Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 1 sene bakır kullandım saçlarımı. açtıgım konulara bakarsan bende 2 aydır dönmeye çalısıyorum. ama sonunda halloldu. ben saçımı ilk olarak düz küllü kumrala boyadım 15 gün sonra tekrar küllü kumrala boyadım. ama açık küllü değil düz küllü kumral boya. koleston kullanma berbat yıpratıyor. loreal exsalence kullan. o boyanın alttaki boyayı silme özelliği var ve uçlara sürülen bakım kremi var. 2 kere loreal exselance küllü kumraldan sonra tam 1 ay sonra yani diplerin çok çıkmadan ben sarı tonlarına dönmek istediğim için küllü sarı ile devam edyorum. şu an saçımda kızıllık yok. ama kumral istiyosan dediğim şekilde devam et arkadaşım. küllü kumral 3 boyamada kapatıyor. ilk boyamada da fark ediyo ama 3. de tam oluyor. dediğim gibi loreal exselaance kullan dediğim gib i alttaki rengi silme özelliği var.
canım küllü kumrallarla (kesinlikle açık olanıyla diil) bikaç kez boyayarak kızıllıktan kurtulabilirsin banueralp'in dediği gibi..ve tabi ki marka olaral loreal..ben bioxcin kullanarak saç dökülmemi inanılmaz derece azalttım...yeni saç çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama dökülmem % 70-80 durdu diyebilirim..
sarı saçlarından sıkılıp değiştrimek isteyen biri olarak ben de senin bakır kızılına bayılmıştım canım:) biliyorum dönüşü zor olan bir renk ,alttan sürekli çıkıp duruyor...ama sen böyle olumsuz konuşunca kafam karıştı ,şu aralar saçımda çok değişiklik istiyorum çooookkkkk..
kızıllıktan kurtulma konusunda ise arkadaşlara katılıyorum küllü koyu kumrallarla 15 gün arayla 2 kez boyarsan sanırım kızıllıktan kurtulabilirsin....
nedir bu saçlarımızın bizden çektiğiii kaydirigubbakcemile2
rabarba saçını boyadın mı kumrala ne oldu sonucu yazabilir misin şimdi de ben senin durumundayım:)
Canım boyadım ama 1 aydan fazla oldu ilk boyanmış hali albümlerimde burun resimlerimin olduğu yerde var :) Son akmış halide işte avatarımdaki renk. Boyamıcam diye inatlaşıyorum şuanda kendimle kaydirigubbakcemile3
güzelmiş boyarsan da bu renkten git yakışmış. ah ah aslında keşke hiç boyamasakbenim uçları çok yıprandı saçımın. yavaş da uzuyo kestirmek istemiyorum bende ona direniyorum:)
evet ya kuaför demişti bana da kestirmek istemiyosan uçlarına bakım yap falan herşeyi denedim ama biraz düzeldi o kadar. eskisi gibi toparlanmıyolar kestirmekten başka çare kalmıyor![]()