• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral ve koyu küllü sarı yı merak edenlere(resimli)

posetcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
600
1
46
Diğer
merhaba hanımlar baya boya markalarına bayıyordum vee dogru dürüst bu renkleri kulananları göremedim boyamayıp merak edenler için fikir olsun diye ekliyorum ona göre boyarsıınız:)

1. resim akşam sarı ışıkta çekilmiş ve voila küllü kumrala boyanmış hali..bide akmışş hali :)
2.resim dün boyadım loral koyu küllü kumral..gün ışıgında güzel gözüküyor..yalnız akşam baya koyu duruyor..bu reismdeki gibi açık deill malesef:)
loreal turunculugu kapatmada daha iyiiii ama beyazları hiç kapatmıyor..
saç dibimden 1 cm lik kendi saçım vardıı o kısım bi ton daha açık tuttuu dikatli bakınca anlaşılıyor...bidahaki boyamamda külü sarı alcam ama bbusefer önce ucları boyuycam sonra dipleri:)
kısaca özetlersem kutu üzerindeki renk hayatta tutmuyorrr..kendi dogal saçınıza açık sarı yapsanız bile kumral oluyorrrr:)onun için korkmadan boyayabilirisniz en açık renklerii..yalnız diplerii ucları boyadıktan sonra boyayın derimmm...ben önce diplerden başladım..zaten dipleri boyayana kdr 20 dk falan geçtii..sonra ucları boyayıp 40 dk beklettimmm...öyle olunca dipler biras açık durduuu:)ama dikatli bakınca anlaşılıyor öyle bariz fark olmas:)

Son düzenleme:
valla canım loreal küllü koyu kumral bu kadar açıksa bende boyayım hemen çok güzel olmuş zemin rengin neydi ben en son koleston kumrala boyadım uçlar simsiyah ortalar kumral oldu bende loreal alsam kapatırmı acaba ama ben küllü kumral ya da kumral istiyorum açmaya çalışıyorum biraz

bende bugün palette nin yoğun açıcısıyla tekrar açıp küllü sarıya boyamayı düşünüyorum fakat hangi markanın küllü renkleri daha iyi bilmiyorum. 2. fotoğraftaki rengi beğendim, doğal görünüyor.

valla canım loreal küllü koyu kumral bu kadar açıksa bende boyayım hemen çok güzel olmuş zemin rengin neydi ben en son koleston kumrala boyadım uçlar simsiyah ortalar kumral oldu bende loreal alsam kapatırmı acaba ama ben küllü kumral ya da kumral istiyorum açmaya çalışıyorum biraz
yok cnm böle açık deilll nasıl desem gün ışıgında bukdr açık duruyor keşke akşamda böle açık dursa:)akşamları normall koyu kumral giib duruyor:)benim zemin ilk resimdekiydi cnmm:)cidden küllü oluşu iyii baya kapattı ama hala var turunculuk..saç diplerin nekdr çıktı cnmm benim çok az çıkmıştı..eger baya diplerin çıktıysa dikatli boyaman lasım dipleri en son boya dger yerler daha az açılıyor diplere göre:)
bende bugün palette nin yoğun açıcısıyla tekrar açıp küllü sarıya boyamayı düşünüyorum fakat hangi markanın küllü renkleri daha iyi bilmiyorum. 2. fotoğraftaki rengi beğendim, doğal görünüyor.

cnm komple acacagın için lorealin küllü sarısını all..çünkü senin zemin açık olcakkk ondan güzle bi renk çıkar...küllüü renk olarak ben loreali begendimmmm :)küllü sarı yada küllü açık sarıyı dene bence:)

kıslar akşam resim çekip eklerimmmm ozaman daha iyi anlarsınız:)akşamları koyu baya..gün ışıgı aldatmasın sizi:)keşke küllü sarıya boyasaydım diyorum şuanda:)ama küllü olarak çok iyi kapatıyorr..tamamen olmasada diger denedigim markalara göre en iyi külü loreal diyebilirim:)boyayı alırken üzerindeki resim korkuttu bukdr açık duramı dedim:)Ama çok koyu tutuyor kutu üzerindeki resmin 4-5 ton koyusu tutyor

