- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt farkındayım
ben bu topigi yanlis anladim o zamanchentiq konu sahibemiz ve fazla hamaratlığa karşı kendini kötü hissediyor diye öyle söylemiştim, neyse canım boşver demedim bişey.
kiz yok ben yazdim adimi :)Maral unutmuş adını yazmayı:) açıklama yapmış sadece :)
Maralım sakin arkadaşım sakin üstünde durmamak lazım,samimiyetden diyebilirsinben bu topigi yanlis anladim o zaman
gidip ilk sayfalri bi daha okuyayim
hatta bu konun 1 ini de okuyayim gerçekten merak ettim yola çikilirken yazilanlari
hahahah ben unutmadimkii
Geriye git bi bak kuzummmm sanki yazmadınkiz yok ben yazdim adimi :)
yok canim ben sakinimMaralım sakin arkadaşım sakin üstünde durmamak lazım,samimiyetden diyebilirsin![]()
bende seni sevdim canim
size laf yetistiricem diye ocakdaki sutum ta$mi$ yaaa
al iste bi odev![]()
OrA nereTrendyol dayım bacılarrr
Bugün kü ödev pek benlik bayılırım öyle bakmaya tabisi alırım da
Ödevinize kurban
Şimcik trendyol u iyice bir hatmedeyim diğerlerine geçicem varmı sayfa tavsiyeniz?
İlgi alanım alışveriş alışveriş alışveriş![]()
Alışveriş sitesi canım. Kk da reklamı çıkıyorOrA nere
Trendyol dayım bacılarrr
Bugün kü ödev pek benlik bayılırım öyle bakmaya tabisi alırım da
Ödevinize kurban
Şimcik trendyol u iyice bir hatmedeyim diğerlerine geçicem varmı sayfa tavsiyeniz?
İlgi alanım alışveriş alışveriş alışveriş![]()
canım tozlu.com da acayip uygun ve ucuz :)tavsiye çok: markafoni, n11, gittigidiyor, karol. bu karol markasını seviyorum, fiyatları çok uygun, sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama yapıcam, ben kendi mağazasından alıyordum önceden, şimdi öyle bir imkanım kalmadı, taşındım.