Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Kumral Boyayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar kendi saç rengime dönmek istiyorum ama bu bakırlıktanda kurtulmam lazım. En iyi ve kalıcı küllü kumral hangi marka deneyen varsa söyleyebilir mi acaba ???

küllü kumralla bakırdan kurtulman imkansız canım 2 gün sonra bakırlıklar çıkıyor.bu sefer daha berbat bi renk oluyor.akmış kızıl gibi

canım bende 1 sene bakır kullandım saçlarımı. açtıgım konulara bakarsan bende 2 aydır dönmeye çalısıyorum. ama sonunda halloldu. ben saçımı ilk olarak düz küllü kumrala boyadım 15 gün sonra tekrar küllü kumrala boyadım. ama açık küllü değil düz küllü kumral boya. koleston kullanma berbat yıpratıyor. loreal exsalence kullan. o boyanın alttaki boyayı silme özelliği var ve uçlara sürülen bakım kremi var. 2 kere loreal exselance küllü kumraldan sonra tam 1 ay sonra yani diplerin çok çıkmadan ben sarı tonlarına dönmek istediğim için küllü sarı ile devam edyorum. şu an saçımda kızıllık yok. ama kumral istiyosan dediğim şekilde devam et arkadaşım. küllü kumral 3 boyamada kapatıyor. ilk boyamada da fark ediyo ama 3. de tam oluyor. dediğim gibi loreal exselaance kullan dediğim gib i alttaki rengi silme özelliği var.

canım bende 1 sene bakır kullandım saçlarımı. açtıgım konulara bakarsan bende 2 aydır dönmeye çalısıyorum. ama sonunda halloldu. ben saçımı ilk olarak düz küllü kumrala boyadım 15 gün sonra tekrar küllü kumrala boyadım. ama açık küllü değil düz küllü kumral boya. koleston kullanma berbat yıpratıyor. loreal exsalence kullan. o boyanın alttaki boyayı silme özelliği var ve uçlara sürülen bakım kremi var. 2 kere loreal exselance küllü kumraldan sonra tam 1 ay sonra yani diplerin çok çıkmadan ben sarı tonlarına dönmek istediğim için küllü sarı ile devam edyorum. şu an saçımda kızıllık yok. ama kumral istiyosan dediğim şekilde devam et arkadaşım. küllü kumral 3 boyamada kapatıyor. ilk boyamada da fark ediyo ama 3. de tam oluyor. dediğim gibi loreal exselaance kullan dediğim gib i alttaki rengi silme özelliği var.

Teşekkür ederim hayatım ya içimi rahatlattın gerçekten. Akıtabildiğim kadar akıtıcam kafamdaki boyayı sonra küllü kumrala boyıcam inşallah olur. Ya bide benim saçlarım çok dökülüyo boyama sırasında. Kendiniz nasıl boyuyosunuz ?

arkadaşım bence akıtmayı bekletmene gerek yok senelrdir bakır kullanan biri olarak yarın bile boyayabilirsin. dökülme için garanti verebilecegim ve inan gerçekten çok güvendiğim tek şey çamterebentin. 250ml lik şampunana yarım şişe koy. sıvılaştırıyor şampuanı ama dökülmeyi 1. yıkamadan itibaren kesiyor. zaten sana söylediğim boyanın içindede bi serum çıkıyor boyamadan önce uçlara bunu sürüp üstüne boya yapıyorsun. ve saçlarının uçları yıpranmıyor. ama bence boyamaya başla. daha çabuk kurtulursun bu kızıldan.

Anladım canım çamterebentin saç derisini tahriş ediyo diye duymuştum egzama varda benim saçımda kötü bişey yapmasın

canım küllü kumrallarla (kesinlikle açık olanıyla diil) bikaç kez boyayarak kızıllıktan kurtulabilirsin banueralp'in dediği gibi..ve tabi ki marka olaral loreal..ben bioxcin kullanarak saç dökülmemi inanılmaz derece azalttım...yeni saç çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama dökülmem % 70-80 durdu diyebilirim..

canım küllü kumrallarla (kesinlikle açık olanıyla diil) bikaç kez boyayarak kızıllıktan kurtulabilirsin banueralp'in dediği gibi..ve tabi ki marka olaral loreal..ben bioxcin kullanarak saç dökülmemi inanılmaz derece azalttım...yeni saç çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama dökülmem % 70-80 durdu diyebilirim..

