealin sarılarını ben çok begendim tavsiye ediyroumm istedigin gibi bi sarı olmas ama güzelde duruyor:)

beni saçımda senin rengin gibiydi geçen sene cesaret edip 11/1 ile boyadım kutudaki renge yakın oldu baya yani 7/1 deki renge tamamen kırıyor bakırlığı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…