Son düzenleme:
Canım saçlarının rengini çok beğendim.Benimde saçımda turunculuk var ve bende boyatmayı düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla turunculuğu küllü kumral alıyormuş..O halde koyu kumral falan yaptırsam istediğim gibi olur heralde saçlarım.Ama küllü kumrala boyadıktan sonra tekrar turuncu olabilir mi? Sonuçta bir zaman sonra boya akıyor ve alttaki renk ortaya çıkmaya başlıyor.Eğer bir zaman sonra saçlarım yeniden turuncu olucaksa koyu kahveye filan boyarım küllü kumral yerine.Ahh ahh nereden boyattım ben saçlarımı doğal rengi ne de güzeldi oysakii (tamda küllü kumraldı) :5:

Canım saçlarının rengini çok beğendim.Benimde saçımda turunculuk var ve bende boyatmayı düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla turunculuğu küllü kumral alıyormuş..O halde koyu kumral falan yaptırsam istediğim gibi olur heralde saçlarım.Ama küllü kumrala boyadıktan sonra tekrar turuncu olabilir mi? Sonuçta bir zaman sonra boya akıyor ve alttaki renk ortaya çıkmaya başlıyor.Eğer bir zaman sonra saçlarım yeniden turuncu olucaksa koyu kahveye filan boyarım küllü kumral yerine.Ahh ahh nereden boyattım ben saçlarımı doğal rengi ne de güzeldi oysakii (tamda küllü kumraldı) :5:

cnmmmm 3-4 kez küllüye boyayınca baya gider küllülük...
benim saçım resmne turuncuydu kuaförden sonraki hali..ilk boyamamda baya kapandıı..1 ay sonra loreala boyadımm herkes soruyor rengi ne diye...turunculuk tamamen yok diyemem zaten evde boyamayla öyle olması imkansız..baya gitti turunculukk ama azda olsa varr odaaa kötü durmuyor farklı duruyor cnmm..yalnızz benim beyaz saçlaırm var hiç kapatmıyor loreal onnun için diger boyamamda neyapcam onu düşünüyorum çok begendimmm lorealin küllülerinii belki bi ton daha açarım beyazlaırmda kapanmasa bile sırıtmas heralde..
bense kküllüü kumrala boya inan acaip koyu tutuyoooo..eger begenmessen sonra kahve yaparsınn ama önce küllü kumral yapppp zaten kahve gibi durcak ilk başta iki 3 yıkamayla renk oturur güzel durur:)

cnmmmm 3-4 kez küllüye boyayınca baya gider küllülük...
benim saçım resmne turuncuydu kuaförden sonraki hali..ilk boyamamda baya kapandıı..1 ay sonra loreala boyadımm herkes soruyor rengi ne diye...turunculuk tamamen yok diyemem zaten evde boyamayla öyle olması imkansız..baya gitti turunculukk ama azda olsa varr odaaa kötü durmuyor farklı duruyor cnmm..yalnızz benim beyaz saçlaırm var hiç kapatmıyor loreal onnun için diger boyamamda neyapcam onu düşünüyorum çok begendimmm lorealin küllülerinii belki bi ton daha açarım beyazlaırmda kapanmasa bile sırıtmas heralde..
bense kküllüü kumrala boya inan acaip koyu tutuyoooo..eger begenmessen sonra kahve yaparsınn ama önce küllü kumral yapppp zaten kahve gibi durcak ilk başta iki 3 yıkamayla renk oturur güzel durur:)

