yok cnm böle açık deilll nasıl desem gün ışıgında bukdr açık duruyor keşke akşamda böle açık dursa:)akşamları normall koyu kumral giib duruyor:)benim zemin ilk resimdekiydi cnmm:)cidden küllü oluşu iyii baya kapattı ama hala var turunculuk..saç diplerin nekdr çıktı cnmm benim çok az çıkmıştı..eger baya diplerin çıktıysa dikatli boyaman lasım dipleri en son boya dger yerler daha az açılıyor diplere göre:)valla canım loreal küllü koyu kumral bu kadar açıksa bende boyayım hemen çok güzel olmuş zemin rengin neydi ben en son koleston kumrala boyadım uçlar simsiyah ortalar kumral oldu bende loreal alsam kapatırmı acaba ama ben küllü kumral ya da kumral istiyorum açmaya çalışıyorum biraz
bende bugün palette nin yoğun açıcısıyla tekrar açıp küllü sarıya boyamayı düşünüyorum fakat hangi markanın küllü renkleri daha iyi bilmiyorum. 2. fotoğraftaki rengi beğendim, doğal görünüyor.
Canım saçlarının rengini çok beğendim.Benimde saçımda turunculuk var ve bende boyatmayı düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla turunculuğu küllü kumral alıyormuş..O halde koyu kumral falan yaptırsam istediğim gibi olur heralde saçlarım.Ama küllü kumrala boyadıktan sonra tekrar turuncu olabilir mi? Sonuçta bir zaman sonra boya akıyor ve alttaki renk ortaya çıkmaya başlıyor.Eğer bir zaman sonra saçlarım yeniden turuncu olucaksa koyu kahveye filan boyarım küllü kumral yerine.Ahh ahh nereden boyattım ben saçlarımı doğal rengi ne de güzeldi oysakii (tamda küllü kumraldı)
cnmmmm 3-4 kez küllüye boyayınca baya gider küllülük...
benim saçım resmne turuncuydu kuaförden sonraki hali..ilk boyamamda baya kapandıı..1 ay sonra loreala boyadımm herkes soruyor rengi ne diye...turunculuk tamamen yok diyemem zaten evde boyamayla öyle olması imkansız..baya gitti turunculukk ama azda olsa varr odaaa kötü durmuyor farklı duruyor cnmm..yalnızz benim beyaz saçlaırm var hiç kapatmıyor loreal onnun için diger boyamamda neyapcam onu düşünüyorum çok begendimmm lorealin küllülerinii belki bi ton daha açarım beyazlaırmda kapanmasa bile sırıtmas heralde..
bense kküllüü kumrala boya inan acaip koyu tutuyoooo..eger begenmessen sonra kahve yaparsınn ama önce küllü kumral yapppp zaten kahve gibi durcak ilk başta iki 3 yıkamayla renk oturur güzel durur:)
cnm ayda bir küllü kumrala boyadıgında her seferinde koyu tutar saçın ilk boyadıgında koyu olur saçın ikincisinde yine küllü kumral yaparsanbiras daha koyu olur..sen koyu tonlarda istiyrosan güzel olur..ben her seferinde bi ton açmak istedigimdeen küllü kumraldan sonra saçım akınca küllü koyu sarı yaptımm:)
Tatlım benim ten rengim sarı gibi o yüzden boyle turuncu tonları sarı tonları beni daha soluk gösteriyor.Bu yüzden tercihim koyu renkler=)Evet koyu tutar da boya benim saçımda o kadar uzun süre durmaz iki günde bir yıkıyorum saçlarımı e haliyle akıcak boya saçımdan.Her boyayışımda da pek fazla koyu olmaz ama yinede koyu olur tabikii =)) İnşallah yakışmıştır sana canım küllü sarı=) Aslında bende sarı tonlarını severim beyaz tenli olsaydım kesinlikle sarı yaptırırdım bu arada konuyla pek alakalı değil ama arap kızı diye bir krem varmış ten rengini açıyormuş bu kremi kullanan var mı aranızda arkadaşlar??
cnm koyu sarı adı gibi sarı olmuyor:)evde boyanınca baya koyu tutuyor:)ondan açık renkler korkutmasın seni:)o kremi duydum bu forumda hatta bi topik olması lasım cnmmm:)
katılıyorum canım
ben koyu sarı aldım kahve gibi oldu saclar
bu 2 resim aynı kişiye ait değil sanki ....:44:
bende bugun kullu kumral ve kullu koyu sarı boyalarını aldım lorealın renkler cok guzelbenım kendı dogal sacım koyu kumraldı ve beyazlarım oldugu ıcın yıne koyu kumrala boyamıstım. uc kısımlarınada bu renklerı denıyecegım balyaj gıbı ıns ıse yarar acıcı kullanmak ıstemıyorum daha once ıkı defa kullandım sacımı berbat ettı bı kac boyamada ıstedıgım rengı tutturabılecekmıyım bakalım burda okumustum bı bayan sıyah sacından acıcı kullanmadan bu sekılde sacını acmayı basarmıs ıns bendede ıse yarar bence senın sacındada kullu kumral cok guzel durmus canım
ılk boyadıgımda pek acmayacagını bılıyorum suan boyadım ztn beklıyorum sonucubı kac boyamaya acmaz mı sence suan sacım acık kestane koyu kumral arası koyu bı renk boya... gecen ay boyamıstım koyu olunca fazla akmadı acıcı ıstemıyorum yakın zamanda ıkı defa yapmıstım sac uclarım kırıldı hep boyle ustuste boyayarak ıstedıgım sonuc olmaz mı dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?