Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Kumral Boyayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

ya arkadaşlar benim saçlarımda balyaj vardı kuaförde sarı yaptım ama çok açık bi sarı oldu şimdi palette açık kumral aldım bunu boyarsam nasıl bir renk çıkar sizce kızıl fln olur mu ki korkuyorum açık kumral olsun istiyorum ben

ya arkadaşlar benim saçlarımda balyaj vardı kuaförde sarı yaptım ama çok açık bi sarı oldu şimdi palette açık kumral aldım bunu boyarsam nasıl bir renk çıkar sizce kızıl fln olur mu ki korkuyorum açık kumral olsun istiyorum ben

açık kumral sarı gibi bi renk oluyo diye biliyorum ..

cnm lorealin küllü renklerini kullan kesinlikle:)
diger markaların küllü renkleri pek işe yaramıyor:)

evet cnm şuan elimde loreal küllü sarı palette açık kumral var ikisini karıştırcam saçlarımda baya açık bir sarı ben bu kadar açık olsun istememiştim kuaförde yaptırmıştım biraz koyulaşsın istiyorum bakalım nasıl birşey olup çıkıcam her boya yeni bir heyecan :))

kızlar ben açıcılardan sonra rengi açılmış ama zar zor kendine gelmiş saçlarımı yanlış bi renk seçimiyle koyulaştırmıştım :( sonra tkrar açıcı ile açtım tabi turuncu olmuştu. saçım orta uzunlukta olduğundan 2 kutu loreal küllü kumral aldım boyadım. sonuç süper oldu turuncu-bakırlığı aldı hafif koyu ve küllü yansımalı sarı-kumral arası bişey oldu memnun kaldım ama renk yıkadıkça baya açıldı ve diplerde geldi. şimdi diyorumki yine loreal küllü kumral alsam bi de küllü sarı karıştırsam acaba nasıl durur:S koyulaşsın ve kızllaşsın istemiyorum ki bunlara neden olmaz heralde o renkler. ya da yine sadece küllü kumral mı boyasam işte buna karar veremiyorum:( bi de loreal çok daha iyi kızlar, içinde saç uçlarını onarıcı bi losyon çıkıyor boyamadan önce ve çok iyi geldi. yıpranmayı önlüyor.

loreal excellence 7.1e boyadım ben.hem akmıyo hemde cok hos bı renk cıkıo askı memnudakı nıhalın sacına benzer bı renk o tonlarda yanı tabı zemının acıksa benım zemınım koyu sarıydı

loreal excellence 7.1e boyadım ben.hem akmıyo hemde cok hos bı renk cıkıo askı memnudakı nıhalın sacına benzer bı renk o tonlarda yanı tabı zemının acıksa benım zemınım koyu sarıydı

benin saçımda röfleli seninkinin bi ton açığı olsun istiyorum acaba 8.1 boyasam nasıl olur bi fikrin var mı?

bende küllü kumral istiyorum ama koyu
bu yeşeillenme denilen olay nedir hiç boyamadım saçımıda
küllü kumralda öyle bir problem oluyormuş ?o ne?
igara koyu kumrala karar verdim sanırım ben

bende küllü kumral istiyorum ama koyu
bu yeşeillenme denilen olay nedir hiç boyamadım saçımıda
küllü kumralda öyle bir problem oluyormuş ?o ne?
igara koyu kumrala karar verdim sanırım ben
[/Q

yalnız koyu kumralda kızıl yansımalar oluyor bilgine,ben koleston kullandım ama ondan mı bilmiyorum artık

evet ben aslında hem uğraştırmasın,hem de çarpıcı ,değişik bir renk olsun istiyorum ama bakır olursa buhiiiçç mümkün değil sanırım...:sinifsinif: .neyse zaten şu aralar biraz kendine gelsin istiyorum saçlarım....
kel kalsam herhalde şimdiye kadar ben kel kalırdım ama inatla boyuyoruz işte...
bakalım biraz daha bekleyeyim ben...sana da iyi kumrallıklar canımzemuszemus

merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz acaba :(:51:

Loreal 8/1 ile boyayinca anca kullu kumral elde edebiliyorsun.ben boyadim kullu renkleri seven biri olarak sonuca bayildim

Back