Kuaförde boyatmaya gerek duymuyorum o yüzden evde kendim boyıycam zaten 2 kutu alırım diğer türlü hiç yetmez saçıma.O zaman şöyle yapsam turunculuk gider mi saçımdan .. Küllü kumrala boyıyım saçımı 1-1,5 ay kadar sonra tekrar boyıyım küllü kumrala daha sonralar da 2 ay sonra tekrar boyarım .. böyle olunca turunculuk gider mi ki?? Hani sürekli boyayınca koyu bir renge bence gider turunculuğu..ahh boyle yapınca da çok yıpranıcak saçlarım ama bakım falan hallederim artıkın =((

cnm ayda bir küllü kumrala boyadıgında her seferinde koyu tutar saçın ilk boyadıgında koyu olur saçın ikincisinde yine küllü kumral yaparsanbiras daha koyu olur..sen koyu tonlarda istiyrosan güzel olur..ben her seferinde bi ton açmak istedigimdeen küllü kumraldan sonra saçım akınca küllü koyu sarı yaptımm:)

cnm ayda bir küllü kumrala boyadıgında her seferinde koyu tutar saçın ilk boyadıgında koyu olur saçın ikincisinde yine küllü kumral yaparsanbiras daha koyu olur..sen koyu tonlarda istiyrosan güzel olur..ben her seferinde bi ton açmak istedigimdeen küllü kumraldan sonra saçım akınca küllü koyu sarı yaptımm:)

Tatlım benim ten rengim sarı gibi o yüzden boyle turuncu tonları sarı tonları beni daha soluk gösteriyor.Bu yüzden tercihim koyu renkler=)Evet koyu tutar da boya benim saçımda o kadar uzun süre durmaz iki günde bir yıkıyorum saçlarımı e haliyle akıcak boya saçımdan.Her boyayışımda da pek fazla koyu olmaz ama yinede koyu olur tabikii =)) İnşallah yakışmıştır sana canım küllü sarı=) Aslında bende sarı tonlarını severim beyaz tenli olsaydım kesinlikle sarı yaptırırdım bu arada konuyla pek alakalı değil ama arap kızı diye bir krem varmış ten rengini açıyormuş bu kremi kullanan var mı aranızda arkadaşlar??

Tatlım benim ten rengim sarı gibi o yüzden boyle turuncu tonları sarı tonları beni daha soluk gösteriyor.Bu yüzden tercihim koyu renkler=)Evet koyu tutar da boya benim saçımda o kadar uzun süre durmaz iki günde bir yıkıyorum saçlarımı e haliyle akıcak boya saçımdan.Her boyayışımda da pek fazla koyu olmaz ama yinede koyu olur tabikii =)) İnşallah yakışmıştır sana canım küllü sarı=) Aslında bende sarı tonlarını severim beyaz tenli olsaydım kesinlikle sarı yaptırırdım bu arada konuyla pek alakalı değil ama arap kızı diye bir krem varmış ten rengini açıyormuş bu kremi kullanan var mı aranızda arkadaşlar??

cnm koyu sarı adı gibi sarı olmuyor:)evde boyanınca baya koyu tutuyor:)ondan açık renkler korkutmasın seni:)o kremi duydum bu forumda hatta bi topik olması lasım cnmmm:)

cnm koyu sarı adı gibi sarı olmuyor:)evde boyanınca baya koyu tutuyor:)ondan açık renkler korkutmasın seni:)o kremi duydum bu forumda hatta bi topik olması lasım cnmmm:)

katılıyorum canım
ben koyu sarı aldım kahve gibi oldu saclar:9:

bu 2 resim aynı kişiye ait değil sanki ....:44:

bu kanıya nerden vardıgını merak ettim cnmm..ilk resim akşam vakti telle çekilmişş ve maşalı saçlarım..digeride gun ışıgında düzleştirdigim saçlarımm...inanmıyorsannnn aynı tokayı takarak resim çekebilirm...

