Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar benim saçlarımda balyaj vardı kuaförde sarı yaptım ama çok açık bi sarı oldu şimdi palette açık kumral aldım bunu boyarsam nasıl bir renk çıkar sizce kızıl fln olur mu ki korkuyorum açık kumral olsun istiyorum ben
loreal excellence 7.1e boyadım ben.hem akmıyo hemde cok hos bı renk cıkıo askı memnudakı nıhalın sacına benzer bı renk o tonlarda yanı tabı zemının acıksa benım zemınım koyu sarıydı
benin saçımda röfleli seninkinin bi ton açığı olsun istiyorum acaba 8.1 boyasam nasıl olur bi fikrin var mı?
bende aslı enverin zemin rengini yakalamaya çalışıyorum bilen var mı ne renk olduğunu,koleston küllü kumrala boyadım ama turunculuk olduu![]()
bende küllü kumral istiyorum ama koyu
bu yeşeillenme denilen olay nedir hiç boyamadım saçımıda
küllü kumralda öyle bir problem oluyormuş ?o ne?
igara koyu kumrala karar verdim sanırım ben [/Q
yalnız koyu kumralda kızıl yansımalar oluyor bilgine,ben koleston kullandım ama ondan mı bilmiyorum artık
evet ben aslında hem uğraştırmasın,hem de çarpıcı ,değişik bir renk olsun istiyorum ama bakır olursa buhiiiçç mümkün değil sanırım...:sinifsinif: .neyse zaten şu aralar biraz kendine gelsin istiyorum saçlarım....
kel kalsam herhalde şimdiye kadar ben kel kalırdım ama inatla boyuyoruz işte...
bakalım biraz daha bekleyeyim ben...sana da iyi kumrallıklar canımzemuszemus