Canım saçlarım kuruyken bi sorun yok dökülme olarakda boya uyguladığım zaman bi tomar saç dökülüyo moralim bozuluyo canım sıkılıyo resmen akannehir onun için kendi rengime dönüp bırakmak istiyorum. Bidahada boya istemiyorum :sinifsinif:

sarı saçlarından sıkılıp değiştrimek isteyen biri olarak ben de senin bakır kızılına bayılmıştım canım:) biliyorum dönüşü zor olan bir renk ,alttan sürekli çıkıp duruyor...ama sen böyle olumsuz konuşunca kafam karıştı ,şu aralar saçımda çok değişiklik istiyorum çooookkkkk..
kızıllıktan kurtulma konusunda ise arkadaşlara katılıyorum küllü koyu kumrallarla 15 gün arayla 2 kez boyarsan sanırım kızıllıktan kurtulabilirsin....
nedir bu saçlarımızın bizden çektiğiii kaydirigubbakcemile2

sarı saçlarından sıkılıp değiştrimek isteyen biri olarak ben de senin bakır kızılına bayılmıştım canım:) biliyorum dönüşü zor olan bir renk ,alttan sürekli çıkıp duruyor...ama sen böyle olumsuz konuşunca kafam karıştı ,şu aralar saçımda çok değişiklik istiyorum çooookkkkk..
kızıllıktan kurtulma konusunda ise arkadaşlara katılıyorum küllü koyu kumrallarla 15 gün arayla 2 kez boyarsan sanırım kızıllıktan kurtulabilirsin....
nedir bu saçlarımızın bizden çektiğiii kaydirigubbakcemile2

Bi gün kel kalmaktan korkuyorum ben kaydirigubbakcemile3 Bakır güzel bi renk canım yap istersen ama uğraştırıyo insanı

evet ben aslında hem uğraştırmasın,hem de çarpıcı ,değişik bir renk olsun istiyorum ama bakır olursa buhiiiçç mümkün değil sanırım...:sinifsinif: .neyse zaten şu aralar biraz kendine gelsin istiyorum saçlarım....
kel kalsam herhalde şimdiye kadar ben kel kalırdım ama inatla boyuyoruz işte...
bakalım biraz daha bekleyeyim ben...sana da iyi kumrallıklar canımzemuszemus

rabarba saçını boyadın mı kumrala ne oldu sonucu yazabilir misin şimdi de ben senin durumundayım:)

rabarba saçını boyadın mı kumrala ne oldu sonucu yazabilir misin şimdi de ben senin durumundayım:)

Canım boyadım ama 1 aydan fazla oldu ilk boyanmış hali albümlerimde burun resimlerimin olduğu yerde var :) Son akmış halide işte avatarımdaki renk. Boyamıcam diye inatlaşıyorum şuanda kendimle kaydirigubbakcemile3

Canım boyadım ama 1 aydan fazla oldu ilk boyanmış hali albümlerimde burun resimlerimin olduğu yerde var :) Son akmış halide işte avatarımdaki renk. Boyamıcam diye inatlaşıyorum şuanda kendimle kaydirigubbakcemile3

güzelmiş boyarsan da bu renkten git yakışmış. ah ah aslında keşke hiç boyamasak :(:( benim uçları çok yıprandı saçımın. yavaş da uzuyo kestirmek istemiyorum bende ona direniyorum:)

güzelmiş boyarsan da bu renkten git yakışmış. ah ah aslında keşke hiç boyamasak :(:( benim uçları çok yıprandı saçımın. yavaş da uzuyo kestirmek istemiyorum bende ona direniyorum:)

Bende kıyamıyodum ama dün aldırdım uçlarından kendine geldi biraz saçlarım ..

evet ya kuaför demişti bana da kestirmek istemiyosan uçlarına bakım yap falan herşeyi denedim ama biraz düzeldi o kadar. eskisi gibi toparlanmıyolar kestirmekten başka çare kalmıyor:(

evet ya kuaför demişti bana da kestirmek istemiyosan uçlarına bakım yap falan herşeyi denedim ama biraz düzeldi o kadar. eskisi gibi toparlanmıyolar kestirmekten başka çare kalmıyor:(

Çok az kestirirsin birazda hareket katarlar şekil verirler saçlarına. Aman canım ya çok uzun saçlı olmak istersek bi süre çıtçıtlarla takılırız napalım bayanssulusmile

Back