Son düzenleme:
bende bugun kullu kumral ve kullu koyu sarı boyalarını aldım lorealın renkler cok guzel :3: benım kendı dogal sacım koyu kumraldı ve beyazlarım oldugu ıcın yıne koyu kumrala boyamıstım. uc kısımlarınada bu renklerı denıyecegım balyaj gıbı ıns ıse yarar acıcı kullanmak ıstemıyorum daha once ıkı defa kullandım sacımı berbat ettı bı kac boyamada ıstedıgım rengı tutturabılecekmıyım bakalım burda okumustum bı bayan sıyah sacından acıcı kullanmadan bu sekılde sacını acmayı basarmıs ıns bendede ıse yarar:16: bence senın sacındada kullu kumral cok guzel durmus canım:3:

bende bugun kullu kumral ve kullu koyu sarı boyalarını aldım lorealın renkler cok guzel :3: benım kendı dogal sacım koyu kumraldı ve beyazlarım oldugu ıcın yıne koyu kumrala boyamıstım. uc kısımlarınada bu renklerı denıyecegım balyaj gıbı ıns ıse yarar acıcı kullanmak ıstemıyorum daha once ıkı defa kullandım sacımı berbat ettı bı kac boyamada ıstedıgım rengı tutturabılecekmıyım bakalım burda okumustum bı bayan sıyah sacından acıcı kullanmadan bu sekılde sacını acmayı basarmıs ıns bendede ıse yarar:16: bence senın sacındada kullu kumral cok guzel durmus canım:3:

cnm direk boya bence çünkü düşündügün gibi açmıycak kutu üstündeki renkle alakası olmuyo şuandaki saçın hangi renkkii..bence komple boyaaa şimdi resim çekcemmm ekliycem bi bak dderim:)bu arada beyazları kapamıyor çok ilginççç şaşırdım yani ilk boyadıgıum gün çok belli olmuyodu ama 2.yıkamamda tamamen beyazlarım çıktı renk çok koyu olmadıgındannnn sırıtmıyor allahtan ama loreal boya cidden güzel :)

burada ilk resim voila küllü kumral hali..
2 resimse loreal koyu küllü sarı..ama akşam ve gündüz sarı ve beyaz ışıkta farklı görünüyor..çok açık olmadıgından böleee:)
kısacası koyu sarı diyince insan açık tutar diye korkabilio kutu üzerindeki resimde öle olunca:)Ama hiç alakasız bi renk oluyor..
gün ışıgında çekincede ekliyeyim yine kimi arkadaşlar aynı kişi deil demiş:)gün ışıgında çok güzel duruyor tam istediigm gibi:)
neyse:)kısacası sarı gibi olmuyorrr ne koyu ne açık arada bi renkkk akşamları koyu duruyor..yüksek voltlu ışık altında çekindim ondan açık duruyor akşam olmasına ragmen ama normal ışıkda koyuu duuryor:)
buda normal ışıkta çekilmiş hali aradaki farkı anlamanız için her ışıkta denedim:)

Son düzenleme:
ılk boyadıgımda pek acmayacagını bılıyorum suan boyadım ztn beklıyorum sonucu:3: bı kac boyamaya acmaz mı sence suan sacım acık kestane koyu kumral arası koyu bı renk boya... gecen ay boyamıstım koyu olunca fazla akmadı acıcı ıstemıyorum yakın zamanda ıkı defa yapmıstım sac uclarım kırıldı hep boyle ustuste boyayarak ıstedıgım sonuc olmaz mı dersın :5:

ılk boyadıgımda pek acmayacagını bılıyorum suan boyadım ztn beklıyorum sonucu:3: bı kac boyamaya acmaz mı sence suan sacım acık kestane koyu kumral arası koyu bı renk boya... gecen ay boyamıstım koyu olunca fazla akmadı acıcı ıstemıyorum yakın zamanda ıkı defa yapmıstım sac uclarım kırıldı hep boyle ustuste boyayarak ıstedıgım sonuc olmaz mı dersın :5:

hımmm cnm senin zemin benimkine göre koyuymuşş..ben tam 1 saat beklettim önce dipleri boyadımmm onun için dipler 1 ton açık durduu..bilsemm uclardan başlardım:)benim saçım 1 ton anca açıldııı en fazla bi ton belki açılır garanti veremiyor saçtan saçada deişiyor bence:)hadi bakalım inş açılırrrr bekliyorummm sonucu yıkayıp kurula saçlarını bi akşam bi sabah bak nsık görünüyor:)

Back